2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
تبریک میگمم به ها نا و دختر بندر و ادمک جونننننن.دعا واسه ما منتطرای دل شکسته یادتون نره💗💗 آزی و ...

دلشکستگی مقدمه ای برای اجابت دعاست..... الهی که خدا این دل شکسته رو ازت قبول کنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام من امروز سونوشدم همش ۹تا فولی دارم😩 سمت راست ۱۳.۵، ۱۳، ۱۲، ۱۱، ۱۰  سمت چپ : ۱۳، ۱۴، ۱۱، ...

سلامم گلم خوبی ارگالوترون رو زدی ؟؟

به منم گفتن بزن یادم رفت بپرسم کجا بزنم

داخل نت زده بود شکم بازو و ران میشه منم به شکم مبارک زدم.  

سوزنش هم خیلی کوچیک بود الان استرس گرفتم نکنه اشتباه کردم حالاکه زدم 😫

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
سلامم گلم خوبی ارگالوترون رو زدی ؟؟ به منم گفتن بزن یادم رفت بپرسم کجا بزنم   داخل نت ز ...

سلام اره بازو زدم

فکر میکنم ازاد شده تخمکا😩

حرف آدم ها مانند موج دریاست اگر در مقابلش بایستی خسته ات میکند و اگر با آن همراهی کنی غرقت میکند قرار نیست که همه آدمها شما را درک کنند و این اشکالی ندارد آنها حق دارند نظر دهند و شما کاملا حق دارید آن را نادیده بگیرید...

سلام اره بازو زدم فکر میکنم ازاد شده تخمکا😩

من تا روز ۲شنبه باید ارگالوترون بزنم 😒 و منوپور 

جدی کی برای پانکچر میری ؟؟؟

نمیدونم شنبه دوباره باید بدم سونو مشخص میشه 

حرف آدم ها مانند موج دریاست اگر در مقابلش بایستی خسته ات میکند و اگر با آن همراهی کنی غرقت میکند قرار نیست که همه آدمها شما را درک کنند و این اشکالی ندارد آنها حق دارند نظر دهند و شما کاملا حق دارید آن را نادیده بگیرید...

من تا روز ۲شنبه باید ارگالوترون بزنم 😒 و منوپور 

منم تا شنبه 

پس هردوتامون زیاد تفاوت نداریم ولی برای منو گفتن احتمال زیاد فریز میکنن

فریز چرا

فریز چرا

جریانش مفصله چون چهارشنبه سونو شدم تخمکا ریز بودن و استروژن بالا امروز با همسرم رفتیم چون گفته بودن احتنالا کنسل میکنن شکر خدا وقتی معاینه کرد چندتا تخمک بود و استروژن همچنان بالا و اندومتر ۸:۸بود بهم گفتن ما خیلی عقب هستیم فولیهات تازه دارن رشد میکنن و استروژن از قبل بالا بوده و خوب نیست این باعث میشه تخمهات فریز بشن !