2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
دوستان دعا کنین واسم دعا کنین فردا رفتم سونو بگه جنینم حالش خوبه و همه چیز عالیه بگه مشکل قبلی وجود ...

خيلى به فكرتم باور كن همش حواسم هست كه فردا بايد برى

ايشالا همه چى به بهترين شكل دلتو شاد و پر از آرامش مى كنه🙏🏼💕🌸

خيلى به فكرتم باور كن همش حواسم هست كه فردا بايد برى ايشالا همه چى به بهترين شكل دلتو شاد و پر از آ ...

فدای مهربونیت عزیزم

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم نگران نباش، زود رفته بودی پس.حتما الان قلبش داره تولوپ تولوپ میزنه.

انشاالله نمیدونم سایز چی بود که میگفت همه چی رو سپردم دست خدا

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
عزیزم نگران نباش .ان شاالله بهترین ها در انتظارته. هفته چندی؟ من فکر کردم صدای قلب رو شنیدی. دفعا ...

عزیزم  لکه بینی شما قطع شد؟ چرا با این همه امپول لکه بینی من قطع نمیشه؟ البته خون نیستا ببخشید رنگش قهوه ای روشنه تو حاملگیای قبلیم لکهام قهوه  ای سوخته بود ولی الان روشن و گاهی رگه های خونی هم داره من فقط رو دستمال میبینم  دکتر هم هنوز نرفتم 

مثبت شدم عزيزم خداروشكر🙏🏼💕 الهى براى خودت و تك تك منتظرها🙏🏼🤰🌸

ووای عزیزم خداروشکررررر💞😘خیلی خوشحال شدم.حالاکه دودلت یه فرشته داری برای ماهم دعا کن ..دعا کن منم بیست وپنجم با بتای بالا بیام ان شالله

خدایا شکرت 
ايشالا كارات به بهترين شكل انجام مى شه و انتقال عالى در پيش خواهى داشت و از ته قلب برات دعا مى كنم ك ...

فدات دوست خوبم خیلی مهربون هستی انشالله هرچی از خدا میخوای بهت بده🌹🤲💕تشکر بابت دعای قشنگت خیلی بهم انرژی مثبت میده 😘

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
سلام دوستاي گلم.خوبيد؟من امروز انتقال دادم.سه تا جنين برام انتقال دادن به اميدخدا.بچه ها رژيم غذايي ...

ای جانمم  انشالله خدا بحق امروز عزیز دامنت سبز بشه گلم 🤲

دوستان دعا کنین واسم دعا کنین فردا رفتم سونو بگه جنینم حالش خوبه و همه چیز عالیه بگه مشکل قبلی وجود ...

عزیزم نگران نباش دعاگو هستیم بالایی مواظبشون هست گلم 🍀

عاقااا چرا دو سه روزه حالت تهوع دارم 😒 همش میخوام چیزایی ترش یا ماست بخورم این موقع ایننم اضافه شد😶

عزیزم  لکه بینی شما قطع شد؟ چرا با این همه امپول لکه بینی من قطع نمیشه؟ البته خون نیستا ببخشید ...

نه عزیزم .همچنان هست.دو روز خوبه.صبح کا از خواب بیدار میشم بیشتره.روی پد اندازه یک بند انگشت مثلا. تا شب دیگه لکه است باز.

من صبح دو تا آمپول.ظهر یه شیاف.شبم یک شیاف.شما چند تا دارین؟

نمیدونم واقعا چرا خوب نمیشه.

میخوام توی این هفته برم سونو.معلوم‌نیست چه خبره اون تو.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
نه عزیزم .همچنان هست.دو روز خوبه.صبح کا از خواب بیدار میشم بیشتره.روی پد اندازه یک بند انگشت مثلا. ت ...

من فقط دوتا امپول دارم مرکز بهم گفت شیاف استفاده نکنم البته سرخود میزارم دو سه روزی یبار ولی بی فایدست 

تازه رفتم هفته ۸  نه لکه بینی نداشتم فقط دکتر سونو که کرد گفته کیسه زرد یکم از حد نرمال بزرگ ت ...

عزیزم نگران نباش انشالله که تشکیل شده 😙😙😙😍😍😍😍

خداجونم شکرت