2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047016 بازدید | 684567 پست
دوستان این تیکر از 40شروع میشه ... ما که سزارین هستیم بخاطر میکرو .دو هفته زودتر میفته .ایا ..یا ما ...

عزیزم دوستمون ستاره جون که اخیرا زایمان زودرس داشت طبیعی زایمان کرد..... 

عزیزم نه بایدی نداره اتفاقا الان رو طبیعی بیشتر اصرار هست..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

٠/٠١٨

عزیزم متد شانگهای رو برات امتحان کردن؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه هااااا اين بى بى چك هاله انداخته به نظرتون؟ 

خدایا شکرتتتتتتتتتت.... 

گوارای وجودت عزیزم..... 

وای بچه ها رفتم فال شیخ بهایی گرفتم   بخدا بیکاری به سرم زده   ببینین چی اومد کلی حال ...

فال شیخ بهایی هم مگه دارییییم؟؟؟؟؟😂 

بابا بارک الله

من فقط به حافظ وفادارم😅 اونم جدیدا چرت و پرت میگه

ببخشید خانوما اینکه میگن اب بخورید من یه لیوان میخورم پنج دقیقه بعدش تو دستشوییم فایده ای داره این ...

عزیزم اینکه بعد پنج دقیقه از خوردن آب میری دستشویی به خاطر آبی که خوردی نیست مال آبی هست که قبلا خورده بودی..... 

ضمنا مگه بعد انتقال دستشویی رفتن بده؟ 

اگه منظورت موقع انتقال هست خوب بیمارستان بگو برات لگن بذارن من که گفتم چند باری لگن گذاشتن واسم... 

عزیزم ۴۵ تو آزتون مال اسپرم ایی هست که بدون حرکتن....  یادمه برای شما تحرک تند صفر و کند ده بو ...

خب انا منم منظورم اینه یعنی با این اسپرم نمیشه میکرو کرد؟اخه میگن تو میکرو حرکت مهم نیست مورفو مهمه که هفته.بخدا چند روزه دارم روانی میشم میگم خدایا مشکل خودم کم نبود اینم اضافه شد

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
ال دی رو برای چی میدن؟ برا من دودل بود دکتر بده یا نه . اخرش گفت نه نمیخواهی

بسته به نوع پروتکل مناسب شرایط هر فرده..... 

صبح موقع نماز زدم منفی بوددد 😁😁 اما من همچنان امیدوارمممم 

ایشالله آزت + تپل هست..... 

عزیزم دی اف ای از رو این معلوم نمیشه .اون یه چیز جداس ..میتکنی بگی برات بنویسن ..اگه سقط مکرر داشته ...

مرسی عزیز دلم از پاسخگوییت.. من 3 تا سقط که بتا تا 2000 بالا میرفت داشتم ولی ساک تشکیل نمیشد ..بار اول ک دوم طبیعی بار اخر با ای یو ای .ولی هر سه بار سقط شد .دکتر رزاقی ازمایشای مربوط به سقط و نوشت دادم فقط یکی از ژنام جهش داشت مشکل ایمنی زیاد نداشتم .فقط یکی لب مرز 3 دوره سرم داده .هیسترو هم شدم مشکلی نبود.بعدشم رفت خارج ودرمانم ناتموم موند .الان نگران این dfi هستم دکتر چیزی نگفت ک ازمایش بدم..همسرم چند ماه داره انواع ویتامینارو کامل میخوره .ولی همکاری نمیکنه و میگه ازمایش نمیدم..خیلی میترسم از بارداری مجدد

خدااااااایا شکرت به خاطر معجزه ات ..بعد از 3تا سقط خودت حافظ معجزت باش..خداااااااا تورو قسمت میدم به دل شکسته زینب امید هیچ بنده ای رو نا امید نکن..هیچ مادری و با طعم تلخ سقط امتحان نکن..
روز 8مثبت شد ؟ خوشبحالت عزیزم مبارکت باشه بسلامتی انشاالله.برا منم روز 10 و امروز که 12هستم مثبت شد ...

عزیزم اگه اثر آمپول بود فکر کنم باید دیگه روز ۱٢ منفی میشد.... 

فال شیخ بهایی هم مگه دارییییم؟؟؟؟؟😂  بابا بارک الله من فقط به حافظ وفادارم😅 اونم جدیدا چ ...

من تو نی نی سایت یاد گرفتم ، خیلی برام جالب بود ، اول تو یه سایت فال گرفتم همین شعر اومد ، بعد برنامشو از بازار دانلود کردم دوباره زدم همین اومد ، تعیین جنسیت هم داره ، شما مامانا بزنید ببینم درست در میاد😍🤣 بیکاری قاطی کردم ولی خدایی خیلی باهاش حال کردم  

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
ایشالله آزت + تپل هست..... 

فداتبشم انا جونم عشقی بخدا ، با این شرایط جواب تک تکمونو میدی ، خدا خیرت بده الهی 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘