2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست

بچه ها من باز افتادم رو دور سوال ببخشيد اگه زياد ميپرسم

اين انتي بيوتيك ممكنه روي كيفيت تخمك اثر بزاره؟؟؟ من سيكل پانكچر خيلي انتي بيوتيك خوردم، سيكل قبل از پانكچر به خاطر عكس رنگي ١٤ تا داكسي سايكلين خوردم و دو هفته بعد به خاطر پانكچر بازم داكسي شروع شد در حين استفاده از گونال ها،،، ميگم نكنه من به انتي بيوتيك حساسم اثر بد گذاشته رو كيفيت تخمك؟؟؟ اخه قديما هر وقت انتي بيوتيك ميخوردم پريود عقب ميافتاد

@تورك_آنا 

...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها اثر آمپولاي گونال و اونايي كه قبل پانكچر كلا زديم الان ماه بعد هم تو بدن ميمونه؟؟ ممكنه اثر گ ...

عزیزم دکتر داروخانه به من گفت اثرشون تا دو ماه توی بدن میمونه

عزیزم به خونه خودت خوش اومدی..... اولین کارت اینه که + فکر کنی.... استرسو از خودت دور کنی.... طبع ...

ممنونم عزیزم بابت توضیحات کاملا...شما انشاالله نتیجه گرفتین؟؟؟با جنین فریز؟؟؟

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
راستی بچه های انتقال یادم رفت بگم ویتامین دی ضد سقط جنین و برای لانه گزینی عالیه من بعد انتقالم روزی ...

منم قبل انتقال ای و دی میخوردم. روز انتقال پرستار اومد گفت از این به بعد هر چی ویتامین میخوردین دیگه نخورین

منم دیگه نخوردم😕

عزیزم منم درد داشتم که رفتم دکتر و متوجه کیست شدم. دکترم آمپول داد پریود شم و اچ دی مصرف کنم که خودم ...

واي من درد دارم تو پريودي تا يكشنبه جونم بالا مياد برم ببينم چه خبره

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
جدی دقیقان منم همون احساس میکنم ..الان شدم .. میرم میبینم خبری نیست .. خدا کنه ..نشانه خوبی باشه . ...

ايشالا

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
عزیزم منم قبل بارداریم کیست داشتم انقدر درد داشتم که فکر میکردم کلیه هام داره میپوکه نمیدونستم درد ک ...

خداكنه براي منم بره اخه دكتر هيچي نداد ال دي و از اينا 

مرسی از راهنماییت...😘😘😘 منم برم امگا بخرم💞💞💞b6 همون بکمپلکسه؟

يه مولتي ديلي بخر اكثر ويتامينارو داره البته امگا جدا بخور

تبریک میگمم به ها نا و دختر بندر و ادمک جونننننن.دعا واسه ما منتطرای دل شکسته یادتون نره💗💗

آزی و رویا و مادر و رنگین کمون جوننننن هم دلشون با دیدن آز مثبت شاد بشه الهی آمین💟💟💟💟💟

بچه ها این روزا حال دلم اصلاااااا خوب نیستت ..خستم دلشکستم

دعام کنیییییین....

تبریک میگمم به ها نا و دختر بندر و ادمک جونننننن.دعا واسه ما منتطرای دل شکسته یادتون نره💗💗 آزی و ...

عزیزم با این انرژی مثبت که تو واسمون میفرستی حتما دلت خیلی بزرگه‌و خدا هم اندازه دلت بهت میده الانم یه آیه الکرسی خوندم برات انرژی شو فوت کردم در جهت باد بپر برو بگیرش عزیزم تا آرامش بگیری 😍💖خدا خودش به وقتش همه کارا رو راست و ریست میکنه