2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046912 بازدید | 684566 پست
سلام  دوستان  من هفته قبل رفتم دکتر  بهم قرص ا اس ا 80 داد از زمانی که خوردم خونابه ...

زنجبيل زياد نخور عزيزم زياديش خوب نيست

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😆😆😆  اره فکر کنم..به من گفت یه انتقالت منفی بشه خودتو بکشی هم دیگه برات انتقال نمیدم..اینجا ...

حس میکنم 15 تا 20 تا جنین برات درست میشه🤣🤣کلی میتونی روشون مانور بدی، به به خوش بحالت😀

[QUOTE=74463053]والا هنوز که خبر قعطی نیست ولی چشم. علایمم مثل پریودمه تیر کشیدن زیر دلم. استرلحتم 3روز اول نسبتا ...[/QUOTE

طبق چیزی که خوندم فکر کنم رفتی یزد برای بارداری؟چرا؟مگه شهر خودت شیراز قطب درمان نازایی نیست؟

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
منطبعم سرده یکم سردی بخورم سردرد میشم مجبورم خواهر  ولی تند نمیخورم لکه بینی داشتم خیلی کم اما ...

آخ آخ گفتی.... طبع منم سرده.... این مدت هم تو‌ خوردن گرمی ملاحظه داشتم بهم سخت گذشته.... اما روزی دو تا خرما با گردو میخورم. و هر دو سه روزی دمنوش زنجبیل

به دکترت برای خونابه گفتی؟ شاید بهت بگه آسپرین رو قطع کنی

چرا الان ازش پرسیدم .گفت با یه شماره ویه ایمیل دیگه میشه  حالا سرفرصت ببینم چیکار میتونم بکنم ...

عنوان دقیق تاپیک رو سرچ‌ کنی پیدا میشه.... به قول آنا جون هر چه زودتر از شر این اکانت منفی خلاص بشی برای خودت بهتره..... از چیزای کوچیک باید شروع کرد

لطفا هر نکته ای درمورد قبل انتقال و بعدش میدونی بهم بگووو

ایدا جون درباره تغذیه که خودت میدونی مهمِ واقعا از نوشابه و فست فود و چیس و پفک و غذاهای آماده ،سوپ آماده شدیدا دوری کن چه قبل چه بعد

تمام نکته بعد انتقال به نظر من مثبت فکر کردن حتی یه ذره ناامیدی هم به دلت راه نده

امروز تا فسقلی جان رو انتقال دادن دست گذاشتم رو شکمم با جوجه م حرف زدم گفتم خوش آومدی مامان جون ،نگران تاریکی اون تو نباش هم من پیشتم هم خدای مهربون و کلی قربون صدقه ش رفتم...😊

باورش کن فقط همین 

بقیه چیزا اصلا مهم نیست

به من اینا رو گفتن 

همه چی بخور فقط یبوست نشو

صبح ناشتا اب ولرم بخور 

تو روز چند تا آلو یا یه دونه گلابی یا یه دونه کیوی بخور،گفتن ممکن لک ببینی نترس اصلا فقط به ما خبر بده شاید دوز داروت رو تغییر بدیم به هیچ عنوان داروها فراموش نشه

دلا راست نشو کمرت اصلا خسته نشه چیز سنگین بلند نکن هفته اول خیلی مهمِ

هفته دوم میتونی غذا بپزی اما زیاد سرپا نباش

از همسر یا یکی کمک بگیر

شیاف ۱۰صبح.۱۰شب انوکسان هم بهم دادن روزی یه دونه که اولی رو قبل انتقال زدم(دور شکمیِ)

گفتن ۲هفته استراحت نسبی کن اگر میتونی سر کار نرو مخصوصا هفته اول

بعد ۵روز حمام اون هم سریع بیا بیرون با آب ولرم

توالت فرنگی استفاده کن

مولتی ویتامین م رو میخورم.اسپرین دارم میخورم و یدفولیک

توکلم هم به خداست 

نگرانی و ناامیدی و نکنه ، نکنه ها رو از خودت دور کن

ببین منو فقط یه دونه جنین داشتم 

کم نیار مامانی انشالله.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
حس میکنم 15 تا 20 تا جنین برات درست میشه🤣🤣کلی میتونی روشون مانور بدی، به به خوش بحالت😀

خدا از دهنت بشنوه یاسی جان.خداکنه فقط کیفیت داشته باشن.

التماس دعا عزیزم 💕💕

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
سلام  دوستان  من هفته قبل رفتم دکتر  بهم قرص ا اس ا 80 داد از زمانی که خوردم خونابه ...

مرینا جان به من گفتن اصلا دمنوش نخور

من هم اسپرین دارم اتفاقا پرسیدم اگر لک داشتم اسپرین رو قطع کنم گفت یکی دو روز نخور مجدد بخور

حالا حتما بپرس و بگو دمنوش هم میخوری

انشالله که خیر باشه فقط نترس زود زنگ بزن 👍

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
ایدا جون درباره تغذیه که خودت میدونی مهمِ واقعا از نوشابه و فست فود و چیس و پفک و غذاهای آماده ،سوپ ...

سلام دوستان

منم توی سیکل میکرو هستم

سینال اف میزنم از روز دوم پریودم

دوشنبه باید مجدد سونو بشم

معمولا پانکچر روز چندم پریوده؟؟

خدایا ممنون بابت معجزه قشنگت😍