2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
سلام امروز رفتم آزمایش خون دادم منفی بود شبی یدونه شیاف پروژسترون ۴۰۰ استفاده می کردم الان باید ید ...

متاسفم عزیزم.... 

ایشالله به زودی واست جبران بشه..... 

مطمئنا جواب سوالتو تا الان گرفتی اما بازم جواب میدم در حد توانم.... 

بله عزیزم برا منفی پروژسترون یهویی قطع میشه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
 دوتا سوزن داشت با یکی قاطی کرد با کوچیکه هم تزریق

تو خود منوپیور سوزن داشت؟

پس عزیزم برای شما فرق میکرده 

من ستروتایدم اینجوری بود ۲تا سوزن داشت

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره دوبار به ناف زدم دوبار بازو😨 برامن سه تا پودر با یکونیم اب نوشته بود

هنوزم داری؟

اگه اره لطفا تو نسخه ت بخون که کجا باید بزنی

سلام دوستان.امروز روز هشتم انتقالم هستش.دیروز ازصب گاه ب گاه دلم و کمرم درد میگرفت.مث درد پریودی.بنظ ...

علائم بارداری و پریود خیلی شبیه بهم هستن

شما به فال نیک بگیر

انشالله که مامان شدی اون هم دوقلو😍😍

سلام بر خانمهای نازنین , مامانهای حال و آینده .من برای دومین بار جمعه پانکچر شدم و فردا دوتا جنین ان ...

آرامش آرامش آرامش

این از همه چیز مهم تره

استراحت واقعی یعنی سه روز فقط برای غذا و دستشویی پاشی

بعد کم کم راه کوچولو برو و نکته مهم غذای خوب و سالم بخور نه افزودنی اونا ممنوعِ

اب زیاد ولرم

زرشک و آب هویج وعرقیجات و دمنوش و زعفرون ممنوع

توالت فرنگی استفاده کن

دلا راست نشو 

واسه خودت یه چند روز پادشاهی کن بعد نی نی میاد پوستت رو میکنه جبران میشه😍

بچه ها امروز یه حالیم  مخصوصا اینکه خونه ی مامانم بودم ..ولی نمیتونستم یه کلام بگم تو چه وضعیم ...

خدا کمکت کنه عزیزم 

خدا خیلی مهربونِ

انشالله به زودی مامان میشی سرت شلوغ میشه واسه یه لحظه استراحت کردن گریه ت میگیره

غصه نخوری هاااا اینجا همه همدیگرو اتوماتیک دعا میکنن😍

نه.همیشه ۱۲ روی ۸ بوده. من سرگیجه ندارم.فقط همینجوری دراز کشیدم دیدم هی تار میشه و دورش حاله میفته. ...

بلاخره یه موجود زنده خوشگل تو بدنتِ و داره از شما تغذیه میکنه و طبیعی که کمی سرگیجه و ضعف داشته باشی

انشالله که چیز مهمی نیست اما یه مشورت با ماماها بگیر نگرانیت برطرف بشه

سلام .من دارم خونریزی میکنم . چیکار کنم . پنجشنبه بلید برم سونو قلب

نترس عزیزم 

آنا جان هم خونریزی داشت خیلی هاااا داشتن

زنگ زدی با دکترت حرف بزنی

خوب استراحت میکنی؟

آروم باش دخترجان خدای مهربون بچه ت رو حفظ میکنه انشالله🙏

*********** رفقا یه سوال و مشورت مهم.ممنون میشم هر کی میدونه زود جواب بده چون دوستم وقت نداره. دوس ...

دوستم من نمیدونم این امپول برای چیه ولی عقلم میگه اول مشکل رو برطرف کنم بعد انتقال بدم

چه کاریه هی انتقال منفی

عزيزم امپول دكا عاليه منم فردا كه روز ٢١ دورمه دارم موارد استفاده زيادي داره كه قبل انتقال خيلي به ...

عزیزم یعنی این آمپول همون آمپول دکا هست که اینجا ازش حرف میزنن بچه ها؟

گویا میشه.دکتر نصر نامه داده برای بیمارستان گاندی ، که اونا خودشون هماهنگ میکنن برای گرفتن جنین ها.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
مرسی هانا جون از اینکه این تاپیک خوب را بهم معرفی کردی . من فقط شیاف پروژسترون دارم مگه باید سر ساعت ...

خوش اومدی 😍

به من گفتن ۱۰ صبح ۱۰شب به موقع

بپرس ازشون هر کی یه دستور دارویی داره.

من قرار بود داروهای پانکچرو استفاده کنم.حالا نمیدونم برای کیفیت تخمک داد یا آمادگی رحم

هر دکتری روشش فرق می کنه حتما باید با دکترم حرف بزنم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏