ای داد بی داد
واقعا اشتباهات پزشکا قابل جبران نیست
برای همین من چندین بااااار هم اینجا به دوستای گلم. هم به اشناهای نزدیکم میگم تو رو خدا برای هر کاری یکم تحقیق کنید نمیخواد برید تهش رو در بیارید(که بهتره در بیارید) ولی یکم اطلاعات شما رو جلو میندازه روز اول که این تایپینگ اومدم (تازه خیلی فکر میکردم میدونم) عین بچه های کلاس اولی اصلا نمیفهمیدم دوستام دارن درباره چی حرف میزنن
وقت گذاشتم دونه دونه اسم ها و داروهایی که برام عجیب بودن رو مطالعه کردم چیزهایی که به مشکل من مربوط بودن نه همه رو.
الان دکتر مگه میتونه به من بگه نه این کار رو نمیکنم و یا شما چه میدونید چی درسته چی غلط.
از دکترم میخوام برام توضیح بده این حق بیماره که از روند درمانش اطلاع داشته باشه.
پس بعضی وقتا خودمون هم مقصریم
این تو همه چی صدق میکنه تو وسایل خونه خریدن ، لباس ،ماشین ، حتی خوراکی های پیش پا افتاده.
یکم بدونید روند کارتون چیه و چه کارهایی میشه قبلش انجام داد تا زودتر به نتیجه برسید به خدا بد نیست ضرر نمیکنید.
اینجا که ایرانِ هردمبیلِ هیچ... هر جای دیگه ی دنیا هم لازمِ شما بدونید چی به سرتون میارن و با علم به اتفاقی که میخوان براتون انجام بدن ، حالا نوبت اعتماد میرسه باید خودت رو بسپاری به دکترت و البته خدای مهربون
ببخشید طولانی شد😊