2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
عزیزم آزهای تکمیلیو دادی؟ نسخ آزهای تکمیلی!!!!! نسخه اول: برای همسرتون!!! لطفا کاریوتایپ انجام ...

آنا جون من که یه بار بارداری خارج رحم داشتم باید انجام بدم این آزمایشارو حتما

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
عزيزم من يادمه يكي ديگه از بچه هاي همين تاپيك با ذخيره پايين هم هايپر شد.يادمه خودشم تعجب كرده بود.ا ...

دعا کن برام عزیزدلم.امیدوارم مشکل دیگه ای وجود نداشته باشه.اخه من شیراز هم مدت زیادی زیر نظر دکتر بودم.همیشه‌میگفت ذخیرت نسبت به سنت پایینه و اینا.الان نمیدونم واقعا این ذخیره ی واقعیمه یا نه.این دکتری که اینجا رفتم گفت ذخیره لزوما به معنای تعداد تخمکت نیست!یه چیز نسبیه!نمیدونم!برای احتیاط رژیم پر پروتئینو شروع میکنم.امیدوارم همه چی خوب پیش بره.اخه واقعا غافلگیر شدم  با سونوی دیشب

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيزم من يادمه يكي ديگه از بچه هاي همين تاپيك با ذخيره پايين هم هايپر شد.يادمه خودشم تعجب كرده بود.ا ...

جدی با ذخیره ی پایین داشتیم که هایپر شن؟!

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
یزد بیمارستان مادر میرم عزیزم.خود دکتر افلاطونیان و دستیارش سونوم کردن.یعنی ممکنه ازمایش ذخیرم اشتبا ...

ميدوني من شهر خودمون از دادم هشت و نيم بود بعد يزد هفت و هشتاد و پنج بود.اين مقدار اختلاف هم بستگي به رنج ازمايشگاه داره چون شهر خودمون بالاي چهار pco بود و اينجا بالاي پنج.از طرفي تو امروز گفتي ترسيدم.ولي يه چيزي كه هست اگه اينجا ازمايشگاه اشتباه بود كه اين همه ادم كلاهشون پس معركه بود.يعني بيمارستان مادر كه قطب ناباروري كشوره اگه ازمايشگاهش اشتباه كنه كه فاتحه همه خوندست.ازونجا كه هم ازمايشگاه اينجا هم ازمايشگاه شهرمون يه جواب داشتن من نتيجه رو مثبت گرفتم.گفتم حتما يكيه.حتي من رويان تهران هم رفتم و نتيجه ازمايش اينجا رو دادم نگفتن برو تكرار كن.

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
جدی با ذخیره ی پایین داشتیم که هایپر شن؟!

اره.پست هاي شهريور ماه رو ببين.تو اون زمان من يكي از بچه هاي اينجارو ديدم كه اينو گفته بود

ميدوني من شهر خودمون از دادم هشت و نيم بود بعد يزد هفت و هشتاد و پنج بود.اين مقدار اختلاف هم بستگي ب ...

عزیزم منم میگم نمیتونه ازمایش اشتباه باشه.چون شیراز هم مرکز ناباروری دادم.با یزد تفاوتی نداشت.

ولی من میگم چرا با این ذخیره ی پایین حدود ۲۱ فولی دارم بدون هیچ داروی تحریک تخمک گذاری؟!

واقعا کسی بوده مثل من باشه؟

ترس من از اینه که چیزی وجود داشته باشه که مانع دیدن ذخیره ی اصلیم بشه.میدونی منظورم چیه عزیزم؟

آره دقیقا... میخوام هفته ۸ برم که اگه هر چی گفتن بشه روش حساب کرد.... باز نگن برو ده روز دیگه بیا من ...

کدوم دکتر بهت گفت؟

عجیبه ،، همه میگن تا هفته ۱۲ یا ۱۴ باید بخوری .

من چند بار از مامای مرکز پرسیدم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
بخدا عشقم مامانمه.خيلي مريضه تمام غصه من تو زندگيم مامانم بوده هميشه.اومدم اينجا خوندم فلان چيز رو ن ...

علائم بارداريه عزيزم هورمونات بالا زده اشكال نداره زيادم حساس نباش به خيلي چيزا قديميا بيچاره ها كار ميكردن از نوع سخت حامله هم بودن ده تا بچروهم جمع ميكردن استرس نداشته باش خدا بخواد تمومه همين

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
من این سری دکترم که معاینه ام کرد گفت رحمت سه خطی شده احتیاج نیست پریود شی دارو نوشت گفت هفته بعد بی ...

من به دکترم دسترسی ندارم.مجبورم تا پریود شدن و شروع داروهام صبرکنم

چون اخرین بار بهم اینجوری گفت که از روز دوم‌پریودت داروهاتو شروع کن و روز هشتم اینجا باش.میخوام برای احتیاط روز هفتم برم

آره دقیقا... میخوام هفته ۸ برم که اگه هر چی گفتن بشه روش حساب کرد.... باز نگن برو ده روز دیگه بیا من ...

من به خیال و حساب خودم هفته ۷ رفتم.اما سونو گفت ۶ هفته و یک روز هستی.

قلب هم تشکیل شده بود.

تو هم به نطرم بین ۷و۸ برو.

دعا کن برام عزیزدلم.امیدوارم مشکل دیگه ای وجود نداشته باشه.اخه من شیراز هم مدت زیادی زیر نظر دکتر بو ...

عزيزم من تهران از دكتر رويان پرسيدم گفت amh بهترين معيار سنجش ميزان ذخيره است.البته بهمراه سونو.من اولين باري كه اومدم يزد رفتم مركز ناباروري دولتي.مادر رو نبودم.خانومه كه سونو كرد گفت بنظر من اصلا ذخيره ات به سونوت نميخوره.كمتر مياد بهت من تخمدان چپت رو نميبينم.در حالي كه من قبل اومدن رفته بودم سونو فوليكول زده بود ابعاد تخمدان ها طبيعي.خلاصه اينقدر حرص خوردم كه نگو.بعد رفتم پيش كريم زاده فرداش.گفت برو ازمايشت رو تكرار كن بعد سونو دادم كه گفت نه من اتفاقا ميبينم تخمدان هاتو ابعادشون طبيعيه.من هميشه نگران يايسگي زود رس بودم.چون پريودام ٢٣-٤ روزه شده بود.خلاصه باز هم نتيجه ازمايش همون بود.هنوز هم برام سواله اخه دكترا ميگفتن تو با اين ذخيره پريود نبايد بشي يا بايد موي زايد داشته باشي يا فلان ولي من اينجوري نبودم!نميدونم بخدا!!ايشالله كه درسته همش.خدا بزرگه

نارنگى چرا؟؟😳😳هر روز مى خورم🤪

نمیدونم.دکتره گفت. من با اینهمه امپول و شیاف لکم قطع نمیشد.

گفت نخور. شاید یه نظر طب سنتی مانند باشه ، اما منم میخوردم.گفتم اشکال نداره رعایت میکنم پس.