2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه هااااااا بچه هاااااااا  بتا ۲۸۸۸ باورم نمییییییشه یا امام هشتم

واااایی مباااارکه رویاجون 

تبریک میگم فک کنم مامان دوقلوها شده باشی 😍😍😍😍😍😉😉😉😉😉😉

خداجونم شکرت       
بچه ها من دو روزه که داروهامو شروع کردم..دقیقا از همون روز اشتهام صفر شده.اصلا میل به هیچی ندارم..فق ...

عزیزم ذخیرت بالا بود؟

پلی کیستیک بودی؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
قربونت برم⁦❤️⁩ موقع گریه کردن تو و چند نفر دیگه رو خیلی یادم بود.... 

قربونت برم عزيزم بارداري شما و خوشحالي همتون باعث شاديم ميشه به خدا تا رسيدم گوشيمو باز كردم وقتي ديدم زدي مثبته گريم گرفت به شوهرم گفتم اينم مثبت شد خيلي ذوق كردم ديگه شوهرمم همرو ميشناسه از بس ميگم كي منتظره ازمايشه كي رفته انتقال الهي دلت هميشه ساد باشه و لبت هميشه بخنده از كوچولوت بخواه براي ماهم دعا كنه

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
مبارککککککتتتت باشه ایشالله، خواهر کجا انتقال دادی؟ دکترت کی بود؟ چه داروهایی خوردی قبل از تخمک کشی ...

من مرکز نوین مشهد انتقال دادم. دکترم در اصل مهناز منصوری بود ولی روز عمل دکتر خلیلی فر برام انتقال داد. خیلی بیشتر از منصوری باعث آرامشه. موقع انتقال صدای بسم الله گفتن و صلوات فرستادنش میومد

دکترای کلینیک من هیچ اعتقادی به تقویتی و ویتامین ندارن. اونا که چیزی نگفتن.... اما چند ماه قبل اینکه به مرحله تخمک کشی برسم تو یک گروه ت ل گ ر ام عضو بودم که خانمایی مثل من بودن... فک کنم ملودی هم بود. مطمئن نیستم آخه اسمش اونجا یه چیز دیگه بود ولی گفت اینجا اسم کاربریش ملودیه

تو اون گروه فهمیدم اوابوست خوبه. با بدبختی یه قوطی کامل گیر آوردم و یک ماه قبل تخمک کشی روزی سه تا میخوردم. همین و بس.... دیگه چیز دیگه ای نخوردم چون چیز دیگه ای بلد نبودم

لی لی لی لی لی💃💃💃 مبارکه🎉🎉انشالله این چند ماه رو به راحتی بگذرونی و نی نی صحیح و سلامت بپ ...

😄😄😄 آره درسته شوهر من گفته بود

پشت تلفن بهش خبر دادم به حالت نیمه سکته درومد.... نگران بود پیش مامانش ضایع بشه. خیالش راحت شد😉

عزیزم بنظرت من که مادرزادی یه لوله رحم ندارم و اونیکی لوله هم مشکل داره، اگه نکارم چیکار کنم؟؟؟!!! ا ...

عزیزم به این حرفها فکر نکن.....

مگه ندیدین طرف بدون دست بهترین نقاشیو میکشه؟

خوب میتونست بگه نقاشیو فقط با دست میشه کشید....

مهم اینه بتونیم از ابزارهای پیرامونمون بهترین استفاده رو بکنیم و همیشه امید داشته باشیم با تلاش به اهدافمون برسیم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
رویا جون از علايمتم بگو تو اون چهارده روز

تو‌ پستای قبلی برای بچه ها گفتم

سه چهار روز اول خیلی تکرر ادرار داشتم. روز هفتم درد شدید پریودی به همراه کمی لکه بینی تا سه روز

سینه هام به صورت نا محسوس گاهی تیر میکشید و میسوخت

چند شب هم لرز داشتم

بقیه اش دیگه درد پریودی معمولی بود که یه روز بود یه روز نبود

كاش ميرفتم چون بچم كه رفت منم بايد ميرفتم 😔😔

نگووووووو عزیزم.....

باید میموندی چون خواهر یا برادراش به وجودت نیاز دارن....

بچه ها تا زماني كه ازمايش بارداري بديد چه چيزايي ميشه خورد؟ماهي ميشه خورد؟ توي بيمارستان بمن گفتن ج ...

عزیزم هر چیزی که برات خوبه بخور....

غیر قاعده آورا....