2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست

بچه ها يه چيزي ميگم بهم نخنديد.الان ميگيد حتما ديوونه شدم.ولي من روز اخر قبل انتقال كه رفتم سونو و ضخامت اندومترمو گفتم پشيمونم از دكتر نپرسيدم اندازه تخمدان هام چطوره.اينكه طبيعيه يا نه.من قبل اي وي اف دخيره تخمدانم هفت و نيم بود.بنظرتون امكان داره با تخمك كشي ادم يهو يايسگي زود رس بشه؟

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷

امروز يه نفرر تاپيك زده بود كسايي كه pco هستن و داروهاي تحريك كننده تخمدان ميخورن در معرض يايسگي زود رس قرار ميگيرن😔

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها يه چيزي ميگم بهم نخنديد.الان ميگيد حتما ديوونه شدم.ولي من روز اخر قبل انتقال كه رفتم سونو و ض ...

ن بابا چی شددددددد؟؟؟؟؟مگه چقد از تخمکا میکشن؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
عزيزم منم ظهر جمعه انتقال داشتم.از شب سردرد و تهوع شروع شد.ديروزم داشتم.امروزم از صبح كه بيدار شدم د ...

انشالله که شما هم مثبت میشی

اگه اذیت میشی با دکترت تماس بگیر راهنماییت کنه

برای سردرد چای رقیق با نبات و چند قطره لیمو بخور

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           
من ١٤ تخمك كشيدن كه هشت تاش جنين شد.اينو خوندم دلم ريخت😢😢😢

نه بابا یائسه شدن به این راحتی نیست

پس ما که در حد ۱ و ۲ ذخیره داریم چی بگیم؟

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           
عزیزم این چند تا سی دی مارکر  جلوشون رنج نزده فقط عدد  ازمایش خودم نوشته

خوب اگه زنج نزده پس نمیشه چیزی گفت.....

اگه ایمونولوژ گفته مشکلی نداره پس جای نگرانی نیست.....

پیش کی رفتی؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام.بچه ها منم  بالاخره رفتم داروهامو گرفتم..منم افتادم تو سیکل به امید خدا...روزی ۴۸ واحد سین ...

عزیزم ۴۸ تات ظاهرا معادل ۴ تا گونال ۷۵ هست....

یعنی ۳۰۰ واحده....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام خانما من همونی ام که سه قلو باردارم و دکتر طاهری پناه بهم گفت یکیش رو باید ریداکت کنی. (دوتا ا ...

والا چی بگم؟

واقعا تصمیم سختیه ولی دفعه قبلم تجربه یکی از دوستامونو گفتم که همساناشو که تو یه کیسه بودن نگه داشت و به سلامتی دو تا دخمل نازشو بغل کرد....

عزیزم به نظرم نهایتش به دلت رجوع کن از خدا میخوام بهترین راهو جلو پات بذاره.....

نمیدونم بودی یا نه به دوستمون روشانیلو جون تو هفته های بالا گفتن که بچش احتمالا مشکل داره و باید سقط کنه من تنها چیزی که بهش گفتم این بود که از خدا بخوام اگه بچش سالمه سنگ جلو پاش بندازه که نتونه سقط کنه که شکر خدا به بارداریش ادامه داد و ایشالله به سلامتی دختر نازشو بغل میکنه.....

اینجور مواقع واقعا نمیشه نظری داد خصوصا از طرف ماها که نه علمشو داریم نه به شرایطت اشراف داریم.....

تنها کاری که ازمون بر میاد دعا کردنه که بهترین برات اتفاق بیفته.....

عزیزم ۴۸ تات ظاهرا معادل ۴ تا گونال ۷۵ هست.... یعنی ۳۰۰ واحده....

من که سردرنمیارم عزیزم..فقط به نظرت کم نیست واسه ذخیره ۵ و نه دهم؟میخاستم سرخود زیادترش کنم..ترسیدم.گفتم گند میزنم یه وقت

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
عزیز. خدا صبر بده بهت. آخه مجوز ریداکت رو انگاری فقط پریناتالوژ میتونه صادر کنه و گمانم هر دکتری ای ...

عزیزم صفحه اولو نگاه کن یه مامان ارغوان بود یه مامان آیدین.....

هر دو ریداکت داشتن.....

هر دو هم دو قلوهارو به دنیا آوردن فقط مال مامان آیدین ۳ تا جدا بود مال مامان ارغوان یکی تکی و یکی دوتایی همسان بود....

ببین نوشتم با کی ریداکت کردن؟

پيش كي ميخواي انجام بدي فقط تروخدا پيش اين نرو به من رك گفت برو بنداز تازه ميگفت سندروم داون داره با ...

به روشانیلو جونم گفت باید سقط کنه.....

ایشالله به سلامتی بغلش میکنه....