2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047017 بازدید | 684567 پست
سلام عزیزم منم روز ۱۱ انتقال بی بی زدم هاله انداخت روز ۱۲ هم هاله انداخت روز ۱۴ یه خط کمرنگ وروز ۱۵ ...

وای راست میگی؟الهی شکر گلم.شمام مثل من بعداز انتقال امپول زدی؟

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
سلام عزیزم منم روز ۱۱ انتقال بی بی زدم هاله انداخت روز ۱۲ هم هاله انداخت روز ۱۴ یه خط کمرنگ وروز ۱۵ ...

البته من اچ سی جی رو دو روز قبل انتقال زدم دوتا بعد انتقال نداشتم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همین که من دچارش شدم بدشانسیه چند تا جنین گذاشتن برات؟؟بلاست بودن؟؟

نگو عزیزم این حرفارو.

تو خودشانسی باور کن

جنینام 3روزه بودن 3تا از فریز دراورده بودن 1دونش پوچ شده بود 2تا دونه کاشتن

ممنون نمیدونی اگه از هر نی یه جنین بمونه ..نی بعدی رو خارج میکنن یا نه؟؟

منظورت همون بسته هاست؟

هرجنین رو 3روز قبل از انتقال از بسته خارج میکنن تو محیط مناسب میذارن که از حالت فریز به حالت نرمال برگرده و برا کاشت اماده بشه.

ممنون نمیدونی اگه از هر نی یه جنین بمونه ..نی بعدی رو خارج میکنن یا نه؟؟

فکرنمیکنم خارج کنن.همون 1دونه رو میکارن.ولی مطمین هم نیستما عزیزم.

سلام انا جان توکه انقدر مهربونی توکه انقدر خانومی توکه انقدر خوشکلی توکه انقدر نازی میشه اون ماهیتاب ...

عزيزم به نظر من كه ان شا الله ميتوني روش حساب كني ، من هم اين سري آخر روز ٩ بيبي زدم بعد از چند دقيقه كه انداخته بودم در سطل آشغال ولي دوباره بهش سر زدم ديدم هاله انداخته و بعد پررنگ تر شد و بعد فرداش يواشكي رفتم آزمايش دادم صبح همسرم نبود آزمايشگاه هم خيلي به خونمون نزديك بود ، بتام ١٢ شده بود و مشكوك ولي من ديگه ته دلم قرص شد كه مثبته و ديگه روز ١٤ آزمايش دادم . براي شما هم ان شا الله مثبته . 

منم هستم مگه تاثیر داره؟؟!!! چند وفت پیش رفتم سونو دادم مثل نقل و نبات کیست داشتم بهم گفت شش ماه د ...

نمیدونم چقدر تاثیر داره .آب بخوریم میگن سرطانزاست این داروهای هورمونی ک جای خود دارد. میخوام بدونم دوستانی ک این مشکلو دارن چندبار پانکچر شدن؟؟؟

ان شاالله ک بی تاثیره

منو شناختی؟؟؟آرلم خدایی؟؟ده انتقال؟؟مثبت بود؟؟دارم گریه میکنم به خدا...خیییلی خوشحال شدم خیلیا😭 ا ...

اين رو كه هر روز بزنه رو خيلي خوب گفتي ياد خودم ميفتم من هم هر روز ميزدم تازه بعضي وقتها بيشتر از يكي تا روز آزمايش بعد وقتي كسي خونه نبود از ذوقم همه رو ميچيدم روي دستمال كاغذي يه جايي جلوي چشمم و ذوق ميكردم بعد كه كسي ميومد خونمون جمعشون ميكردم ، چه روزهايي بود واقعا ان شا الله قسمت همه بشه اين روزهاي خوب و بعدش شيريني در آغوش كشيدن فرزندانتون ، 😍😍😍