2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
سلام بچه ها کسی بوده روز دوازدهم انتقالش بی بی چک بزنه؟

خوب نزن دلت استرس ميخواد ايا 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بجه ها اناجون کمکم کنید دی اف ای شوهرم پس از خوردن یک ماه پودر اندروفرتی بدتر شده . الان جنتی بودی ...

عزیزم اسن پودر همونه که بسته های کوچیک کوچیکه روزی سه تا باید بخورن. ؟؟؟؟؟

طرازی هم به شوهر من یه پودر داد که البته هنوز نگرفته 

ما هم باید ازمایش دی ان ای بدیم 

عددش باید جند باشه که بشه وارد سیکل شد ؟؟؟؟

چندروز بعد از انتقال درد پریودی داشتم الانم روز۸هست دارم به نظرتون چیه

سلام میدونم این عالائم خوبی هست مثبتی به امید خدا

من  دوبار انجام دادم این حالت نبود و منفی بود بار سوم این حالت داشتم و مثبت شدم ان شالله شماهم باردار هستین 

بعد یازده سال باردار شدم لطفا برای بسلامتی دنیا اومدن دوقلوهام دعا کنین محتاجم به دعا
اره عزيزم صبر فقط صبر برات بهترينارو ارزو ميكنم خداكنه همتون به زودي بياين و بگين مادرشدين من با شاد ...

نگو دختر خوب.

خدا خیلی مهربونِ بخیل که نیست به اون بده به تو نده لج که نمیکنه با بنده ایی که عاشقشِ

اینو بدون خدا به اندازه توانمون مشکل میده

مشکل که نه چالش...

پس اگر گره هات بیشتر از بقیه ست مطمئن باش قوی تر و با مصمم تر از بقیه ایی و پاداشت هم بیشتره پس خوشبحالت

شاکر باش برای تک تک داشته هات ، بزار ببینه تو هم عاشقشی

بگو خدایا شکرت برای هر آنچه دادی و ندادی راضیم به رضای تو چون میدونم تو بهترین ها رو برام میخوای.

امیدوارم اینسری وقتش باشه و حکمت قشنگه منتظر نشسته تا خبر خوبه رو بهمون بدی دوست جانم🌺

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
نگو دختر خوب. خدا خیلی مهربونِ بخیل که نیست به اون بده به تو نده لج که نمیکنه با بنده ایی که عاشقشِ ...

منم با حرفات موافقم

خدا خیلی مهربونه با اینکه ما همیشه اشتباه میکنیم بازم هوامونو داره

مطمئن باش همیشه خوبیمونو میخاد و نمیخاد بنده هاش غم و غصه داشته باشن حتما به صلاحمون نیس ما ک نمیدونیم بعدش چی میشه

همیشه دعا کن راضیم ب رضات هر چی صلاحه همون بشه

دلم طاقت نداره ،بنظرت الان بزنم درست درمیاذ؟

نزن یکم صبر کن

خیلی زوده خدایی...

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی