2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلاممممم خواهرای گلمممم زنده برگشتم      ساعت ۷ بستری شدم ۸ هم داخل اتاق بردن ۹:۳۰ ...

عزیزم بسلامتی جنین های تپل و خوشگلی تشکیل شده تا الان و منتظرن بیان تو دل مامانشون ،بهترینارو برات آرزو میکنم بحق همین وقت اذان💚💚💚💚💚💚💚🌈🌈🌈🌈🌈🌈

عزیزم به نظر منم حتما برو  من خودم قبل عید بتام مثبت شد ۱۰۹۸ بود مرکز گفت لازم نیس تکرار کنی ع ...

خب گلم تو فک کن اگه تکرار هم میکردی چه فرقی داشت

حرف من اینه اگه قرار باشه رشد نکنه و یا قلبش تشکیل نشه کاری نه از دست من برمیاد نه دکتر.... فقط باعث میشه تا زمان سقط یک شکنجه شبانه روزی رو به جون بخرم

اگر ژودتر فهمیدن به موندنش کمکی میکرد صد در صد اینکارو میکردم...

دفعه قبل که خودم به دلیل تشکیل نشدن قلب سقط کردم بتام هر ۴۸ ساعت دو سه برابر میشد 

نوشته هماتوم ساب کیورونیک به ضخامت فلان...... هماروژی یعنی خونریزی هماتوم یعنی لخته

عزیزم ممنونم 

فکر کردم این نوع هماتوم بزرگتر میشه..براشما هم خداروشکر کوچیک شده مثل اینکه  نسبت به سونوی قبلی 

ان شالله که جذب بشه برا دوتامون 

ایشالله بهترینا منتظرته....

بوس بوس داری

بخاطر این همه انرژی خوبی که میدی....

مخصوصا با اطلاعاتت عالی بقیه رو راهنمایی میکنی(بالاخره نگفتی تخصص چی داری وروجک🌹 ).......

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
نفهمیدین دلیل تشکیل نشدن قلبش چیه؟؟؟؟ منم سری پیش اینطوری شدم و ماه بعد اگه خدا بخواد انتقال جنین د ...

نه والا

همه آزمایش ها رو بعدش دادیم همه چی خوب بود

دکتر گفت برای تو عجیبه این اتفاق زیاد میفته

خب گلم تو فک کن اگه تکرار هم میکردی چه فرقی داشت حرف من اینه اگه قرار باشه رشد نکنه و یا قلبش تشکیل ...

این دیگه لطف امام رضا بوده گه ضامن نی نی هات شده پس چیزی که امام رضا ضامن بشه خدا تا آخر مواظبشونه به برکت امام رضا

خب گلم تو فک کن اگه تکرار هم میکردی چه فرقی داشت حرف من اینه اگه قرار باشه رشد نکنه و یا قلبش تشکیل ...

وای نگو که من بارداری پوچ اولیم هر روز بتام خیلی زیاد میشد اما خبری از قلب نبود......دیگه مشکوک به مولار شدند وحشتناک بود برام بار اول گفتم متاستاز میشم وای چه روزگاری گذروندم...

الهی بحق همین لحظه های قشنگش همه براحتی باردار شن و بسلامتی زایمان کنن

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

آره دوست عزیزم حق داری 

میدونی چون دکترا برام آزمایشای ایمنی انعقادی رو ننوشتن 

همش دنبال یه بهانه یا یه اتفاقی هستم که چرا قلبش تشکیل نشد 

الان با خودم میگم اگه این سری هم جواب آزمایشم مثبت شه تا سونوی قلب چطوری تحمل کنم ؟؟

همش دنبال دلیل هستم میگم نکنه از اول خوب رشد نکرده ولی بعدش میگم نه دکتر گفت که تا ۶ هفته و ۴ روز رشد کرده 

دیگه سپردم دست خدا انشالله هرچی برامون خیره همون پیش بیاد 

انشالله شماهم نی نی یا نی نی های نازتو صحیح و سالم و به موقع بغل بگیری 

خداجونم شکرت       
قربونت برم یعنی میگی انقد کمردرد طبیعیه ؟ 

حالا نمیدونم شدید از نظر تو یعنی در چه اندازه..... ولی برای خودم در حدی بود که دلم میخواست از حال برم نفهمم درد رو.... واقعا ناجور بود

خدا رو شکر جون سالم به در بردم😊 انشالله واسه تو هم به خاطر لانه گزینیه