2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684575 پست
خاکستری جدی جدی سه تا خط افتاد😂😂😂😂

با وجود بتا ۲۸۰۰ انقدر کمرنگه؟؟!!

چجوری به بیبی چک اعتماد داشتیم ما🙈

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیرم که به یادمون هستی ودعامون میکنید  خدا کوچولوت رو واست نگه داره گلم .. انکساپار ...

عزيزم باز هم با دكترت مشورت كن ولي ظاهرا هماتومت كوچيك شده فكر نميكنم الان ديگه مشكلي باشه ، من كه خودم فكر ميكنم دفعه اول اگر آسپرينم رو قطع نميكردم سقط نميشد جنينم .

نه من میخام پانکچر شم. بهم گفت کیست نداری و داروهاتو شروع کن

بسلامتی انشالله عزیزم نگفت فولی داری یا نه؟یعنی فقط برا کیست بود سونو؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سلام دوستان . من  امدم ازمایش بدم .. از تک تکتون التماس دعا دارم .که بتام خوب و تپل و نرمال ب ...

ان شالله بتای عالی و تپلی داری حتما همون لحظه واسمون دعا کن و زود خبر بده منتظریم 💚💚💚💚💚💚💚💚💚

یعتی با امپول های بعدی ؟ من دوتا ۴۵۰ از ردززچهارشنبه هفته پیش زدم ها امروز روز شیشم بودعزیزم ؟

من پارسال بود دقیق یادم نیس روز چندم سایزش چقد بود فقط میدونم روزی 4 تا آمپول منوگون میزدم فقط تا 5 روز بعد رفتم سونو دوباره بینش یه چن تایی بهم داد فک کنم سی و خورده ای زدم دقیق یادم نیس

12 تا تخمک شد ک 8تاش جنین شدو فریز کردن

عزيزم باز هم با دكترت مشورت كن ولي ظاهرا هماتومت كوچيك شده فكر نميكنم الان ديگه مشكلي باشه ، من كه خ ...

آخی چون اسپرین قطع کردی این اتفاق افتاد ؟؟

مگه نمیگن وقتی لک وهماتوم هست رقیق کننده ها باید قطع بشه ؟با دکترم حتما مشورت میکنم مرسی 

سلام دوستای خوبم الان رفتم ازمایش دادم دیگه نتونستم تا فردا دووم بیارم به خدا نمیخوام ناراحتتون کنم ...

خوب کردی رفتی آزمایش دادی عزیزم ان شالله این کابوس هات تبدیل به یه اتفاق غیرمنتظره بشه برات خدا اگه بخواد همه چی حله پس توکلت علی الله💚🌈🌹🎶💎

چیزی نگفت فقط گف به فال نیک بگیر و این ماه بیا برا انتقال‌. شما دیگه نرفتیین؟ میترسم باز همینطور بشه ...

منم دیگه نرفتم انشاله همه چی خوب پیش بره ماه بعد

بهم گفتن طبیعیه و جنین نتونسته با رحم ارتباط برقرار کنه 

به هیچ وجه فک نکن که نکنه این دفعه هم همین اتفاق بیفته چون هر چی فکر منفی تو ذهنت باشه همون اتفاق میفته مطمئن باش فقط فکرای مثبت بگو اوندفعه ب صلاح نبوده.شاید جنین سالم نبوده ایندفعه مطمئنم مثبتِ.از الان فک کن بتات بالاس حساب کن از بعد انتقال فلان تاریخ باید برم واسه صدای قلب فقط فکرای خوب و مثبت

مرسی عزیزم.نه بابا اینجا راحتم.هوا هم خیلی سرده اینجا.اصلا پام نمیاد برم. اینو الان دیدم خیلی قشنگ ...

عالی بود عزیزم موهای تنم سیخ شد ،ایشالا با معجزه های شما واسه منم معجزه م نزدیک باشه ،ااااای خدااآااااا

آخی چون اسپرین قطع کردی این اتفاق افتاد ؟؟ مگه نمیگن وقتی لک وهماتوم هست رقیق کننده ها باید قطع بشه ...

عزيزم مطمئن نميگم اين حرف رو ولي خوب به نظر خودم چون به خاطر هماتوم استراحت مطلق شدم و آسپرين رو هم قطع كردم به نظرم خونرساني قطع شد وگرنه قلب جنين هم تشكيل شده بود ، البته الان كه دختر نازم رو ميبينم با خودم ميگم خدا ميخواست بهترينها رو بهم بده و مطمئنم براي شما و همه دوستان هم بهترينها رقم ميخوره .

عزیزم دکتر بعد از ۲بار میکرو منفی برای ما ازمایش دی اف ای نوشت. تحرک و مورفو اسپرم صفر هست.اگه لازم ...

بعد از دوبار میکرو منفی این آزمایشو نوشتن؟؟!!!واسه من هنوز هیچی نشده نوشتن که مطمین بشن

به نظرم این درست تره

پس کار تیم دکتریم خوبه

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
من جواب این سوال دوست دارم بدونم.مامانم دیروز منو ترسوند میگه تو قبلا پروژسترون میزدی پریود میشدی &n ...

قبلا باردار نبودی که آمپولو میزدی که پریود بشی اما الان بارداری آمپولو میزنی تا جنین محکمتر بهت بچسبه،هر کاری کنیم این نگرانی و شک و استرس تا آخرش با ما هست چون بعد سالها باردار شدیم اما بازم خودت محکم باش وتوکل کن به خدا دعا بخون قرآن بخون آروم شی ،فقط هم به حرف دکترت گوش کن.