2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم به جمعمون خوش اومدی..... عزیزم خوب تی اس هاشت که برا بارداری بهتره زیر ۲ باشه پس هر وقت خواست ...

سلام آنای عزیز ومهربون خوشحالم که اومدم توی جمع شما دوستای خوبم 

وقت دکتر گرفتم عزیزم برای غدد برای تیروئید عزیزم  اون مورد دیگه تسترون هست که بالاست (هورمون جنسی مردانه) البته رنج آزمایشگاه تا 360 برای من 411 یکم بابت این پریود های نامنظم هم نگرانم چون از 14سالگی که من پریود شدم هیچ وقت تاریخ دقیقی نداشته تا. 7/8 ماه هم بوده من پریودنشدم میترسم برای بارداری مشکلی ایجاد کنه چون من به صورت طبیعی خیلی کم پریود میشم ایا این نگران کننده است یا زمانی که بخوام اقدام کنم قابل حل؟ 

سلام دوست عزیز باید حتما درمان کنی بعد اقدام کنی اول برای سلامتید بعد بچه پریود نامنظم روی تخمک گ ...

سلام عزیزم ممنونم بابت پاسخگوییت خانومی  دکتر دوباره قرص یاز داده به من این ماه بخورم از روز اول  دوره اما حتی هنوز پریود نشدم... این تنظیم نبودن پریود خیلی نگرانم کرده مخصوصا که الان فهمیدم دچار تیروئید کم کار هم هستم 

خواهر پرولاکتینت چنده؟ رنج ازمایشگاهت رو هم بگو ببینم چقدر بالاتره که اینجور بهت گفته 

پرولاکتین من بالا بود ولی فقط سه تا دونه قرص داد 

حرف آدم ها مانند موج دریاست اگر در مقابلش بایستی خسته ات میکند و اگر با آن همراهی کنی غرقت میکند قرار نیست که همه آدمها شما را درک کنند و این اشکالی ندارد آنها حق دارند نظر دهند و شما کاملا حق دارید آن را نادیده بگیرید...

عزززیزم....خیلی خیلی خوشحال شدم...مبااارکه مامان مهربون.💗💗💗💗💗💗 خدا کنه منم دفعه دیگه بیام این ...

قربونت مرسى عزيزم🌸الهى براى تك تك منتظرها و خودت🙏🏼🤰

من از مدتها قبل مخصوصا قبل پانكچر اسيد فوليك مى خورم كه همچنان بايد بخورم

و تا مدتها روزى امگا٣ و قبل پانكچر ويتامين ايى

يه مدت كوتاه هم ويتامين B6 شروع كردم و آمپول B12 كه حدودا ١ ماه شده اونم به خاطر مساله غلظت خون كه آزمايش نشون داد ايران انجام دادم

استرس نداشته باش توكل به خدا ايشالا دلت پر از آرامش مى شه💕🌸

ممنونم از پاسخت هزيزم، يعني دو سال مرتب دارو خوردي تا كامل اصلاح شد؟؟ منم ترشحي ندارم، فقط آزمايش نش ...

ن گلم.شاید یکی دو دوره دارو خوردم.فقط؛زیاد پیگیر هم.نبودم.هر از گاهی ک آز هورمونی میدادم میدیدم بالاهس.ک ب مرور امد پایین

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
مبارکت باشه به سلامتی بگذرونی وبغلش کنی واسه منم دعا کن علاعمتوبهم میگی

عزيزم انشاالله ك بحق دل حضرت زينب خدا حاجت دل همتونو بده ،من از روز دوم كمر درد ودل دردام شروع شد انگار ك ميخوايتم پريود شم سينه هام اول سمت چپم حساس شد ولي الان سمت راستم بيشتر حساس شده،واژنم خيلي تير ميكشه تپش قلب هم دارم

عزیزم والا چی بگم فقط از خدا میخوام دردت تسکین پیدا کنه..... وسط هفته نمیشه دکتر درست درمون پیدا کر ...

فايده نداره دردش نميفته خداكنه كيسته نتركيده باشه

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي

@تورک_آنا    

آنا جون من از روز هفتم تا دهم انتقال لکه بینی داشتم که گفتن شیافم رو دو برابر کنم. قبلا شبی یک ۴۰۰ میذاشتم که کردمش صبح و شب.

الان دو روزه دیگه لکه بینی ندارم. میتونم شیاف رو به حالت اول برگردونم؟ البته اول روز در میون بعد دو سه روز دیگه بکنمش همون یه دونه؟