2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
میگم بیسکوییت که کاکاعو داشته باشه بده بعد انتقال

من که میخوردم.مثلا پسرم بیسکوئیتشو به من میداد میخوردم.

فقط قهوه و نسکافه رو کلا ترک کردم.

اما مقدار کم هله هوله ایراد نداره ب نظرم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه لبنبات نمیخورید فکری به حال کلسیمتون بکنید کلسیم خیلی مهمه

بله 

س شنبه نوبت دارم ميخوام ب دكتر بگم 

با اين معده درد خيلي چيزا نميتونم بخورررم دلم ميخواد اما از ترس درد لب نميزنم  

خدا هيچكس رو دچااااارش نكنه 😢

فدات شم.من هماتوم نبود هموژای نوشته بود که دکتر گفت خونریزی یعنی.ولی سونو نرفتم استراحت میکنم تا غرب ...

عزيزم ان شاءالله هر چي زودتر خوب ميشي و از نظر معده زودي  سروپااا ميشيم ، آميييين 

واي دختر پرتقال داغونت ميكنه 

تازه ليمو شيرين اومده بود دو تا خوردم داغونم كرد 

ليمو هم اول از روي سالاد فهميدم 

نخوردم تا امروز ك نصف يه ليمو كار دستم داد 

حالت رو خوووووب درك ميكنم 

من امروززززز يعني داغووون شدم فقط خدا خدا ميكردم خوب شم ك هنوز يكم دارم سوزش رو 

ان شاءالله ب سلامتي و دل خوش بگذرونيم و من بچم رو 

و شما بچه هات رو ب سلامتي در آغووووش بگيريم  

الهي آمين 😘😢

عزیزم اگه امروز شروع بشه سه شنبه ویزیت صبح هنوز میشه روز سومت، اما اگه امروز شروع پریودت عصر باشه با ...

من نففمیدم درست

دقیقا ظهر ساعت یک کامل باز شدم 

یعنی تا سه شنبه میشه 72 ساعت درسته ؟

پس چرا ماماهه میگفت اگه تا شب باز نشدی سه شنبه میتونی بیایی.!😟😟

من نففمیدم درست دقیقا ظهر ساعت یک کامل باز شدم  یعنی تا سه شنبه میشه 72 ساعت درسته ؟ پس چرا ...

خوب پس ميشه امروز روز اولت 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
عزيزم ان شاءالله هر چي زودتر خوب ميشي و از نظر معده زودي  سروپااا ميشيم ، آميييين  واي دخ ...

فدات شم.دیگه کلا میوه حذف کردم.

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید

سلام دوستان...کسی میدونه هزینه یکسال فریز جنین در مرکز رویان چنده؟؟؟ممنون میشم جواب بدین

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰

سلام بچه ها خوبین؟میگم‌سونویی که روز سیزده پریودی برای دیدن وضعیت تخمدان و تخمک میگیرن سونو واژیناله؟سونوی قبل از سیکل‌ منظورمه ها.همون که کلا میرن برای بررسی اوضاع رحم.حتما باید واژینال باشه؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم