2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست

بچه ها این ازمایشارو امروز دادم..من نمیدونستم که تو این ازمایشها ازمایشای انعقادی هم هست.رفتم یه ازمایشگاه  تو محله مون.به نظرتون نتیجه ش قابل اعتماده؟اگه نیست برم یه بار دیگه تکرار کنم.واسه ازمایش انعقادی از گوش شما هم خون گرفتن؟منو گوشمو یه خراش دادن و خونشو گرفتن .نمیدونم واسه چی بود؟ میگم شاید بلد نبودن الکی بازیم دادن اونجا 😐

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
بچه ها من جمعه انتقال دادم.از روز جمعه سردرد و حالت تهوع دارم صبح ها.دليلش چيه؟دليلش قرصاييه كه ميخو ...

ننه با دمپایی ابری منتظرم ببینم کی دنبال علایم هست   

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم خوبی خوا خیرت بده باوجود این همه مشغله بازم میای اینجا امثال مارو راهنمایی میکنی ان شال ...

فدات عزیزم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
روز دوازدهم. دوشنبه باید برم آزمایش بدم مثل این بچه مثبتای حال به هم زن نشستم روز چهاردهم برسه یه ر ...

آفرین.....

صدا آفرین.....

هزارو سیصد آفرین.....

دختر خوب و نازنین.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها من ظاهرا قراره آی وی اف یا آی یو آی بشم اگه آز شوهرم خوب بشه ای وی اف اگه نشه ای یو ای تما ...

عزیزم آز همسرت خوب نباشه که آی یو آی مناسب نیست، برعکس نگفتی؟

اگه آز همسرت خوب باشه آی یو آی بهتره بکنی و اگه بد باشه آی وی اف.....

عزیزم تو آی وی اف جنین انتقال میدن تو آی بو آی اسپرم.....

چند تا و کی رو دقیق نمیشه گفت.....

زمانش به پانکچرت و اینکه چند روزه بخوان انتقال بدن و چند تاشم به بدنت و شرایطت و کیفیت جنینا ربط داره.....

پست قبلیم مال نشونه  بارداری چند سال پیشمه قاطی نشه تیکرم واسه این پریودمه😁 شاید تونستم بچه ...

آفرین....

ایشالله به زودی مامان میشی....

منم قبل بارداری سر دخترم هر ماه تیکر میزدم به امید اینکه تیکر بارداریم بشه که شکر خدا شد.....

نه والا با اون ضدحالی که خوردم دیگه جرات نکردم بزارم. چهارشنبه ازمایش دارم. خداکنه تا اون موقع دوبار ...

انشالله که مثبته خبر مامان شدنتون رومیای میگی اینجا عزیزم

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
قربونت برم عزیزم .تاپیک تون اوندنی کل استرسم میریزه امیدوارم میشه 

خدارو شکر عززم.....

ایشالله به زودی مامان که شدی دیگه رو آسمونایی....

اومد عزيزم شد337 روز دهم ولي لك دارم

خدارو شکررررررر.....

نگران لک نباش.....

ایشالله به سلامتی بغلش میکنی.....

امروز يه نفرر تاپيك زده بود كسايي كه pco هستن و داروهاي تحريك كننده تخمدان ميخورن در معرض يايسگي زود ...

ادم بیشتر استرس میگیره 😔منم تنبلی دارم خیلی میترسم ذخیره اش پایین بیاد حالا خوبه داخل بقیه تاپیکا نمیرم وگرنه شاید با خودخوری خودمو داغون کنم !

اینجا انقدر همه سرشون شلکغه هیچی تحویل نمیگیره😁 استارتر عزیز یه تاپیک شماره ۱ بزن واسه اونایی که ا ...

عزیزم فدات بشم اینجا هر کسی بتونه جواب سوالیو بده دریغ نمیکنه.....

عزیزم اگه احیانا نیاز به اطلاعات اولیه داشتی ده صفحه اول جمع بندی یه سری اطلاعاته فقط شرمنده فونتش به هم ریخته وگرنه خیلی منظم بود.....

یه نگاه بندازی خیلی کمک میکنه....

لااقل تا جواب سوالتو بدن شاید جواب بعضی سوالاتو بگیری.....

بچه هایی ک سوزش سر دل دارید نوشته قبل و بعد از غذاتون آب بخورید بین غذا آب نخورید.آروم غذا بخورید.وعده هاتون تو طول روز زیاد باشه و حجم غذا کم

نوشته زنجبیل خیلی خوبه.بعد از غذاتون آدامس بدون قند بخورید نوشته اثر داره

موقع خوابیدن کمرتون بالاتر از شکمتون قرار بگیره

انشاله که سوزش سر دلتون خوب بشه💗

من ١٤ تخمك كشيدن كه هشت تاش جنين شد.اينو خوندم دلم ريخت😢😢😢

😢خدا یه دونه بهم بده بخدا بفکر تخمدانم دیگه نیستم 😢

فکرای منفی دیونه ام میکنن