2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047166 بازدید | 684580 پست
سارا من يادمه تو موقع ای یو ای یا با لتروزولم کلی فولی بالغ داشتی، مطمئن باش بازم کلی تخمک تپل مپل خ ...

توکل به خدا.اره با ده تا لتروزول پنج تا فولی بیست داشتم هرسری..خداکنه به این داروها هم خوب جواب بده تخمدانام...

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
دیدی گفتمممممم 😍😍😍😍حالا بیا وسط قر قر 💃💃تبریک میگممم ننه ی جوجه ها 😍انشالله بارداری خوبی پیش ...

منم اومدم وسط 💃💃خانمها وسط رو خالى نذارين 

قر قر همه قر بدين كه از اين به بعد همش جشن بى بى چك مثبت داريم😍😍🙏🏼🤰💕💃💃

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب میگم قبلا ها روز دوازده پری ضخاپتم ۴ بودش و بعد پریود دقیق میشدم الان ک هشت بودش باید ک میشدم تا ...

مگه همین سیکل ال دی نخوردی گلم؟خب احتمال بارداری خیلی کمه 

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
خوب میگم قبلا ها روز دوازده پری ضخاپتم ۴ بودش و بعد پریود دقیق میشدم الان ک هشت بودش باید ک میشدم تا ...

پری فک نکنم ربطی ب ضخامت داشته باشه شاید بخاطر ال دی ضخامت بالا رفته

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
ای واااای خدا قهرش میگیره دختر زنگ بزن بگو برات دعا کنه ، حسودی دیگه چیه مگه نمیخوای مامان بشی؟؟ ...

گلم دیروز غروب با خواهرم حرف زدم و بهش تبریک گفتم..قرار شد باهم بریم پرونده تشکیل بده پیش دکتر..انشاالله قسمت من و شما و همه بچه های منتظر تاپیک ❤❤❤❤

مگه همین سیکل ال دی نخوردی گلم؟خب احتمال بارداری خیلی کمه 

چرا همین سیکل خوردم البته ب جای ۲۱ عدد ۲۲ عدد خوردم گلم

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
پری فک نکنم ربطی ب ضخامت داشته باشه شاید بخاطر ال دی ضخامت بالا رفته

مگه ن وقتی ضخامت بالا میشه رحم ریزش میکنه و پری میش ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
چرا همین سیکل خوردم البته ب جای ۲۱ عدد ۲۲ عدد خوردم گلم

خب منم پنج تا ال دی اضافه دادن بهم یعنز 26 تا خوردم.یک هفته بعد از اتمام پری شدم.

منم اومدم وسط 💃💃خانمها وسط رو خالى نذارين  قر قر همه قر بدين كه از اين به بعد همش جشن بى بى ...

ای جاان ...😆 انشاالله.انشاالله...

تو  اروم قر بده هانا جونم..😍😍😍😁 دستا بالا بندرییییی 😀😍😍😍

مگه ن وقتی ضخامت بالا میشه رحم ریزش میکنه و پری میش ؟

درسته ولی باید موعد پری بشه.ضخامت خیلیا تو روز 14 حتی بیشتر از 8 هست و دیرم پری میشن الان شما بخاطر ال دی سیکلت عقب میفته چه ضخامت کم باشه چ زیاد باشه

خب منم پنج تا ال دی اضافه دادن بهم یعنز 26 تا خوردم.یک هفته بعد از اتمام پری شدم.

شما سیکلتون منظم بودش ؟

دیدی گفتمممممم 😍😍😍😍حالا بیا وسط قر قر 💃💃تبریک میگممم ننه ی جوجه ها 😍انشالله بارداری خوبی پیش ...

اره بخدا انقدر گفتی نه نه شدی ..

اخرش نه نمون کردیا ....خخخخح😂😂😉😂😉

انشاالله ننگی تک تک منتظرا ...😁😁😁

هانا جون قر چی میدی تو بار شیشه داریا 😀😀

درسته ولی باید موعد پری بشه.ضخامت خیلیا تو روز 14 حتی بیشتر از 8 هست و دیرم پری میشن الان شما بخاطر ...

برا چ عقب میوفته ؟؟؟؟

بچه ها من دو روزه که داروهامو شروع کردم..دقیقا از همون روز اشتهام صفر شده.اصلا میل به هیچی ندارم..فقط زوری اب میخورم.اونم به خاطر قرصایی که میخورم.حالا همیشه عاشق گوشت و مرغ و ماهی و تخم مرغ بودم .از پریروز اصلا یادم میفته میخام بالا بیارم.دیشب به زور بینیمو گرفتم یه کم قورت دادم.کیفیت تخمکها کم نمیشه با نخوردن؟

ای جاان ...😆 انشاالله.انشاالله...  تو  اروم قر بده هانا جونم..😍😍😍😁 دستا بالا بندرییی ...

چشم حتما😘💕

🙋‍♀️🙅🏻‍♀️اينم از دستاى بندرى😂

بندرى هاش بيان وسط💃💃💃💃💃