2777
2789

باباش ۴۰ تا اپارتمان داره دخترش تویع خونه ۵۰ متری اجارهه ایی زندگی میکنه گارسون رستورانه حتی گفت از ارث محرومم کنین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فازیه

هیچ دلیل ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است. اما برای عدم ادامه بحث با متعصبی چون شما باید عرض شود که نظر شما محترم است ، نه برای من ولی در کل محترمه

دوستتون همه رازهای خانوادگی شو که نمیتونه بهتون بگه. قطعا اونم پول باباشو میخاد و راحتی میخواد ، شاید چیزهایی هست که نمیشه بهتون بگه 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
حتما مشکلی داره با خانواده اش الکی کسی خانواده شو ترک نمیکنه

چه مشکلی اینقد خانواده اش اوپنن بعد اگه مشکل داشته باشه چرا داداشش با دوبرابر سن اون نمیزنه از خونه بیرون

مستقل باشه

برام باور پذیر نیس ب هیچ عنوان

اینو کسی میگه ک خودش یه شغل خوب و درآمد بالا داشته باشه

نه کسی ک گارسونه !

شاید ی اشتباهی کرده ک ازطرف خانوادش طرد شده  الکی میگه خودم اینطوری خاستم

نمیشه نظر قطعی داد

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.