2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ژل استروژن رو چه جوری استفاده می کردید؟دکترم به من هم داده ژل استروژل

یه دونه وسیله توش بود روش علامت داشت اندازه ی اون ژل میزدم بهش صبح یکی دست راست یکی دست چپ روی ساعد تا یک ربع نگه میداشتم شبم باز یکی دست راست یکی دست چپ ایندفعه روی بازوم میذاشتم تا یک ربع 

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...
ممنون فدات انشاالله ك قسمتت شه بحق اين ماه عزيز

من باردارم عزیزم دعا کن امروز میرم سونو دکتر بگه معجزه شده و همه چیز خوبه

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
خانوما از سرشب تاحالا خيلي لك بيني دارم چيكاركنم؟؟؟؟فردا ده انتقالم

آدمک‌ جان حتما امروز زنگ بزن به مرکزی مه انتقال دادی و بهشون بگو.  شاید لازم باشه شیاف رو اضافه کنی یا امپول پروژسترون بزنی. حتما بگو که بی بی چکت هم مثبت شده. توکل به خدا چیزی نیست. این لکه بینی ها تو‌پروسه ما ها چیز خاصی نیست و طبیعیه. 

یه سوال ، امپول پروژسترون که میزنیم ، روی بی بی چک تاثیری نداره ؟😑 از الان بفکر بی بی چک روز نهمم🤣 ...

نه عزیزم.....

پروژسترون تاثیری نداره.....

فقط هاش سی جی تاثیر داره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بی بی چکم منفی شد😔😭😭😭😭😭😭😭چرا اخه!؟😭😭😭😭

حتما زود بوده عزیزم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
رفقا کمک‌کمک اینجا استرادیول ۲ پیدا نکردم.نیست. حالا یه جا رفتم استرادیول یک  دارن .بگیرم بخو ...

بگیر عزیزم....

فرقی نداره به جای یه دونه دو، دو تا یک بخور....

چه میدونم والا گفتم شاید حالا که گروهمون رو شانسه منم شانسم خوب بشه و خدا یه نظری بهم کنه. یعنی واقع ...

عزیزم خوب رقت ادرار خیلی تاثیر داره....

ادرار اول صبح غلیظه....

آنا جون آیا ستروتاید هم همینکار رو میکنه؟ دیگه تخمک خورده ها رشد نمیکنن و راه برای تخمک خوبها باز م ...

عزیزم ستروتایدم همونه....

عزیزم فکر نکنم مانع رشد بشه اونطور که من میدونم فرصت میده رشد کنن....

فولی جدید تحریک نمیشه.....

البته اگه برداشتم درست باشه....