2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047024 بازدید | 684568 پست
درسته انا جان یعنی چون اولین انتقال منفی داشتم جنینم مشکل داشته و پی جی اس باید بشن؟ من اولین منفی ب ...

آخی سها جون عزیزم بخدا نوشته رو خوندم اشکم واست در اومد ایشالا به حق امام زمان خدا خودش کمکت کنه و دوتا بچه ناز مثه همین عکس که گذاشتی بهت بده بخدا هممون تو این راه مامان میشیم فقط دیر و زود داره درسته هر چی بیشتر میگذره آدم داغون میشه ولی خوبه همیشه امید داشت که بالاخره به دست میاد و نتیجه میگیریم . من کلا آدم استرسی و افسرده ای هستم ولی خدارو شکر میکنم که تو این راه تو هر مرحله زندگیم همسرم کنارم بود و با حرفاش بهم امید میاد همیشه بهم میگفت توکلت به خدا باشه امیدت رو از دست نده . حالا منم به تو میگم عزیزم همیشه امید داشته باش درسته سختی زیاد کشیدی ولی تو هر مرحله و پروسه ای بگو دارم تلاش میکنم بالاخره میشه . والا من هیچ وقت فکرش رو نمیکردم بار اول مثبت بشم و کلا هیچ امیدی نداشتم ولی نسبت به روزای قبلم بی خیال بودم که فک میکنم این بی خیال بودن خودش تاثیر داشت . یه چیز دیگه هم بگم که من کلا هیچ مشکلی نداشتم و همسرم کاملا سالم بود فقط بخاطر این استرس لعنتی نشد طبیعی مامان بشم که بارها دکترا بهم گفتن فقط مشکلم از استرسم هست. الانم بعضی وقتا به اون روزای که همش با استرس سر شد فکر میکنم دلم میگیره .یعنی فکرشو بکن ماهی فقط ده تا بی بی چک میزدم روانی شده بودم . عزیزم ببخش طولانی شد . ایشالا تو این مدت نتیجه بگیری و سال دیگه بچه هات بغلت باشن. من تو این مدت خیلی نذر کردم که فک میکنم تاثیر داشتن .مثلا یکیش این بود که نذر کردم خدا بهم بچه سالم بده هر سال مراسم شیرخوارگان بچم رو ببرم و شیر و کیک پخش کنم بخدا امسال رفتم به فکر همه منتظرا بودم یعنی تو ماشین قبل اینکه وارد مراسم بشم از همونجا اشکام جاری شدن دخترم بقلم بوده به یاد همتون گریه کردم و دعا کردم . واقعا مادر شدن حس قشنگیه مخصوصا واسه ماها که به سختی به دست میاریم . منکه الان گاهی دلم واسه روزای بارداریم که دخترم تو شکمم تکون میخورد و من همش با استرس سر میکردم تنگ میشه که چرا با خوشی سر نشد بخدا الان دخترم همش دل درد داره کولیک داره همش مال اون استرس های بارداری من هست این طفلی هم داره اذیت میشه  .  ایشالا خدا هیچ زنی رو ازین نعمت بزرگ  بی نصیب نذاره 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
چقد خوبه که جدیدا مامان های زیادی داشتیم ایشالا همتون به سلامتی این دوران رو سپری کنید . خانما من یه ...

عزیزم ثمین جون داره درمانشو ادامه میده.چند صفحه قبل پست گذاشته.نمیدونم دقیقا از کجای تاپیکو نخوندی،چون ثمین جون دفعه ی قبل مثبت شد اما بتاش اومد پایین

ان شاالله که به‌زودی مامان میشه و نی نیشو به سلامتی بغل میگیره

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باور نميكنم خدا به كسي بگويد: "نه...!"

خدا فقط سه پاسخ دارد: چشم

یه کم‌صبر کن

پيشنهاد بهتري برايت دارم!

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
هنوزانتقال دادی عزیزم 

نه عزیزم.ایشالا سیکل بعد از تزریق آمپول. ۱۱ آذر باید نصفشو بزنم‌.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
سلام بچه ها رفتم ازمایش دادم روز دوازدهم تموم شد وارد روز سیزده شدم ،آزمایش دادم عددش شد ۱۲۷،عددش یک ...

سلام مبارکت باشه خواستم بپرسم شما بعد انتقالامپول hcgداشتی ?

بی بی هم قبل ازمایش زدی؟

بچه هااااااا بچه هاااااااا  بتا ۲۸۸۸ باورم نمییییییشه یا امام هشتم

مبارررررکت باشه عززززیز دلم💚💛

التماس دعای مخصووووووص🍃🍀

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
من که نیام اینجا از فکر و خیال خل میشم..... اصلا نمیدونم چجوری خودمو سرگرم کنم

اره منم ..اینم نباشه تحمل روزا برام سخته ..

تیکر گذاشتی ..مبارکت باشه ...❤❤

منم میخوام .ارزوی تیکر داشتم والا ..😂😂😂

چطوری باید بذاری چند هفته ای.

فکر کنم تقریبا تاریخ  زایمانمون نزدیک هم باشه ..همین طور هانا جون .ادمک و چند تا از دوستان دیگه ... 

از اولین روز اخرین قائدگی حساب میشه .چطوریه ؟؟؟

قربونت برم عزیزم.... آره طفلی مامانم اینقدر گریه میکرد نمیتونست حرف بزنه خیلی زحمت کشید... ترسم از ...

یادته میومدی میگفتی مدام تو دستشویی موندم .. حتما رفتن نی نی ها و تموم شد... دیدی مامان شدی مهربون؟؟

با اون حال خوبت منم دعا کن💚💛

من دیگه خیلی وقته به مامانم نمیگم میرم دکتر هرچی میپرسه ازم یه جواب الکی بهش میدم حتی تصمیم گرفتم ...

مطمعنم یروز همینجا مامان شدن تورو جشن میگیریم نیکی جون💚💛

اونروز خیلی نزدیکه🍃🍀

اره عزیزم ظهر که استرس داشتی پیامتو واسش خوندم کلی ناراحت شد گفت بهشون بگو اینطوری نگو خدا هر چی خیر ...

مهررربون یه حسی میگه توام مادری💚💛

من الان شوهرم بیاد ببینه گریه میکنم قاطی میکنه میگه هر روز غصه یکیو میخوری😁🙈 کمتر برو تو این سای ...

وووای دقیقا مث همسر من...

هر صبح که پامیشم میگم دوتا آزمایش دارن،فلانی پانکچر اون یکی انتقال😁😆

دیگه خودش عادت کرده میگه خانوم کیا مثبت شدن صلوات بفرستم😍

ایشالا دل همه دوستای گلم یکی یکی شاد بشه🍃🍀

افسون ديدم مورفوش بدك نيس بازم نميشه گفت خوب تعدادشو زده ١٤٠ مليون؟ اگه اينه عاليه حركتشم بد نيس ٤ ...

سارا تو نت نگاه میکنم انگار حرکتش زیادم خوب نیست خیلی نگرانم کسی هم اینجا نگاه نکرد.دخترا لطفا کسی از ازمایش اسپرم سر در میاره راهنماییم کنه نگرانم

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه