2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
این کاشت ها هیچ سرانجامی ندارن😯😯😯😯  عزیزم شما لطف داری که میخوایی  یه بدبختی مثل م ...

آزى جون از خوندن اينجور پيامها دلت نگيره عزيزم چون هر كس دنيارو با توجه به ديد خودش مى بينه اگه هر كسى در راه كارى كه انجام مى ده اراده و ايمانش قوى باشه و خوش بين به آينده

هر كى هر چى هم بگه نبايد مهم باشه 

آدمها دنياهاى متفاوتى دارن و بيانهاى متفاوت تر 

اما عزيزم وقتى ١٠٠٪؜ در انجام كارت مصمم باشى مطمين باش هيچ حرفى نمى تونه اذيتت كنه اصلا چرا بايد برات مهم باشه تا بخواد اذيتت كنه

من از اينجور حرفها نخونده مى گذرم چون مى دونم با هدفى كه من در پيش دارم ١٨٠ درجه متناقضه پس چرا بخوام بهش فكر كنم و از همه مهمتر فكرمو مشغول كنم حتما اون خانم حسش اينه فعلا

شايد در آينده تغيير كرد افكارش و شايد هم نه اون ديگه خودش مى دونه اما براى من كه فكرم با ايشون كاملا متفاوته چه فرقى مى كنه كه چه جورى فكر كنن 

خودتو ناراحت اين حرفها نكن عزيزم ايشالا چند روز ديگه جواب آزمايشت دلتو به بهترين شكل شاد مى كنه🙏🏼🌸💕

دوستان 

امروز بی بی چک زدم همون لحظه دو تا خط پررنگ اومد ..

برای اولین بار همون لحظه ...باور نمیشه ..همیشه اولش هاله میومد بعد پررنگ میشد..🌻🌻🌻🌷🌷

ولی برای اولین بار مثل دوستم دختر بندر دو تا خط پررنگ اورد...

عکس بی بی چک دختر بندر رو گذاشتم هر روز نگاش میکردم میگفتم مال منه ..مال منم همینطور دو تا خط پررنگ میاد ..اونقدر هیجان زدم عکس نگرفتم .گرفتم میذارم حتمان..

وای خدایا شکرت ..خدایا شکرت ..خدایا شکرت ..

بخدا همش دعاهای شما و حس خوبم بود ...برای تک تکتون دعا میکنم به زودی زودی مامان بشید..

فردا میرم برای جواب ...برام دعا کنید .. ❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خوبی گلم ؟ من الان سه روز هستش ک ال دی رو قطع کزدم و پریود نشدم . اولین بار هستش ک ال دی ۷وردم ...

من بار اولم بود ال دی میخوردم البته 6 سال پیشم ی دوره مصرف کردم.الان بعد از قطعش دقیقا یک هفته بعدش پری شدم و حجمشم روز اول خیلی زیاد ولی روزای بعد خیلی کم بود و تعداد روزای پری هم کم شد

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
این کاشت ها هیچ سرانجامی ندارن😯😯😯😯  عزیزم شما لطف داری که میخوایی  یه بدبختی مثل م ...

عزيز دلم ما همه مث توييم و اميد داريم.علم پيشرفت كرده در جهت كمك بما.دنيا داره الان اين كار رو ميكنه وگرنه فكر كردي جنيفر لوپز و انجلينا جولي توي چهل و اندي سالگي خيلي تخمدان هاي خارق العاده اي داشتن كه دو يا سه قلو زاييدن؟تو كشور هاي خارجي كسايي كه احتمال ميدن تو سن بالا ازدواج ميكنن اصلا ميرن تخمك فريز ميكنن كه خيالشون راحت شه.اين همه ادم تو اين تاپيك حداقل با همين روش حامله شدن و ني ني هاشونو بغل گرفتن.فقط حرف علم رو از زبان عالمش گوش كن.ايشالله خبر حاملگيو زايمانت رو بهمون بدي😘😘😘

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
دوستان  امروز بی بی چک زدم همون لحظه دو تا خط پررنگ اومد .. برای اولین بار همون لحظه ...باور ...

واي عزيزم گريه ام گرفت.خداروشكررر.بزار برامون عكسشو منو سيو كنم انرژي مثبت بگيرمممم.چند روز بعد از انتقال بي بي گذاشتي؟

من بار اولم بود ال دی میخوردم البته 6 سال پیشم ی دوره مصرف کردم.الان بعد از قطعش دقیقا یک هفته بعدش ...

شما موقع پری وسطش سونو هم شدین ؟ شمام بخاطر کیست ال دی خوردین ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
دوستان  امروز بی بی چک زدم همون لحظه دو تا خط پررنگ اومد .. برای اولین بار همون لحظه ...باور ...

وای عزیزم خدا رو شکر انشالله بتاتم توپ و عالیه.انشالله 8 ماه بچسبه ب دلت و یلامت بغلش کنی💃💃💃

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
ممنون از اين روحيه اي كه تزريق كردي به گروه😐😐😐 قابل توجه كسايي كه با اي وي اف طعم خوب مادر شدن ر ...

😂😂😂😂 من همیشه دلم میخواسته لک لک ها واسم بچه بیارن. اینجوری موقع زایمان پاره نمیشم😅😅

خدارو شكر عزيزم🙏🏼🌸الهى كه بهترين روزهارو در پيش داشته باشى💕🌸و اين حال خوب نصيب تك تك دوستاى منتظرمون🙏🏼🌸🤰💕

شما موقع پری وسطش سونو هم شدین ؟ شمام بخاطر کیست ال دی خوردین ؟

ن گلم برا شروع سیکل میکرو ال دی دادن.وسط ال دی سونو نشدم

بچه ها چقدر بعد از انتقال بي بي جواب ميده؟

عزیزم برا هر کی یجوره چون بتا برا یکی کمه برا یکی زیاد

عزیزم برا هر کی یجوره چون بتا برا یکی کمه برا یکی زیاد

متوسطش چه قدره؟دكتر بمن گفت چهارده روز بعدش برو ازمايش بده.من ميخواستم ببينم ميشه زودتر بي بي چك گذاشت و فهميد؟😍😍😍

ن گلم برا شروع سیکل میکرو ال دی دادن.وسط ال دی سونو نشدم

من قبلا ها روز دوازده پری ضخامتم ۴ بودش و پری منظم میشدم الان ک روز دوازده ۸ هستش تا الان ک بیست احتمالا رسیده پس چرا نشدم

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

اون كسي كه داري الان پيام منو ميخوني و تو سيكل اي وي افي يا منتظر انتقالي و يا انتقال جنين دادي.انرژي مثبت و دعاي من و بقيه كسايي كه قبل از تو اين پيام رو خوندن رو بخودت جذب كن و بدون كه اگر چيزي رو با تمام وجود بخواي و به رحمت خدا ايمان صد در صد داشته باشي بهش ميرسيييي.نبينم ديگه هيچكدومتون گريه كنيدا😘😘😘😘