2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست
افسون ديدم مورفوش بدك نيس بازم نميشه گفت خوب تعدادشو زده ١٤٠ مليون؟ اگه اينه عاليه حركتشم بد نيس ٤ ...

ممنون عزیزم اگه اینطور که میگی باشه عالیه چون من سر در نمیارم

ممنون خواهری 

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
سی دی ها نرمالن و ایمنیا همینطور فقطIggجلوش زده84، ببین رنح نرمالش جلوش نوشته چندهواسه من خیلی واضح ...

گلم شما جواب منو دادیفوروارد نمردین برا همون میپرسم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيزم.از اسم كاربريت معلومه فضاي اطرافت پر از انرژي منفيه.به قول قديميا نه تو پيري نه خدا بخيل.خدا ب ...

بخدا دیگه توان ندارم برای ادامه دادن این راه باید خیلی قوی بود ولی من حس میکنم دیگه لبریزم .هرچقد خودمو مثبت نشون میدم  یه چیز بد پیش میاد که حالم گرفته شه .حداقل دیگه دوستای این تاپیک میدونن اینماه واونماه شدن چقد سخته .ممکنه دیگران بگن مگه چقده همش یه ماهه ولی ما خوب میدونیم که یه ماه برا  برابرصد ساله برامون😔😔

اسم کاربریمم یه زمانی نوشتم که اصلا حال خوبی نداشتم بعدشم هرکاری کردم نشد عوض شه 

سی دی ها نرمالن و ایمنیا همینطور فقطIggجلوش زده84، ببین رنح نرمالش جلوش نوشته چندهواسه من خیلی واضح ...

آخه جلوشون اکثرا قرمز نوشته negنگرانم کرد یعنی چی منفی هستن نخند بهم بخدا نگرانم

عزيزم غصه نخور ايشالا با دارو درست ميشي يكم شايد زمانش بيشتر بشه خدا دوست داره حتما استرسو دور كن و ...

این زمان خیلی برام مهمه .الان ۳۲سالمه هرچی بیشتر بگذره شانسمم میاد پایین 😭😭

تو روخدا برام دعا کنید دلم آروم شه

این زمان خیلی برام مهمه .الان ۳۲سالمه هرچی بیشتر بگذره شانسمم میاد 😭😭 تو روخدا برام دعا کنید دلم ...

عزيزم منم ٣٣سالمه.خداي همه مون بزرگه.دلت رو روشن بگير عزيزم😘

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
این زمان خیلی برام مهمه .الان ۳۲سالمه هرچی بیشتر بگذره شانسمم میاد پایین 😭😭 تو روخدا برام دعا کنی ...

هنوز چيزي نگذشته ٣٢ سني نيست نميخوام امار خودمو بدم اما اگه سن منو ميدونستي اينو نميگفتي و اينكه چه بلاهايي سرم اومده تا الان خودش داستان يه رمان جذاب 😂😂😂😂پس نا اميد نباش 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
ای جانمممممممممم عزیزمم تبریک تبریک تبریکککککک باشه لنشالله بارداری خوبی در پیش رو داشته باشی و بخیر ...

الهااااامی جون ایشالا جنین های ناز توام با اولین انتقال لانه گزینی کنن و به زودی حس بارداری رو تجربه کنی