2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
وای حالا پولش هیچی  اعصاب خوردی  پیدا کردن دارو منوپیور هیچ جا نداشت به یکی از اقوام که ...

اره راست ميگي واقعا اعصاب ميخواد من ميام تو اين راه بيشتر استرس ميگيرم واسه همين اين اخرين باره و ديكه ول ميكنم اگه خدا بخواد ميده حتما صلاح نميدونه كاريش نميشه كرد نميشه زوري گرفت اكه زوركي بده اما سالم نباشه چي اكه اصلا سالم باشه اما بعد يه مدت به يه نخري ازت بگيره چي اون كه داغش بدتره اگه باز بده سالم هم باشه بزرگشم بكني بعد بشه مايه عذاب روح و روانت بشه باعث بدبختي و خيلي چيزاي ديگه اونوقت چي خودم ناشكرما خيلي دائم نق ميزنم اما بازم به اينا فكر ميكنم ميگم بازم خودت ميدوني خدا اگه صلاحته بده ايشالا كه براي هممون خير بخواد ادم ميره بيمارستان بيماراي صعبالعلاج ميبينه دلش ميگيره يا كسايي كه بيماري و نقصي دارن ميگم شكر كه سالم هستم خدا همه نعمتارو بهمون داده ساده از كنارشون رد ميشيم قدر نميدونيم حالا اين نعمتو فعلا نخواسته بده چقدر بهش تيكه ميندازيم و ناشكري ميكنيم دارم ميگم خودم بدترم باور كن اما بيايم شكرشو به جا بياريم بابت داده هاش تا هر وقت صلاح دونست اين نداده رو هم بهمون بده تو هم ناراحتي نكن حتما به صلاحت نيست فعلا ببين كجا و كي بهت لطفشو ارزاني ميكنه 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
سلام بچه ها رفتم ازمایش دادم روز دوازدهم تموم شد وارد روز سیزده شدم ،آزمایش دادم عددش شد ۱۲۷،عددش یک ...

ای جانمممممممممم عزیزمم تبریک تبریک تبریکککککک باشه لنشالله بارداری خوبی در پیش رو داشته باشی و بخیر بغلش کنی🥰❤️😍🌹💕💋😘🍀☘️

حالا همه دستتتتتت دستتتتت ننه داریممم💃💃💃💃💃💃

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزيزم بعد از دو هفته دوباره رفتم سونو الحمدالله جنين با قلب و ضربان مشخص شد 

خداروشكر مبارك باشه

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
من قبل شروع درمان فشارم میرفت بالا( که بعدا فهمیدم از غلظت خون بوده)  به دکترم گفتم، گفت باید ...

عزیزم منم هولتر فشار بستم و همه دارو هامو قطع کردم و فشارم نوسان داشت فقط خواستم ببینم چیکار کنم ،غلظت خون. رو چجوری متوجه شدید و اینکه میتونن تو بارداری کنترل کنن یا نه ،خدا انشا الله فرزندتونو براتون حفظ کنه واسه من خیلی دعا کنید

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الوارثین.      وقتی در منی و نفس میکشم تو را دیگر در کجای جهانم بجویم خوشبختی را👼🏻خدا ممنونم بابت معجزه قشنگت ،،،الهی همه منتظرا دامنشون سبز بشه 🤲🏻
بعداز گرفتن ازمایش خیلی گشنه مون بود هرچی فکر کردی دیدیم نمیتونم غذای بیرون بخورم چون معلوم نیست ادو ...

مبارك باشه عزيزم ايشالا تا اخرش خير باشه برات

ملودی و صنم جان واقعا متاسف شدم خیلی ناراحت شدم 😔

نمیدونم چی بگم واقعا ولی از خداوند بزرگ میخوام بهتون صبر عنایت کنه و انشالله بزودی طمع مادر شدن رو بچشید 🤲🤲🍀

انشاالله همه چی به خوبی میگذره واست ایت الکرسی میخونم عزیزم

خیلی ممنونم بابت لطف عزیزمم🌹🥰انشالله بخیر خوشی فسقلیاتو بغل بگیری 🤲🌹

سلام دوستان  من ماه قبل آزمایش پرولاکتین داده بودم ۶۴۵بود دکترم گفت بالاس ولی چون تنبلی تخمدان ...

عزيزم غصه نخور ايشالا با دارو درست ميشي يكم شايد زمانش بيشتر بشه خدا دوست داره حتما استرسو دور كن و دوباره شروع كن 

ازمایش شکست کروموزوم اسپرم هست برای میکرو و بارداری طبیعی فاکتور مهمی هست، همون موقع که ازمایش اسپرم ...

احتمالا داده عزیزم امروز دوباره پرسیدم گفتن مشکلی نداره

و تخمکهای من پسته روییش ضخیمه😏 فردا بهم جواب اخر رو میدن ،

منفی شد حالم خوب نیست بچه ها منو ببخشید.آخه چرا چرا چرا😭😭😭😭😭😭

عزيز دلم ناراحت نكن خودتو ميدونم سخته ما چاره اي نداريم بايد استقامت داشته باشيم يا كلا بذاريم كنار الان غصه داري اشكال نداره به خودت استراحت بده باز دوباره از اول شروع كن ايشالا خدا بهت كمك ميكنه

سلام بچه ها رفتم ازمایش دادم روز دوازدهم تموم شد وارد روز سیزده شدم ،آزمایش دادم عددش شد ۱۲۷،عددش یک ...

وااااای الهی شکر عزییییزم خداروشکر مبارکه برامنم توروخدا دعا کن.

توهم یزد بودی؟

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
منفی شد حالم خوب نیست بچه ها منو ببخشید.آخه چرا چرا چرا😭😭😭😭😭😭

😭😭😭😭 

ملودی خیلی به فکرت بودم... کاش چراشو خیلی زود بفهمی

انشالله دست خدا دلت رو گرم کنه

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر

آری شود... لیک به خون جگر شود

انشالله پاداش این خون جگر شدنا یک لعل با ارزش باشه برات

واى مباااارك عزيز دلم ايشالله به سلامتى 

خيلى خوشحال شدم

مراقب خودت بااااش كلى 

♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

بچه ها سونو انومالی هفته چندمیرن؟تو نت نوشته هفته۱۸تا۲۰.ولی دکتر واسه من هفته۱۷ نوشته البته گفت سونو هدفمند منظورش همون انومالیه بود؟بعد ازم پرسید دوست داری بری منم گفتم اره یعنی خودش قصدش نبود

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید