2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047024 بازدید | 684569 پست
دیشب بدترین شب بود همش گلاب به روتون با ل ا اوردم هینطوری خوابیدم و دردم به کنار امروز دکترم زنگ زد ...

نگران نباش میکرو میکنن دیگه توفقط مواظب خودت باش😘😍

چه خوب که دکترا زنگ میزنن خبر میدن  😀

حرف آدم ها مانند موج دریاست اگر در مقابلش بایستی خسته ات میکند و اگر با آن همراهی کنی غرقت میکند قرار نیست که همه آدمها شما را درک کنند و این اشکالی ندارد آنها حق دارند نظر دهند و شما کاملا حق دارید آن را نادیده بگیرید...

سلام عزيزم بعد از دو هفته دوباره رفتم سونو الحمدالله جنين با قلب و ضربان مشخص شد 

خدا و شکر عزیزم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم فدای سرت حتما حکمتی داشته....  شاید قراره با همین تحریک تخمدان طبیعی باردار بشی.....&nbs ...

قربون دهنت 

نمیدونم خودمو گول میزنم یا نه ولی یه احساسی بهم میکه من طبیعی باردار میشم از دیروز دارم گیاهی میخورم جنسینگ و گرده نخل و چای ماسالا 

احساس میکنم تخمدانم خوابه باید بیدار بشه 

من خواب دخترمو دیدم خوابهای من رد خور نداره پس اون میاد 

سلام بچه ها رفتم ازمایش دادم روز دوازدهم تموم شد وارد روز سیزده شدم ،آزمایش دادم عددش شد ۱۲۷،عددش یک ...

عزیزم مبارکه بالام میره اصلا نگران نباش و فقط انرژی + واسشون بفرست..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

من امروز دلم بیشتر درد میکنه 😞

چطوری پروژسترون پایین میاد؟ فقط با دارو؟

حرف آدم ها مانند موج دریاست اگر در مقابلش بایستی خسته ات میکند و اگر با آن همراهی کنی غرقت میکند قرار نیست که همه آدمها شما را درک کنند و این اشکالی ندارد آنها حق دارند نظر دهند و شما کاملا حق دارید آن را نادیده بگیرید...

سلام دوستان  من ماه قبل آزمایش پرولاکتین داده بودم ۶۴۵بود دکترم گفت بالاس ولی چون تنبلی تخمدان ...

عزیز دلم قبل از هر چیزی برو نی نی یارو پیدا کن اسم کاربریتو عوض کن این که همش بهت انرژی منفی میده.... 

عزیزم سعی کن داشته هتو ببینی و نیمه پر لیوانو..... 

اینطوری خدا برات نیمه خالیم پر میکنه..... 

اما وقتی ببینه تو یه لگد نثار لیوان کردی و نیمه پرشو ریختی زمین دیگه نمیتونی انتظار اینو داشته باشی لیوانتو پر کنه که..... 

منفی شد حالم خوب نیست بچه ها منو ببخشید.آخه چرا چرا چرا😭😭😭😭😭😭

عزیز دلم خیلی ناراحت شدم.... 

ایشالله به زودی خدا واست جبران کنه..... 

دوستای گلم 28 صفحه نخونده دارم. 

ایشالله توشون پر خبر خوبه..... 

خیلی خستم. 

این ورجکارو به زور خوابوندم تا بیدار نشدن برم یه چرتی بزنم بازم بتونم سر میزنم.... 

خانوووما یه سوال...

من بعد انتقال منفیم پریود شدم امروز روز ۸ پریودمه..ولی خیلی درد دارم...هی میگیره ول میکنه..دیشب با شیاف مسکن اروم شد...زنگ زدم مرکز واس هفته دیگه وقت داده میگه اگه خیلی دردت شدید شد پاشو بیا..من نمیدونم چرا فقط شبا درم شدید مبشه😏😏.من همیشه ۴ روزه بود پریودم ولی ایندفه هنوز لکه بینی دارم..

اونایی که انتقال منفی داشتید شما هم همینجوری شدید...میگم نکنه کیست باشه😑😑😑

عزیزم دکترت نگفت بعد انتقال  ادامه بدی؟

نه اسید فولیک یا ید فولیک کافیه

پودر بیشتر برای کیفیت تخمک مناسبِ

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
٠/٠١٨

جواب میگیری انشالله.

ولی مکمل ۳ماه قبل بی تاثیر نیست 

حتما بخور

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی