2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
سلام .من دارم خونریزی میکنم . چیکار کنم . پنجشنبه بلید برم سونو قلب

خدا نکنه ..شیاف با امپول اگه داری استفاده کن .عزیزم .

توکل بخدا ..ارامش داشته باش..

بدو دکتر حتمان ..یا مرکز زنگ بزن ..

منم رگه های قهو ه ای همش میبینم .میترسم .همش در حال استراحتم از ترسم ..

انشاالله که چیزی نیست بحق پنج تن ..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها  با نهايت تاسف و تاثر پدر ارزو جان به رحمت خدا رفتن براي ارامش روحشون فاتحه بخونين🤲🏽💔🖤ممنون

@آرزوواميد        

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
سلام بر خانمهای نازنین , مامانهای حال و آینده .من برای دومین بار جمعه پانکچر شدم و فردا دوتا جنین ان ...

خوش اومدى عزيزم به تاپيك

اول از همه آرامش

استراحت نسبى و داروهاتو طبق ساعت استفاده كن 

اصلا استرس نداشته باش تغذيه سالم داشته باش

ايشالا فردا بهترين روز برات مى شه🙏🏼🌸

خوش اومدى عزيزم به تاپيك اول از همه آرامش استراحت نسبى و داروهاتو طبق ساعت استفاده كن  اصلا ...

مرسی هانا جون از اینکه این تاپیک خوب را بهم معرفی کردی . من فقط شیاف پروژسترون دارم مگه باید سر ساعت بذارم?

خدا با ما است ❤❤
*********** رفقا یه سوال و مشورت مهم.ممنون میشم هر کی میدونه زود جواب بده چون دوستم وقت نداره. دوس ...

عزيزم امپول دكا عاليه منم فردا كه روز ٢١ دورمه دارم

موارد استفاده زيادي داره

كه قبل انتقال خيلي به لانه گزيني كمك ميكنه

موارد ديگه هم براي يائسگي زودرس و تنبلي تخمدان و خوب كار افتادن تخمدان هاي

درصد كسايي مثبت شدن و  قبل انتقال دكا زدن بيشتره

منم يه انتقال منفي داشتم ابن سينا بعد رفتم پيش طرازي و خواهش كردم ازمايشات ايمني انعقادي رو هم بنويسن برام...

انجام دادم و يه فاكتور ايمنيم درگير بود بعدش داروهاي لازمو بهم داد و تقريبا يه ماه ديگه هم انتقالمه

الان دكتراي اين سينا مثل قبل گردشي نيس بره بگه ميخوام با طرازي دكترمو ثابت كنم ديگه 

از اين به بعد همه كاراش با اون انجام ميشه

حالا يه سوال!؟ مگه ميشه جنين هارو از ابن سينا جا به جا كرد جاي ديگه؟

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
به من دكتر ١٥ تا منوپيور داد بعدش شش تا هاش ام اجي كارما.يك امپول هم داد كه دور ناف زدم يادم نيست اس ...

ممنون انشاءالله جواب انتقالت مثبت بسلامتی عزیزم 🙏🙏🙏برای منم دعا کن راه درست خدا پیش روم بزاره🙏🙏🙏

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
بهار جان بعضی اوقات دکتر استرادیولو قبل از تخمک کشی میده.به من یکبار گفت ۱۰ روز قبل از دوره ی پریم ب ...

یعنی شما نمی خواستید انتقال بدید بازم بهتون داد؟

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
مرسی هانا جون از اینکه این تاپیک خوب را بهم معرفی کردی . من فقط شیاف پروژسترون دارم مگه باید سر ساعت ...

خواهش مى كنم اينجا اكثر بچه ها انرژى مثبت هستن و مخصوصا مدير تاپيك ماهه

ايشالا به زودى زود خبر بارداريتو به هممون بگى🙏🏼🌸

عزيزم من در روز سه تا شياف پروژسترون ١٠٠ دارم كه با توجه به حرفهاى دوستان ترجيح دادم هر ٨ ساعت يه بار بذارم و هر روز همون ساعت

اينجورى مى گن بهتره

انا جوونم سلام من رفتم واسه انتقال اندومترم هم منظم شد ولی به طور اتفاقی تو مهمونی بادستگاه فشار سنج ...

عزیزم فشار خون خیلی مهمه.... 

من فشارم نرمال بود و کاملا بدون مشکل بودم آخرش همین فشار باعث شد زودتر از اون تاریخی که قرار بود و کاملا بدون برنامه زایمان کنم.... 

تازه به خیر گذشت و اتفاقی برامون نیفتاد..... 

به هیچ وجه اصلا فکرشم نکن اینجوری وارد سیکل بشی..... 

همینطوریشم برات خطرناکه و حتما باید کنترلش کنین.... 

چه برسه بخوایی با فشار بالا باردارم بشی.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خانوما اگه بخوایم فقط تخمک کشی کنیم بازم باید از استروژن استرادیول یا پروژسترون استفاده کنیم مثلا اگ ...

فکر نکنم دیگه لازم باشه چون اونا برای آماده سازی رحم تجویز میشن

باز مطمئن نیستم

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
آنا جون من واقعا بحرفات ایمان اوردم یادمه اونموقع به دوستمون گفتی اگه بچش سالمه سنگ جلوپاش بزار که س ...

عزیزم فدات بشم..... 

با تمام وجود و با تن خستم که واقعا الان خیلی خسته و مستاسلم و پسرم رو پاهامه و دارم میخوابونمش، از خدا میخوام بهترین راهو جلو پات بذاره و خودش راه درستو جلو پات بذاره و ته داستانم طعم شیرین این مدل خستگیو قسمتت کنه که خواب شیرین حسرتت بشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ای بابا  ....استفاده کردم بعد پرسیدم.. اناجون من از دیروز سر درد گرفتم ..علتش چیه رژیم پر ...

طبیعیه بازم شکر که رژیم داری..... 

عزیزم آبم زیادتر بخور.... 

ایشالله به سلامتی طیش کنی..... 

به دکترت بگو لازم باشه آسپرین و.... هم بده.... 

عزیزم...منم میرم بیرون میزنم فقط اینکه موقع زدن میگن یه سری نکات داره ..شما میدونی چیه؟

نه نمیدونم زدم تموم شد رفت 

تکون زیاد نمیدن که کف کنه تا اب رو واردش میکنن خودش حل میشه یه دور محور دایره بچرخونن کافیه

خودشون میدونن ذهنت رو دگیر نکن عزیزم

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی