2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
متوسطش چه قدره؟دكتر بمن گفت چهارده روز بعدش برو ازمايش بده.من ميخواستم ببينم ميشه زودتر بي بي چك گذا ...

عزیزم برا بعضیا حتی روز نهم خط میندازه برا بعضیا تا روز 14 و 15  نمیندازه.متوسطش تقریبا روز 12 و 13 هست بعد از انتقال

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من قبلا ها روز دوازده پری ضخامتم ۴ بودش و پری منظم میشدم الان ک روز دوازده ۸ هستش تا الان ک بیست احت ...

ال دی هات چند روزه تموم شده؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
واي عزيزم گريه ام گرفت.خداروشكررر.بزار برامون عكسشو منو سيو كنم انرژي مثبت بگيرمممم.چند روز بعد از ا ...

روز 9گذاشتم ولی کمرنگ بود .امروز 14انتقالمه ..

دو تا خط پررنگ که سالها ارزوم بود..

اره همش حست رو خوب کن .همش نی نیت رو حس کن.اولش خندت میگه .میگی مگه دیونه شدی.ولی بخدا جواب میده ..

همش خدارو شکر  کن .و جواب ازمایشت رو تصور کن ..بحق بزرگی خود خدا .که تو هم الان نی نی هات به دلت حسابی چسبیدن ..به زودی میای اینجا میگی ..مامان شدی😘😘

برای منم دعا کن با اون دلت که فردا جواب بتام خوب باشه .خیالم راحت بشه ...

دوستان  امروز بی بی چک زدم همون لحظه دو تا خط پررنگ اومد .. برای اولین بار همون لحظه ...باور ...

عزيزززززززززززم 

مباركت باشه

گواراي وجودت

چه حس خوبي دادي بهمون❤️❤️❤️

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
تا شب جمعه ساعت یازده شب خوردم دیگه نخوردم

عزیزم تا 10 روزم جا داری برا پری شدن ولی معمولش همون یک هفته هست.فعلا زوده صبور باش دو سه روز دیگه انشالله میاد

ال دی هات چند روزه تموم شده؟

از هفتم پریود خوردم ۲۱ عدد بخاطریکه مشهد بودم و شهادت امام رضا بودم ترسیدم ک پری بشم چون آخه اولین بار هستش ک ال دی میخورم نمیفهمیدم دقیق چن روز بعدش پری میشم و ی دونه دیگه هم خوردم یعنی ۲۲ عدد ال دی خوردم 

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
وای عزیزم خدا رو شکر انشالله بتاتم توپ و عالیه.انشالله 8 ماه بچسبه ب دلت و یلامت بغلش کنی💃💃💃

قربونت برم ..انشاالله شما هم به زودی زود حس منو تجربه کنید..

بخدا گریه ام 😢😢بند نمیاد از صبح.اشک شادی ..خدایا شکرت از زبونم نمیفته..اخه اگه بدونی چقدر انتظار چند سال.چقدر سختی و حرف شنیدم ...

ای خدا ..همه منتظرا به زودی زودی همگی مامان بشن .💖منم تو اونا.

عزیزم تا 10 روزم جا داری برا پری شدن ولی معمولش همون یک هفته هست.فعلا زوده صبور باش دو سه روز دیگه ا ...

خوب میگم قبلا ها روز دوازده پری ضخاپتم ۴ بودش و بعد پریود دقیق میشدم الان ک هشت بودش باید ک میشدم تا الان ها . چ میشه ای خدا ک باردار باشم البته روزای وسط سیکلم هم مقاربت نداشتم همسرم پیاده روی کربلا بودش

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
روز 9گذاشتم ولی کمرنگ بود .امروز 14انتقالمه .. دو تا خط پررنگ که سالها ارزوم بود.. اره همش حست رو ...

عزيزممممممممم.ايشالله بچه هاتو سالم بغل بگيري🙏🏻🙏🏻🙏🏻😘😘😘

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
دوستان  امروز بی بی چک زدم همون لحظه دو تا خط پررنگ اومد .. برای اولین بار همون لحظه ...باور ...

آااااااای خدا جوووووون. شکررررررر

وووووووی. دلم قیری ویری میره

خانوم خانوما بدون عکس که نمییییشه. تو عکس بده ما عکس بی بی تو رو بذاریم جلومون😍😂

دیدی گفتمممممم 😍😍😍😍حالا بیا وسط قر قر 💃💃تبریک میگممم ننه ی جوجه ها 😍انشالله بارداری خوبی پیش رو داشته باشی ❤️🌹

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
قربونت برم ..انشاالله شما هم به زودی زود حس منو تجربه کنید.. بخدا گریه ام 😢😢بند نمیاد از صبح.اشک ...

خداروشکر عزیزززم

خداروشکر

مبارکههههه ...😍😍😍😍😍😍 

خیلی خیلی ذووووق 😍😍😍😍😍

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
سلام سارا جونم، خوبی؟ چه خبرا؟ چیکار کردی؟ 

سلام یاسی جونم.بهم دارو دادن.استفاده کنم پنج روز و برم سونو ببینن رشد کردن یانه...برام دعا کن یاسی جونم😍😍

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚