2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست

خیلی حواس پرتن یبار معاینه کردن گفتن سه شنبه تخمک کشی میکنیم حالا ما راه افتادیم اومدیم خونه دوباره زنگ زدن که شنبه بیا دکتر میخواد ببینتت گفتم چرا میگن یه نخسه  نوشته  باید بیایی بگیری  تا دوشنبه امپولت  همراهت باشه و از دوباره معاینه کردن 😑😑😑

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جریانش مفصله چون چهارشنبه سونو شدم تخمکا ریز بودن و استروژن بالا امروز با همسرم رفتیم چون گفته بودن ...

ان شاءالله همه چی خوب پیش بره باهم مامان بشیم🌼

حرف آدم ها مانند موج دریاست اگر در مقابلش بایستی خسته ات میکند و اگر با آن همراهی کنی غرقت میکند قرار نیست که همه آدمها شما را درک کنند و این اشکالی ندارد آنها حق دارند نظر دهند و شما کاملا حق دارید آن را نادیده بگیرید...

مرسی از راهنماییت...😘😘😘 منم برم امگا بخرم💞💞💞b6 همون بکمپلکسه؟

نه فرق داره همين جورى نخور من چون با بعضى دوستان آزمايش انعقاديم يكى بود شروع كردم وگرنه قبلش اصلا نمى خوردم

سلام بچه ها ببخشید که مشکلم رو تو گروه شما اعلام میکنم من مشکلم دقیقا برعکس شماست یعنی ذخیره تخمدان شما پایینه مال من خیلی بالائه که اگه بدونین میشه مشکل پلی کیستیک میشه اگه چیزی درباره مشکلم میدونین منو راهنمایی کنین بازم ببخشید اگه نباید اینجا پیام میزاشتم

خیلی حواس پرتن یبار معاینه کردن گفتن سه شنبه تخمک کشی میکنیم حالا ما راه افتادیم اومدیم خونه دوباره ...

ايشالا كارات به بهترين شكل انجام مى شه و انتقال عالى در پيش خواهى داشت و از ته قلب برات دعا مى كنم كه تو و همه منتظرها دلتون پر از آرامش بشه💕🤰🌸

اناجون انار شیرین بهتره یا ترش؟ ببخشید سوال زیاد میپرسم خیلی به انار علاقه دارم دائم مشغول خوردنم😁

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
منم قبل انتقال ای و دی میخوردم. روز انتقال پرستار اومد گفت از این به بعد هر چی ویتامین میخوردین دیگه ...

حالا دکتر من گفت اصلا اسید فولیک و ویتامین دی رو قطع نکن شیاف پروژسترون و ژل استروژن هم استفاده کردم تا وقتی جواب گرفتم تا ماه دوم بارداری هم ادامه دادم بعدش به دستور پزشکم شیاف و ژلمو قطع کردم

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...
سلام بچه ها ببخشید که مشکلم رو تو گروه شما اعلام میکنم من مشکلم دقیقا برعکس شماست یعنی ذخیره تخمدان ...

منم ذخیره تخمدانم بالاست و پلی کیستیک هستم 

عزیزم وقتی آمپولا و داروهاتو برای پانکچر میگیری شما هم مثل من به احتمال زیاد هایپر میشی 

خداجونم شکرت