2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
نه بابا انشالله که نیست..هر روز بزن دیگه مشخصه اگرم منفی شه ممنون خواهری انشالله..متم دیکه از سقط م ...

ازهزینه که نگو واقعا هزینه ها سرسام اوره ولی چه میشه کرد حالا باهمسرت مشورت کن یه تصمیم بگیرین اگر انجام بدی بهتره.خدابزرگه عزیزم

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
دوست خوبم من وارد 35 شدم در حالی که ذخیره تخمدانم شده 1.3 و پنج سال بسه دیگه برا انتظار... دکتر مخا ...

عزيزم شما دارو ميخورديد كه ذخيره تون از ٥ رسيد به ١.٣؟

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ایشالله. راستی علایمی هم داشتی تو این مدت و استراحتت چه جور بود برامون بگو 

والا هنوز که خبر قعطی نیست ولی چشم.

علایمم مثل پریودمه تیر کشیدن زیر دلم.

استرلحتم 3روز اول نسبتا مطلق بود البته باروزی 20دقیقه پیاده روی.ولی از روز 4اومدم شیراز از یزد خونه خودم همه کارامو یواش یواش انجام میدادم ولی مثلا نیم ساعت کار میکردم 1ساعت دراز میکشیدم باز بلند میشدم.کار سنگین و گرمیجات هم نخوردم

سلام انا جان توکه انقدر مهربونی توکه انقدر خانومی توکه انقدر خوشکلی توکه انقدر نازی میشه اون ماهیتاب ...

مبارکه عزیزممم 😍😍😍 ان شاالله بسلامتی نی نی رو بغل کنی، علائمم داشتی؟

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
والا هنوز که خبر قعطی نیست ولی چشم. علایمم مثل پریودمه تیر کشیدن زیر دلم. استرلحتم 3روز اول نسبتا ...

خداروشکر عزیزم واسه ما هم دعا کن

مبارکه عزیزممم 😍😍😍 ان شاالله بسلامتی نی نی رو بغل کنی، علائمم داشتی؟

علایمم مثل پریودیه همون تیرکشیدنا ولی دردش کمتره تا پریودیام.

خداکنه خداکنه واقعی باشه عزیزدلم ممنون از تبریکت

علایمم مثل پریودیه همون تیرکشیدنا ولی دردش کمتره تا پریودیام. خداکنه خداکنه واقعی باشه عزیزدلم ممنو ...

واقعیه عزیزممم مطمئن باش ، واسه ما هم دعا کن مامان خوشگل

اون طفلی که هیچی نمیگه...شوهره بد شانس من😔 ممنون گلم

خب پس برو انجام بده.

چرا بدشانس گلم؟وقتی یه خانوم مثل تو داره خیلی هم خوش شانسه.توکه انقدر زودرنج نبودی خواهری تو خیلی قوی هستیا خودتو باور کن عزیزم

من چون سيكلم نچرال بود قبل انتقال داشتم براى آزاد شدن فوليكولم اما روزى كه بى بى زدم ١٤ روز از زدن ...

اهان.ولی من 3تا داشتم 3روز درمیون میزدم اخریشم شنبه زدم.پس فکرکنم ازونه که مثبت شدم

سلام انا جان توکه انقدر مهربونی توکه انقدر خانومی توکه انقدر خوشکلی توکه انقدر نازی میشه اون ماهیتاب ...

سلام عزیزم منم روز ۱۱ انتقال بی بی زدم هاله انداخت روز ۱۲ هم هاله انداخت روز ۱۴ یه خط کمرنگ وروز ۱۵ درجا دو خط پر رنگ شد.منم همش میترسیدم اثر اچ سی جی باشه اما نبود.برا شما هم مثبته مبارکت باشه.