2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047014 بازدید | 684567 پست
من به این کمر درد ها خوشبینم😉 آمپولا رو قطع نکنی هاااا😮

نه مگه جرات دارم 😁🤣 منم خوشبینم 😁 دوستمم با من میکرو کرد اونم شدید کمردرد شده 😑 خیلی عجیبه برام 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره تو آزمایشی که دادم کاملا تو رنج خودش بود، تو خانوادمونم اصلا یائسگی زودرس نداشتیم والا، 28 سالمه ...

اره خیلی خوبه.هایپر نمیشی ..

من الان درد دارم.ولی بقیه درد نداشتن...

اتفاقا دکتر میخاست ببره لاپارا که کوچیک کنه تخمدانامو..

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
بله گلم.یه بررسی هم بشه که مشکلی نباشه..حالا هفدهم وقت گرفتم از دکتر.برم ببینم نظر خودش چیه.اون که د ...

اره عشق لاپارا هست، 😂، ولی من لیست هزینه های عملمو گرفتم، دیدم فقط 1800 دستمزد خودش بوده، پس واسه پول نیس، انگار خیلی حقایق با لاپاراسکوپی واسش رو میشه😅

سلام  دوستان  من هفته قبل رفتم دکتر  بهم قرص ا اس ا 80 داد از زمانی که خوردم خونابه ...

دلیل خاصی داره این همه دمنوش زنجبیل میخوری؟

نمیگم زنجبیل مشکل داره اما میگن بعد انتقال خیلی نباید گرمی خورد.... زنجبیل هم که طبعش خیلی گرمه

منم میخورم اما دو سه روزی یکی اونم خیلی تند نیست

اره خیلی خوبه.هایپر نمیشی .. من الان درد دارم.ولی بقیه درد نداشتن... اتفاقا دکتر میخاست ببره لاپار ...

ای خدا چقدر بد که درد داره، تا تخمک کشی تحمل کنی دیگه تمومه، ماماها راه حلی نگفتن بهت؟ 

ایشالله تست بعدیت آز بتا و بعدشم چکاپ بارداریو غربالگریا و..... 

ايشالا  به اميدخدا

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
اره عشق لاپارا هست، 😂، ولی من لیست هزینه های عملمو گرفتم، دیدم فقط 1800 دستمزد خودش بوده، پس واسه پ ...

😆😆😆 

اره فکر کنم..به من گفت یه انتقالت منفی بشه خودتو بکشی هم دیگه برات انتقال نمیدم..اینجا تو پرونده ت هم مینویسم که کسی انتقال نده برات ..کلا منو لاپارا میبینه..😆

حالا میترسمم برم بگم هیسترو بشم سرخود برداره لاپارام کنه 😆 ولی دکتر خوبیه...به من گفت احتمالا تخمدانا از لوله هات فاصله گرفتن...چون دیگه هیچ ایرادی ندارم احتمال میدم همین باشه...

توکل بخدا انشاالله به زودی زود نتیجه بگیریم همه مون...😍

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
بچه ها جون سلام بلاخره ما هم به انتقال رسیدیم فقط یه جنین داشتم گرید A امیدم به لطف خدااااست که ب ...

ايشالا كه خيره و با خبر خوب مياي 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
دلیل خاصی داره این همه دمنوش زنجبیل میخوری؟ نمیگم زنجبیل مشکل داره اما میگن بعد انتقال خیلی نباید گ ...

منطبعم سرده یکم سردی بخورم سردرد میشم مجبورم خواهر  ولی تند نمیخورم لکه بینی داشتم خیلی کم اما سه روز ا اس ا خوردم خونابه میریزه نمیدونم از قرصه سقطه چیه این همه خون