2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
قربونت برم عزیزم.... آره طفلی مامانم اینقدر گریه میکرد نمیتونست حرف بزنه خیلی زحمت کشید... ترسم از ...

من دیگه خیلی وقته به مامانم نمیگم میرم دکتر

هرچی میپرسه ازم یه جواب الکی بهش میدم

حتی تصمیم گرفتم باردار بشم بهش نگم

انگار میخوام بلند بلند گریه کنم

شاید مسخرم کنین ولی نمیدونم چرا

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
دور سرت بگردم.... خوشحالی امشب رو از دعای شماها دارم انشالله سال ۹۸ برای همه مون سال برآورده شدن آر ...

فداتبشم ، بخدا شوهرم خونه نبود زنگ زدم الان بهش خبر دادم بنده خدا همش میگفت خداروشکر خداروشکر مبارکش باشه😂😂 رویا جون واسه ما هم خیلی دعا کن جوابمون مثبت بشه، پیش امام رضا ما رو یادت باشه مامان خوشگل 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

روز چندمنه؟؟چندتا انقال دادی؟؟فک کنم همش گرفته دارم‌گریه میکنم نمیدونم چرا واقعا نه کسیو میشناسم ن ...

نیکی جان خودتم به زودی مامان میشی....باید خودتو آماده کنی حسابی...ماها اینجا همه مثل توییم🌸❤😘

انشالله به حق امام غریب وقتی عدد بتا رو دیدم اولش که فقط زل زده بودم به عدد... دنبال صفر ممیز میگشت ...

خيلي گريه كردم.دلم ريخت با حرفات.الهي همه شاد بشن.همه منتظرا😘😘

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
رویا جون چندتا نی نی انتقال داده بودی؟ علایمم داشتی این چند روز؟

سه تا بلاست انتقال دادن

تا روز ششم که فقط توی دستشویی بودم🙈 . وای چقدر اومدم و رفتم.... من از اتاق عمل که اومدم به زور ۵۰ دقیقه رو تخت موندم بعدش دیگه فقط دستشویی

روز هفتم برای نماز صبح که بیدار شدم خیلی درد داشتم. مثل اون روزی که سقط کردم. شدییییید بودا..... گفتم دیگه تموم شد الان پریود میشم.... تا ظهر که در حد یه قطره لکه بینی داشتم. زنگ زدم کلینیک شیاف رو گفتن اضافه کنم.... تا روز دهم لکه بینی داشتم ولی خیلی کم.... سینه هام گاهی تیر میکشید و میسوخت باز خوب میشد.... چند شب هم لرز خیلی شدیدی کردم. یهو از خواب بیدار میشدم مثل بید میلرزیدم فکم قفل میشد از سرما... بعد یکی دو دقیقه خوب میشدم

من همه اینا رو گذاشته بودم به حساب دوز بالای هورمونی که دارم دریافت میکنم. گفتم بدنم دیگه قاط زده

من دیگه خیلی وقته به مامانم نمیگم میرم دکتر هرچی میپرسه ازم یه جواب الکی بهش میدم حتی تصمیم گرفتم ...

عزیزممم منم مامانم اصلا نمیدونه بنده خدا ، اونروز که انتقال داشتم خیلی دلم گرفته بود ، اناجان گفتن مادرت ندونسته هم دعات میکنه دیگه دلم گرم شد ،گریه الانتم میدونم از خوشحالی زیاد ، گریه کن ، وقتی بچه ها مثبت میشن ادم فکر میکنه خودش مثبت شده ، بخدا امروز که رویا منتظر بود من بعدازظهر نتونستم بخوابم همش تو خونه راه میرفتم واسش صلوات میفرستادم ، 

سه تا بلاست انتقال دادن تا روز ششم که فقط توی دستشویی بودم🙈 . وای چقدر اومدم و رفتم.... من از اتاق ...

ای جونم عزیزم خداروشکر که دلت روشن شد ، وای منم انتقال داشتم دیگه نتونستم تحمل کنم بعد ۲۰ دقیقه از تخت بلند شدم رفتم دسشویی😁 دوباره ۲۰ دقیقه بعدش🤣🤣 یعنی تو یساعت ۳ بار رفتم اخر پرستار گفت بلند شو تو بخواب نیستی🤣🤣

روز چندمنه؟؟چندتا انقال دادی؟؟فک کنم همش گرفته دارم‌گریه میکنم نمیدونم چرا واقعا نه کسیو میشناسم ن ...

ای جانم😄 انشالله هممون واسه همدیگه از این اشکای شوق بریزیم

امروز چهاردهمین روز بود... سه تا بلاست انتقال داده بودن

بچه ها من اين تاپيك و شما هارو خيلي دوست دارم خيلي.خوشحالم برا رويا جون با اينكه تازه شناختمت.نميدونم چرا اشكم بند نمياد😢😢😢😢

ای جونم عزیزم خداروشکر که دلت روشن شد ، وای منم انتقال داشتم دیگه نتونستم تحمل کنم بعد ۲۰ دقیقه از ت ...

چرا؟اخه نه سرمي ميزنن نه دارويي ميدن.قبلش هم به ما گفتن مثانه هاتون خالي باشه

من دیگه خیلی وقته به مامانم نمیگم میرم دکتر هرچی میپرسه ازم یه جواب الکی بهش میدم حتی تصمیم گرفتم ...

من اگه به مامانم چیزی رو نگم خفه میشم

انشالله خیلی زود روزی برسه که از سر شوق بلند بلند گریه کنی

چرا؟اخه نه سرمي ميزنن نه دارويي ميدن.قبلش هم به ما گفتن مثانه هاتون خالي باشه

نه به ما گفتن نیمه پر ، نمیدونم چرا اینطوری بود اونروز تا شب خیلی سرویس رفتم

سه تا بلاست انتقال دادن تا روز ششم که فقط توی دستشویی بودم🙈 . وای چقدر اومدم و رفتم.... من از اتاق ...

از ماه سوم خیلی باید غذا بخوری

ببین یعنی نگران اضافه وزن نباش

هرتچی میتونی بخور

خصوصا از نیمه بارداری به بعد سعی کن یکروز درمیون حتما ابگوشت یا ماهی داشته باشی

ماهی با روغن زیتون خییلی کم

سبزیجات پخته متنوع

روزی ۱ پریناتال و دوتا کلشیم و دوتا اهن از ماه سوم به بعد

ماه های اولو نمیدونم

روزی چند عدد میوه متنوع

اناناس و انبه و ... چیزای  ممنوع نخور

من نصفه شب پامیشدم شیر موز میخوردم.

روزی ۱ بطری شیر میخوردم

تا اخر شب غذا بخور و صبح هم اول وقت پاشو بخور

قندهای مصنوعی نخور اصلا

آجیل روزی چند عدد که دوتاش حتما گردو باشه واسه هوش بچه

هیچ چیزی کپکی مونده مشکوک و .. نخور

بسم الله بگو قبل غذا

هر روز صدقه واسه سلامتی بچه هات

اخبار نبین

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
فداتبشم ، بخدا شوهرم خونه نبود زنگ زدم الان بهش خبر دادم بنده خدا همش میگفت خداروشکر خداروشکر مبارکش ...

😄😄🙈 به شوهرت گفتی؟ 😄

امام رضا به قدری بزرگوار و رئوفه که حتی اگه صداش نکنی بهت نگاه میکنه چه برسه به اینکه دست به دامنش بشی