2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
عزیزم من سینال نداشتم اصلا.... فکرای بد نکن نهایتش به داروخونه نشون بده اگه مشکل داشت میگه بهت....

همسرمم میگه بیخیال شو.دیگه هرچی بوده استفاده کردی...توکل به خدا..فردا تو سونو معلوم میشه که خراب بوده یا نه !

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
عزيزم تو ذخيره ات يك و خورديه قرار نيست كه يك و نصفي تخمك داشته باشي كه.اين يك معياره انا جون كه ذخي ...

وای دختر ممنونم کلی ارومتر شدم.خداکنه همینجور باشه که میگی.به هرحال من خودمو میبندم به رژیم هایپری😂امیدوارم که تخمک به اندازه کافی داشته باشم و جنین خوب تشکیل شه.چون شوهرم مشکل داره دلم میخواد با یه بار پانکچر حداقل چندتا جنین خوب تشکیل شه.هایپر هم شدم اشکال نداره فدا سر نی نیام😆ولی سعی میکنم مراعات کنم از الان

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم نگران نباش ایشالله بدنت جواب میده..... پس سینافکت نداشتی؟

مرسی 

نه چیز دیگه ای نداد مشکل اینه چون که ابن سینا به من گفت اهدایی همسرم میگه حالا که اینا گفتن انجام میدیم ماهم اصلا نگیم فلان چیز نمیدید میدید 

میدونید که دکترها خیلی بدشون میاد تو تجویزشون دخالت کنی 

فقط من یه کلمه دیگه جراعت کردم گفتم ببخشید اگه امکان داره اخرین دوزی که میشه بدید من وقت ندارم که آزمون و خطا بشم گفت اخه هایپر بشی چی ؟ بعدم گفت نه دخترم همین ۱۵۰ خوبه به جز گونال و منوپیورچیزی دیگه ای هم نداد که روز دوم پری رفتم بگیرم منوپیور نداشت مونوریال داد ولی پریروز که بازم گونال داد گفت منوپیور بنویس کلی به این و اون رو انداختیم گرفتیم 

مشکل اینه که من خیلی هم تپلم شکمم خیلی چربی داره گفت بزن تو رونت گرچه رونمم تپله میگم شاید اصلا آمپولها اثر نکرده آخه من بدون هیچی همیشه سونو میدم یکی یا دوتا فولی دارم که به سایز ۱۸ و ۲۰ هم میرسه البته بگم دکتر رفته بود یه ماما سونو کرد حالا فردا دکتر ساغر صالحپور میاد نیکان و سونو میکنه چون شانس من تهران چی رفت مسافرت ولی خوب صالحپورم  جز خوبهاست و تو لیستم بود 

[QUOTE=74407366]من به دکترم دسترسی ندارم.مجبورم تا پریود شدن و شروع داروهام صبرکنم چون اخرین بار بهم ...

شیراز بیمارستان مادر و کودک بودم.زیر نظر دکتر البرزی.البته بگما من هیچوقت خود دکترو ندیدم!کار به اونجایی نرسید که باهاشون وارد سیکل میکرو شم.اما زیر نظر بودم یه مدت

عزیزم چرا در عرض دوسال انقد ذخیرت اومده پایین؟هیچوقت میکرو نکردی؟ 

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم واسه شما دردتون چطوری بود من مثلا داروهای آی یو آی رو می خوردم نتیجه نمیداد سر موعد پریودم تا ...

عزیزم من درد نداشتم در اثر مصرف استرادیول کیست بوجود اومد وباعث دردمیشد بخصوص نزدیک قاعدگی 

شده من یه ماهو درد داشتم 

دکتر بهم قرص ویتامین ای از اون آبیا داد بهتر شدم ..

***** عزیزم من دوبار تست ذخیره دادم.یه بار شیراز که ۱/۲۳ بود،یه بار یزد که نوشته بود ۱/۳۳ !.نمیفهمم ...

عزیزم به هر حال الان هر چیه جای شکر داره که راحت قراره به دارو جواب بدی....

این که ناراحتی نداره....

فقط رژیم پروتئین رو رعایت کن....

سفیده هر چند تا که تونستی بخور....

گوشتو مرغ و ماهیم تا میتونی بخور....

آبم زیاد بخور....

ایشالله که کلی جنین عالی خواهی داشت....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انشاءالله انشأالله🙏🙏🙏 آها پس اینطور ممنون از راهنماییت ببخش که اینقدر سوال می کنم 

عزيزم منم مث تو خيلي از بچه ها ميپرسيدم.ولي ديگه پيش جراح رفتم خيالم راحت شو.تو هم يه سونو برو با جراح هم مشورت كن ديگه بسپار بخدا

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
خانمی خراش درد داشت؟میخوام به دکتر بگم هیسترو انجام بده برام.ایمنیت مشکل نداشت؟چقدر استراحت داشتی

خراش با هیسترو که چیزی نمیفهمی....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم من درد نداشتم در اثر مصرف استرادیول کیست بوجود اومد وباعث دردمیشد بخصوص نزدیک قاعدگی  شد ...

دکتر فقط ویتامین ای میده با قرص گل مغربی واسه درد بنطرم خوبه 

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
عزیزم به هر حال الان هر چیه جای شکر داره که راحت قراره به دارو جواب بدی.... این که ناراحتی نداره... ...

چشم رعایت میکنم.ممنونتم.آنا جون دورت بگردم اخه ذهن من سریع چسبید به اون نکته ی منفیه که یه بار گفتی اگه مشکل آندومتریوز داشته باشین ذخیره ی اصلی ممکنه نشون داده نشه.نمیدونم چرا انقد من ذهنم خرابه.یه دونه با اون ماهیتابت بزن خداوکیلی

عزيزم منم مث تو خيلي از بچه ها ميپرسيدم.ولي ديگه پيش جراح رفتم خيالم راحت شو.تو هم يه سونو برو با جر ...

دیروز رفتم سونو عزیزم قبلا سونو هام نشکلی نداشت دکترم ولی می گفت فیبروکیستیک ونامه داد به دکترم که می تونم انجام بدم حالا که دوباره دیروزسونو کردم تو سونو نوشتن فیبروکیستیک حالا بازم فکر کنم باید بذم به دکتر نشون بدم نامه بگیرم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
یزد بیمارستان مادر میرم عزیزم.خود دکتر افلاطونیان و دستیارش سونوم کردن.یعنی ممکنه ازمایش ذخیرم اشتبا ...

عزیزم فکر کنم اونا کسایی هستن تخمدانشون درگیر آندومتریوزه و این چیزیه که با یه سونوی معمولیم مشخصه.....

اگه همچین چیزی بود تا الان فهمیده بودی.....