2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان دکترم بهم گفت باید از جراح نامه بیاری که می تونی این قرصارو بخوری اونوقت کاراتو شروع کنی

پزشک منم ازجراح نامه خواست ...

یکی از جراحا بهم گفت ماموگرافی کن 

یکی هم نه ...دکتز زنانم گفت لازم نیس مامو گرافی 

عه خرمالو هم هست؟؟وای من دربرابر خرمالو مقاومتی نداشتم از اول نوبریش تا آخراش هر روز چند تا میخوردم ...

عزیزم سخت نگیر.شاید چند عامل با هم دخیل بوده.

مام توی هر غذایی سیر استفاده میکنیم.اما کم ، در حد یک حبه برا بوش.

ان شاالله خدا برات جبران میکنه.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
ببخشید  برای چه کسانی میکرو میشه؟ برای کیا آی وی اف؟ معذرت میخوام این سوالو میپرسم.. چون خ ...

اتفاقا من اين سوال رو از دكترم پرسيدم.گفت الان همه ميكرو ميكنن.اي وي اف قديما اسپرم رو در مجاورت تخمك قرار ميدادن تا خودش لقاح پيدا كنه،ولي ميكرو تزريق اسپرم داخل تخمكه.الان همه مراكز ميكرو ميكنن ولي همه چون اين روش رو به اسم ivf  ميشناسن اينو ميگن

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
اهان ..ممنون گلم .. بخدا اینقدر از ترسم هر غذایی نخوردم .همش احساس گرسنگی میکنم . آش چی ..اونم میش ...

ببین هر چیزی متعادلش خوبه ، جز اونا که تابلو مشکل دارن مثل زعفرون و گلپر و ....

من همه چی رو کم میخورم.

تازه زعفرونم دکتره میگفت ، شربتش رو نخوریم ولی اگر دو تا برنج زرد کنار غذاتون بود یا دو تا دونه زرشک ایراد نداره.

من ۲۴ ام اولین از بتام بود.۷ ام ماه بعد اولین سونوم.قلبشم تشکیل شده بو .حتی سونو معمولی کرد نه واژینال.

۱۰ روز ساک حتما هست. قلب شاید نباشه.

عزيزم نگران شدم.من هم يزدم.كلينيك مادر.اگر نتايج ازمايشگاهشون اشتباهه ادم چه جوري به بقيه پروسه اعتم ...

عزیزم نگران نباش.چون من این ازمایش ذخیره رو یه مرکز ناباروری هم دادم توی شیراز.و جوابش همین بود.نمیتونه ایراد از ازمایشگاه باشه گلم.من فکرکنم دقیقترین ازمایشگاه مربوط به یزد باشه.در این شکی ندارم..شک و ترس من از چیز دیگه ایه

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
دکتر خلیلی فر... مرکز نوین مشهد... پس شما هم تا هفته ۱۴ خوردی؟

هنوز هفته چهارده نشدم ، وارد ۹ شدم.

اما مرکز گفت تا ۱۲ باید بخوری.

گفت باز سونوی هفته ۱۱ رو رفتی بزنگ بگیمت.

سلام بچه ها

من 20 آبان بستری شدم و دوقلوها ریداکت شدن. اون تکی رفته بود بالای بالای رحمم که دکتر گفت اصلا بهش دسترسی ندارم. دیروز صبح یه توده خونی بزرگ ازم دفع شد. با جیغ و ناله و گریه اورژانسی رفتم بیمارستان. دکتر طاهری نژاد سونو کرد. گفت اون تکی همچنان بالای رحمت هست. این دوتایی ها جمع شدن و مثل یه تیکه گوشت تو کیسه خودشون هستن. و اون چیزی که ازم دفع شده لخته خون بود. از دیروز استراحت بهم داد و شیاف رو بیشتر کرد. گفت اون دوتایی ها تا آخر حاملگی تو رحمت می مونه اگر بخواد سقط بشه اون تکی رو هم باخودشون میارن. خلاصه برام دعا کنید 😢😢

یا سریع الرضا...
عزیزم منم میگم نمیتونه ازمایش اشتباه باشه.چون شیراز هم مرکز ناباروری دادم.با یزد تفاوتی نداشت. ولی ...

عزيزم تو ذخيره ات يك و خورديه قرار نيست كه يك و نصفي تخمك داشته باشي كه.اين يك معياره انا جون كه ذخيره اشون مث شماست گفت حين دوتا پانكچر دوازده تا تخمك داشته.همه كلي فوليكول هشت و نه ميليمتري دارن مهم فوليكول بالغه كه مثلا من هيچ وقت نداشتم.وقتي هم كه داروهاي تحريك تخمدان ميخوري مهم فولي هاي بالاي ١٨ و كيفيت بالاست.پس نگران نباش.

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷

[QUOTE=74407366]من به دکترم دسترسی ندارم.مجبورم تا پریود شدن و شروع داروهام صبرکنم چون اخرین بار بهم اینجوری گفت که ...[/Qشی

شیراز کدوم دکتر رفتی....؟

من در عرض 2 سال ذخیرم از 5 اومده 1.3 بخاطر ترس از یائسگی افتادم تو خط بارداری با این روش ها

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
پزشک منم ازجراح نامه خواست ... یکی از جراحا بهم گفت ماموگرافی کن  یکی هم نه ...دکتز زنانم گفت ...

چرا دیگه ماموگرافی خدا کنه لازم نباشه

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏