2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047014 بازدید | 684567 پست
منم امروز رفتم این آزمایشارو دادم نزدیک 600 شد

خدا به دادمون برسه..... 

چرا هزینه ها انقدر بالا رفتن..... 

چند تا تست روتین و عفونی ۶۰۰ شده.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

**** آنا جون من سه سال درگیر موضوع بچه هستم رفته رفته این مسیله من و از اون ادم خوش خنده و اجتماعی ...

عزیزم میفهمت چی میگی.... 

به نظرم یه مشغله برا خودت جور کن و یه مدت از این جو دور شو.... 

مسافرت کوچولو واسه خودت جور کن.... 

میتونی مشاوره هم بگیری..... 

سعی کن داشته هاتو ببینی اینطوری آروم میگیره دلت..... 

به خاطر داشته هات دونه دونه به نام شکر کن..... 

دلت به مرور آروم میگیره و با آرامش حتی خدا د چه دیدی شاید طبیعی باردار شدی..... 

من با اون همه مشکل در کمال ناباوری طبیعی باردار شدم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام  دوستان چه خبر به مامان انشرلی ورویا ومادر و.....تبریک میگم ان شالله نی نی هاتون سلامت بیاد بغلتون 

من همین چند نفر رو متوجه شدم کسی دیگه مامان شده بهش تبریک میگم واسه ماها هم دعا کنید منم فردا میرم دکتر ببینم این سیکل میخوادواسم چیکار کنه 

دیشب بدترین شب بود همش گلاب به روتون با ل ا اوردم هینطوری خوابیدم و دردم به کنار امروز دکترم زنگ زد ...

ایشالله همه چی خوب پیش میره عزیزم..... 

رژیمتو خیلی رعایت کن عزیزم..... 

باسلام خانمای گل میخاستم ببینم انتقال دردش به اندازه تخمک کشیه یانه بیشتره؟

عزیزم انتقال معمولا درد نداره و در حد معاینست.... 

سلام  دوستان چه خبر به مامان انشرلی ورویا ومادر و.....تبریک میگم ان شالله نی نی هاتون سلامت بیا ...

هدیه جون انشالله ک موفق باشی و خدا بهترین برنامه رو برات چیده باشه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
از امروز شروع میکنم به خوردنش ،ولی نمیدونم دوماه دیگه برم برای ای وی اف اشکال نداره شاید نتونم دوماه ...

بخور عزیزم .ویتامین ها همون موقع اثر نداره.اشکال نداره.منم میخوردم.هی کارم میفتاد عقب .ولی باز میخوردم ..😊

من از دیروز سردمعده ام شدید میسوزه .با اینکه نیم ساعت نیست غذا خوردم .معده ام ضعف میره انگار داره سو ...

عزیزم سعی کن حجم خوردنت کم باشه و عوضش همش کوچولو بخوری یه چیزایی.... 

حتی شده نون سنگک..... 

من نون سنگک رو تیکه تیکه کرده بودم و خشکش کرده بودم هر از گاهی مثل بيسکوئيت میخوردم. 

یا آجیل بذار دم دستت هر از گاهی چند تا بخور.... 

با مویز  و.... 

خیلی ممنونم باران جون ،دیشب رفتم تو سایتشون دیدم گزینه انتخاب متخصص فعال نبود و واسه ویزیت اول باید ...

تلفنی وقت بگیر و اگه شماره پرونده خواست بگو برا مشاوره میری..... 

آنا جون برای لکه بینی به خاطر مصرف ال دی استروژن کنژوگه۰/۶٢۵ میخورم الان ۴ روزه دارم میخورم ولی فاید ...

عزیزم برا من ۱/٢۵ش رو تجویز کرد یعنی دوبرابر دز تورو.... 

اما به دکترت بگو لازم باشه خودش زیاد کنه.... 

خانوما جواب آزمایش ایمنی انعقادی وغلظت خون چقدر طول می کشه؟

بستگی به آزمایشگاه داره معمولا ده روز تا دو هفته.... 

از همون اول پرسیدیم ازشون که چیکار میکنید اینطور توضیح داد که کنارشون میذارم اگر نشد ترزیق میکنیم سا ...

عزیزم خوب خواستن با کمترین دستکاری پیش بره..... 

نگران نباش امروز جنینات تشکیل میشن.... 

غمن دیروز پانکچر شدم  شدم امروز زنگ زدم میگه ۲تا جنین تشکیل شده .امکان داره باز تا شنبه جنین تش ...

احتمالش هست عزیزم.... 

فدات آنا جون خوبم شما خوبی دختر نازت و گل پسرت خوبن؟ سیسمونی هم دیگه آخراشه با هر تیکه ای ک براش می ...

مبارکش باشه عزیزم و به شادی و خنده و سلامتی ازشون استفاده کنه....