من امروز روز 15انتقالم بود.ازمایش دادم .بتام 374شد ..
تو رو خدا .فقط مثبت فکر کن ..بخدا ما اوضاع مالیمون خیلی این بار خراب بود.و میگفتم اگه این دو تا نشه .دیگه باید قید بچه رو بزنم ..
برو تو کانال امیرشریفی چون با حس میگه و خودش قبلن مشکلات داشته ادم باهاش خیلی انس میگیره ...من خیلی کانالهای جذب رفته بودم .همشون کتابی حرف میزدنن.اصلا به دلم نمیچسبید ...
ولی خدا ازش راضی باشه خیلی روحیه منو عوض کرد.من داغون بودم.🌷🌷اخرین جنینام .اخرین امیدم ...نمیدونم ادم بدیه .خوبیه یا نه .ولی با گوش دادن به حرفاش که همش میگه فقط حس خوب ..حس خوب .حس خوب از ته دل ...داشته باشید همه کاراتون درست میشه ...
من تو یه ساختمون با دو تا جاری و مادرشوهرم ...بهم اولین بار منفی شدم مادرشوهرم گفت تو لیاقت مادرشدن نداری و...بماند با این اوضاع تو ساختمون که کارام زیر ذربین بود تا زمین خوردنم قند تو دلش آب بشه ...چیا کشیدم ...
اوضاع مالی خراب وهمش قرض...و مشکل روحیه و....
تو رو خدا همه رو بیخیال بشید فقط به خودتون و مامان شدنتون فکر کنید ..
منم چه شبها .. چه گریه ها و زجه ها که نزدم ..
.ولی دوستان .خواهرای گلم ..🌷🌷
حستون رو خوب کنید.حالا با هر چیزی راحترید .امیدواری خیلی وقتا شده طرف بیماری علاج داشته خوب شده ..
تو رو خدا خودم کشیدم .روحیه تون رو خوب کنید و با امید و توکل برید دنبال کاراتون ...
تک تکتون مامان میشید چون لیاقت مادرشدن رو دارید.🌷 من مطمئنم ...چون معجزه خدا رو دیدم ...
از خدا برای تک تکتون معجزه میخوام 🌼🌹🌹