2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
چه میدونم والا گفتم شاید حالا که گروهمون رو شانسه منم شانسم خوب بشه و خدا یه نظری بهم کنه. یعنی واقع ...

چند روز بود؟ حتما زود زدي عزيزم بي بي بايد عقب بندازي تا نشون بده چرا خودتو اذيت ميكني

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقدر شماها مهربونید..چ خوبه هستید من اصلا نمیدونم چکار کنم...یه جنین بیشتر ندارم..میخام برم اگه بشه ...

همون يدونرو انتقال بده از كجا ميدوني جوابش چيه

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
چه میدونم والا گفتم شاید حالا که گروهمون رو شانسه منم شانسم خوب بشه و خدا یه نظری بهم کنه. یعنی واقع ...

روز چندمته مگه دختر؟من خودم گفتم واسم روز ۱۲ام رو تاریخ آزمایش رو تو دفترچه م بزنن ،نزدن ،گفتن زوده یوقت منفی میشه و فکر اشتباه میکنی ،ولی انقدر پررو ام میخوام مثل خارجیا ۱۲ام برم 

در حد بينهايت متفاوته

اصلا اولين ادرار صبح با ادرار شب كه رقيق شده قابل مقايسه نيست

من گفتم بهت نخوندى كه حتما صبح با اولين ادرار بى بى بزن

اصلا مهم نباشه به حق خدا مادرى عزيزدلم 💕🌸

نمیدونم والا .    شاید گرفت

ايشالا ميگيره به دلت بد نيار برو جلو خودتو بسپار به خالق خودت

بچه ها امروز كه همه خوشحالن نميخوام درگيرتون كنم من يادتونه كه بخاطر درد زياد انتقالم كنسل شد كيست ه ...

اگر دیر پریود شدی و استروژن داشتی خونریزی زیاد طبیعیِ

ولی اگر درد زیاد داری برای کیستِ چه دارویی داد بهت؟

کار سنگین نکردی؟

ممکن کیستت ترکیده باشه

به نظرم یه جایی سونو برو چون کیست بترکه باید حداقل ۳روز استراحت مطلق بشی

از حالت خبر بده که انشالله بهتر شدی

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
عزیزم دعایی که واسه من و دوستان کردی بالاترین مژدگانی برامون هستش و کلی انرژی مثبت به من دادی

فدات بشم 🙏🏼🌸💕اما ارمغان من همون لحظه به خودمو خداى خودم اين قول و دادم كه لفظى كه برام زدى اگه بشه برات يه پيراهن حاملگى بخرم و براى حاملگيت بپوشى🤰💕

پس بهم بگو چه سايزى خوبه كه براى عيد اومدم ايران حتما برات پست كنم عزيزم😘😘

اگر دیر پریود شدی و استروژن داشتی خونریزی زیاد طبیعیِ ولی اگر درد زیاد داری برای کیستِ چه دارویی دا ...

نه زودتر از موعدم پريود شدم چون پروژسترون داشتم قطع كه كردم چون انتقالم عقب افتاد سه روز بعد قطع كردن شدم هنوز ٥-٦ روز به موعد خودم مونده بود ولي فوق العاده زياد بود اون دو روز كه ميگم حتما براي داروها بوده امروز سومه زياد نيست ولي حالا درد دارم تير ميكشه به همه جام كارم كه خوب مثل هميشه كارخونه كردم كار سنگين نكردم به اون شكل حالا يكشنبه برم دكتر بعد برم سونو البته اگه دكتر بده. دكترم كه هيچ دارويي نداد منم وايسادم پري بشم برم ببينم تكليف اين كيست چيه؟الان دنبال روغن سياه دونه اصلم بمالم به شكمو پام خيلي درد دارم شايد بهتر بشه