2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
میدونی چقد استرست الان برات خطرناکه؟میدونم خیلی سخته ولی سعی کن مثبت فکرکنی عزیزم.ان شاالله که مامان ...

خيلى سخت ميگذره واقعا

من نميدونم چجورى حساب ميكنيد روز چندمين

من ١٤ ام انتقال دادم

من روز اول رو نميشمرم به حساب خودم روز ٩ هستم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزيز دلم ايشالله مثبت ميشه ازمايشتون  🙏🏼🙏🏼🙏🏼

قربونت برم ان شالله با دعای خیر شماها ،ان شالله همه اونایی که انتقال دادن مثبت بشن منم در کنار اونا،فردا روز دوازدهم تموم میشه و میرم آزمایش میدم واقعا نمیدونم چی در انتظار مه😶😶😶😶😶😶

سلام دوستای گلم، امیدوارم همتون روز خوبی داشته باشین، بتای من ۲۲ شد و باید دوباره تکرارش کنم، برزخ م ...

انشاالله که ازمایش بعدیش بالاتر میره و خیالت راحت میشه عزبزم .

مبارکت باشه و گوارای وجودت مادر شدنت عزیزم🌷🌷🌷🌺

🤣🤣 عزیزمممم این خندست ، الان زنگ زدم مرکز گفت تا لک نبینی اینا طبیعیه ، رویا جون دعا کن نتیجه مثبت ...

به نظر من لک هم ببینی طبیعیه.... بالاخره یه وروجک داره خودش رو اون لا لوها جا میده😍

خيلى سخت ميگذره واقعا من نميدونم چجورى حساب ميكنيد روز چندمين من ١٤ ام انتقال دادم من روز اول رو ...

عزیزم من هنوز وارد سیکل نشدم

مطمئنا سخت میگذره اما به نتیجه ی شیرینش می ارزه صد در صد

باید خودتو سرگرم کنی

گلم دوستان ۲۴ ساعت رو یه روز درنظر میگیرن.ببین مثلا چه روزی و چه ساعتی انتقال دادی،تا فرداش همون ساعت میشه یک روز...ان شاالله خوش‌خبر باشی برامون.پس بیشتر راهو رفتی😚

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
چون با هیسترو با هم بود بی حس از کمر داشتم مثل سزارین .خوب درد نداشتم.و بعد کم لکه بینی داشتم یه روز ...

خدا رو شکر نتیجه گرفتین.برا منم دعا کنید لطفا.

من مجبورم از روز هفتم برم سر کار میترسم یکم ول  حالا ببینیم چی میشه خیلی دلم میگیره میگذره ولی.خدایا کسیو تو حسرتش نذار.

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
https://t.me/joinchat/AAAAAEBwU2PfHfdLeU5wgA

نمیذونم بهتون‌تبریک گفتم یا نه.خیلی خیلی خوشحالم از خوشحالیتون😚ان شاالله قسمت تک تک بچه ها.من یه سری از صفحه هارو نخوندم فکرکنم‌هرکی مثبت شده جا انداختم معذرت‌میخوام.تبرییک

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم