2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047030 بازدید | 684569 پست
دوستان یه طب سنتی هم لطفا به من معرفی کنید واسه اقایون خوب باشه ، یعنی تجربه داشته باشه😁 ، میخوام ش ...

زالو درمانی عالیه من دوستم شوهرش برد همون ماه خودش باردار شد

بعد یازده سال باردار شدم لطفا برای بسلامتی دنیا اومدن دوقلوهام دعا کنین محتاجم به دعا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زالو درمانی عالیه من دوستم شوهرش برد همون ماه خودش باردار شد

فداتشم میتونی ادرسشو بهم بدی ، میخوام همسرمو ببرم ان شاالله جواب بگیریم

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
بچه ها جوجه كبابي كه كمي برا رنگش زعفرون ميزنن خوب نيس؟ بعد از انتقال؟؟ خدايا چي بخوريم واقعا من مو ...

من بیشتر سوپ میخوردم عزیزم

بعد یازده سال باردار شدم لطفا برای بسلامتی دنیا اومدن دوقلوهام دعا کنین محتاجم به دعا
فداتشم میتونی ادرسشو بهم بدی ، میخوام همسرمو ببرم ان شاالله جواب بگیریم

من خوزستانم عزیزم شما اهواز هستین؟

بچه ها امپول انوکساپارینم تموم شد واسه فردا ندارم یدونه رو بدون نسخه میده داروخانه؟چون بیمارستان گفت ...

برو مطب برات بنویسه 

فک کنم ازاد ندن اگه بدن هم بدون دفترچه خیلی میشه

من مشکل ایمنی داره ،ایمنی بدنم بالاست ،بدنم جنین رو بیگانه میدونه و دفع میکنه

توکل بخدا خواهر

حال الانت رو خودم درک میکنم هفته پیش همین حال داشتم 

هنوز امیدوارم برات ان شالله خیر باشه و جینن رشد کنه

وای عزیزدلم چه عذابی....خوندم دلم گرفت.ان شاالله که خدا برات جبران کنه به زودی💚

مرسي عشقم نخواستم ناراحتتون كنم اما ببينيد من هنوز زنده ام نفس ميكشم اون موقع ها فكر ميكردم منم ميميرم اما نمردم زندگي در گذره ماهم مجبوريم ادامه بديم ايشالا خدا براي تك تكتون خير بخواد و زودتر ني ني دار بشين منم دعا كنيد 🌹❤️

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي