2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
عزیز دلم بهت تبریک میگم انشالا ۲تا نینی خوشگل بیاری با بتای عالی  

مرسی دوستی جان 😍

برای شما هم همینطور منتظر خبرهای خوش هستیم😘 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
یا خدا😭 من چقدر از این اتفاق میترسم

رویااااا خاااااانم😤

(بی تربیت) تو الان مامانی

مگه مامان ها میترسن

خدایا این دوست ما رو به راه راست هدایت کن

الهی امین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان.امروز روز هشتم انتقالم هستش.دیروز ازصب گاه ب گاه دلم و کمرم درد میگرفت.مث درد پریودی.بنظرتون چی میتونه باشه.واینکه دوتا جنین خوب انتقال دادن مشکل تخمدان pcuداشتم.بعد از انتقالم هم دوساعت استراحت مطلق بودم بعد ک بلند شدم یه کوچولو لک دیدم ک گفتن بخاطر دستگاه معانیس.کسی مث من بوده آیا؟سینه هامم درد میکنه

منوپیور رو به بازو میزدی؟ مطمئنی؟..🤔 همون که آب مقطر داره و شیشه اصلی هم یه پودری توشه. من عضلان ...

اره دوبار به ناف زدم دوبار بازو😨

برامن سه تا پودر با یکونیم اب نوشته بود

حرف آدم ها مانند موج دریاست اگر در مقابلش بایستی خسته ات میکند و اگر با آن همراهی کنی غرقت میکند قرار نیست که همه آدمها شما را درک کنند و این اشکالی ندارد آنها حق دارند نظر دهند و شما کاملا حق دارید آن را نادیده بگیرید...

مگه سرنگ مخصوص داشت؟ با چه سرنگی به بازو زدی دختر 🤐

دوتا سوزن داشت با یکی قاطی کرد با کوچیکه هم تزریق

حرف آدم ها مانند موج دریاست اگر در مقابلش بایستی خسته ات میکند و اگر با آن همراهی کنی غرقت میکند قرار نیست که همه آدمها شما را درک کنند و این اشکالی ندارد آنها حق دارند نظر دهند و شما کاملا حق دارید آن را نادیده بگیرید...

استرس نگیر رفته تو بدنت دیگه ولش کن 😂

شاید برا همین دیر رشد کردن فولیا😂

خب اگه فشار سنج داری بگیر سابقه فشار نداشتی؟ منم سه روزه اینطوری شدم... در حالت نشسته یا خوابیده س ...

نه.همیشه ۱۲ روی ۸ بوده.

من سرگیجه ندارم.فقط همینجوری دراز کشیدم دیدم هی تار میشه و دورش حاله میفته.

دو روزه مامانم اومدن ، استراحتم بیشتر شده ، گفتم شاید غلطت خونم بالا رفته که تحرکم کمتر شده.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
دوستان مدروکسی پروژسترون کارش چیه؟

الان تو چه مرحله ایی هستی؟

این دارو خیلی کارها میکنه

ممنون عزیزم برای مراحل تحریک تخمدان چی میدن ؟

به من دكتر ١٥ تا منوپيور داد بعدش شش تا هاش ام اجي كارما.يك امپول هم داد كه دور ناف زدم يادم نيست اسمش چي بود

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
دوستان مدروکسی پروژسترون کارش چیه؟

ممكنه براي كسايي كه پريود نامنظم دارن بدن تا اينجوري يك پريود براشون ايجاد كنن تا سيكلشون رو شروع كنن

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷

سلام

دختر خواهرم یه دختر داشت و الان برای این بچش کلی لباس پسرونه گرفته بود.کلی ذوق داشتن این یکی رو گفتن پسره......همش خواست خداست و اون خواست اینم دختر بشه.....اما واقعا اون دکتر سونوگراف اول از اینکه دستگاهش بهترین دستگاه باشه باید سوادش سواد باشه.......

منم خیلی از خدا خواستم .....بدون درمان و دوا بچه دوم  رو بهمون بده تا این دنیا به امانت من نگهدارش باشم😐طوری که نذر کردم باردار بشم بچه ای سالم، کمی کمک کنم به کسی در پروسه ای وی اف هست و پول نداره.....اما نشد که بشه.... .سرو کار خودم افتاد در راه درمان!!!

حتما خیریتی داره حتما..... .اما هنوز امید دارم بهش...با اینکه این ماه اصلا نزدیکی در میان دوره نداشتم و دو بار اول دوره بوده امید دارم چون اون میتونه همین 11 روزم که مانده به مصرف دارو و ای یو ای نتیجه مثبت بشه.... ببینید چقدر من مشنگم و امیدوارم😉

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
توکل بخدا عزیژم،از یک ماه قبل انتقال یکی صبح یکی عصر میخورم

منم یکی صبح ویکی شب میخوردم تا 3هفته بعد 1هفته روزی یکی بعد هفته بعد نصفه  اینو دکتر زنان گفت بخورم ولی دکتر توکلی بهم گفته بود یک هفته قبل پانکچر در صورت انتقال و مثبت شدن تا هفته 16. الان من تازه ال دی تموم کردم منتظرم پریود شم برم برای دار وی اصلی. یعنی تا پانکچر پردینوزولون تمومه  . نمیدونم چرا هر کدوم یه چیزی میگن   من tpo 1800بود ماه پیش