2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047188 بازدید | 684580 پست
آها  حالا من اين تست رو ندادم  از رو اونايي ك برات فرستادم مشخص شد غلظت خون دارم  ...

آره حتما مى گم

اونايى كه برام فرستادى رو همشو انجام دادم خداروشكر مشكلى نداشتم

اما باز براى اينكه خيالم ١٠٠٪؜ راحت شه مى پرسم ازشون تا واقعا بدونم بايد داشته باشم يا نه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم خیلی ناراحت شدم بخدا.انشالله ک خدا برات جبران کنه و هم پسرتو بهت برگردونه هم ی دخمل خوشگل بهت ...

ايشالا به همه ما عنايت كنه اميد تنها چيزي كه داريم خدا اونم ازمون نگيره

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
سلام عکس رنگی رو میزارم نتیجه آش ببین م کسی میدونه دقیقا مشکل دارم یا نه خودشون که گفتن نه 

عزیزم منم مشکل خاصی نمی بینم خوبه !

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
اره به خدا  اخه چرا ما داريم تقاص ميديم من يه بچمو تو هفت ماهگي بدنيا اوردم فشارم بالا بود چقدر ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم انشالله خداوند بزرگ کمکت کنه و دامنت بزودی زود سبز بشه 🍀🤲🌹

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
عزیزم خیلی ناراحت شدم انشالله خداوند بزرگ کمکت کنه و دامنت بزودی زود سبز بشه 🍀🤲🌹

ايشالا همه به مراد دلشون برسن ممنونم ازت 🙏❤️

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
عزیزم شانس ما برای ای وی اف چقدره؟

نمیتونم بگم شانس زیاده یا کم 

مثلا من همسرم آزو اسپرمه ولی تو انتقال اول مثبت شدم ولی نی نی نموند برام 

ذخیره بالا هم حسن داره هم بدی بدیش اینه که بدنمون به آمپولا بیش تر واکنش میده و فولیکولای زیادی داریم که باعث میشه هایپر شیم که همین هایپری عوارض داره بعضا درد دارن ولی من نداشتم و... خوبیشم اینه که  من کسی رو میشناسم که با یه بار پانکچر ۱۸ تا جنین براش تشکیل شد خب این خیلی خوبه انشالله که بار اول مامان میشه ولی خدایی نکرده نشد قرار نیس دوباره پانکچر بشه بعد دوماه دوباره جنین انتقال میده 

در کل شرایط همه مثل هم نیس 

عزیزم انشالله تو اولین انتقال مامان میشی 

اینجا خیلیا هستن مثل من و شما پلیکیستیک هستن و خداروشکر مامان شدن 😍😍😍😍😍😍😍😍😍

خداجونم شکرت       
اره اخر این هفته میرم دکتر . استراحت که نه زیاد کار خونه نمیکنم ولی سرکار میرم ازمایش های اولیه چیا ...

مرینا جان از بعد انتقالت رفتی سرکاری یا روز چندمش رفتی ساعت کاریتون چطوره

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
حتما عزيزم🙏🏼💕از لحظه اى كه بى بى چك مثبت رو ديدم و جواب آزمايشم به خداوندى خدا قسم بيشتر از ١٠ با ...

هانا جون لطف میکنی بگی از بعد منفی شدن دومت کلا چی کارا کردی کامل بگو لطفا و اینکه چقد استراحت داشتی و...

بنظرت با سزی های قبل چه فزق داشتی این سری و چه علایمی.....

ببخش سوالم کلی و زیاده

عزیزم من از هفته دوم رفتم سرکار از ساعت هفت صبح میرم تا پنج عصر که میرسم خونه 

یعنی از روز هفت انتقال ...

منم میخوام این سری از روز هفتم برم انتقتل اما میترسم مشکلی پیش بیلد منتهی بخدا تو خونه سخته انتظار.من ساعت کاری از هشت تا پنجه و یک ربع با سرویس تو راهم.سوار ماشین شدن ضرر داره فک کنم.سر کارم راحتم همش رو صندلی و اتاقمون خانم هستیم میتونم راحت پامم دراز کنم.شرایط کاری شما چطوره

بچه ها بي بيم مثبت شد خداروشششششششكر

مبارکه عزیزم الهی شکر

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
یعنی از روز هفت انتقال ... منم میخوام این سری از روز هفتم برم انتقتل اما میترسم مشکلی پیش بیلد منته ...

نهم انتقال رفتم سرکار منم کارم رراحته ولی ههمکارام مردن  منم حیا رو خوردم ابم روش مجبورم  پاهامو دراز کنم  کلن لم میدم رو دوتا صندلی