2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زود بوده عزیزم یا ادرار رقیق بوده

سلام هدیه جون خوبی؟ببخشید بخوام برم مطب دکتر کشاورزی باید قبلش نوبت بگیرم؟پرونده جهاد باید ببرم برلش؟بعدش ویزیت چند میگیره؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
رفقا کمک‌کمک اینجا استرادیول ۲ پیدا نکردم.نیست. حالا یه جا رفتم استرادیول یک  دارن .بگیرم بخو ...

فک کنم بشه همون 1 رو دوتا بخوری

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
منم نظرم ب لاپرا نیس اما باز میگن برو لاپرا منو ب دوراهی میندازن اخه هزینشم سه تومنه ایا بازشه ایا ن ...

دوست من سلام

اگر ذخیره تخمکتون خوبه اول لاپراسکوپی کن چون ممکن اون لوله که چسبندگی داره باز بشه و طبیعی باردار بشی انشالله 

در ضمن اگر لوله تون هیدروسالپنکس شده باشه (بستگی داره چقدر عفونی باشه )ممکن باعث سقط جنین بشه یا جنین اصلا به لانه گزینی نرسه و ای وی اف تون هدر بره.

این راه تشخیصی ش یه هیستروسکوپی ساده ست

این نظر منه چون خودم مشکل لوله دارم ،اطلاعات خوبی در این زمینه بدست آوردم.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
بچه ها بي بيم مثبت شد خداروشششششششكر

خدا رو شکر ..خدا رو شکر ...وای چقدر دعات کردم ..و اونایی که چند روز دیگه ازمایش دارن ...ای خدا همشون مثبت بشن ...

ای خدا ...همه منتظرا رو از ته دل خوشحال کن..

مبارکت باشه عزیزم🌷🌷

بچه ها بي بيم مثبت شد خداروشششششششكر

خدا رو هزار مرتبه شکر

مبارک باشه مامان خانم

عجب روزهای خوبیِ

خدایا با همین فرمون برو که کلی مامان خوشگل داریم و نی نی های تپلی🤗😍

سلام هدیه جون خوبی؟ببخشید بخوام برم مطب دکتر کشاورزی باید قبلش نوبت بگیرم؟پرونده جهاد باید ببرم برلش ...

سلام عزیزم خوبی اگه اول ودوم پری باشه نمیخواد اره ببری بهتره گلم هزینه سنو وویزیتم 65تا75بستگی به دفترچه ت داره

سلام عزیزم خوبی اگه اول ودوم پری باشه نمیخواد اره ببری بهتره گلم هزینه سنو وویزیتم 65تا75بستگی به دف ...

مرسی فدات شم.ویزیت و سونو با هم اینقد 75 میشه؟از مرکز ک کمتر در میاد اینجوری.تو مطب جواب آدمو میده یا مثل مرکزه؟

بچه ها زنگ زدن خداروشكر مثبته و بتام هم شده ٣٠٠🙏🏼🙏🏼🙏🏼💕 الهى اين لحظه نصيب تك تك منتظرها🙏🏼 ...

آخ جون مبارکه هانا جان

خیلی خوشحالم برات خواهر

امیدوارم این ماه ها رو با آرامش و خوشی سپری کنی

انشالله به زودی منتظر صدای قلب فسقلی جان هم هستیم بعدش هم انشالله دست های کوچولوش رو تو عکس ببینیم😍😍😍😍😍

خانما حتما ماشالله بگیم تو حرفهامون که مثبتهامون همینجور اضافه بشن، ماشالله لا حول و لا قوه الا بالل ...

چقدر دل مهربونی داری عزیزم ...بحق فاطمه زهرا که خیلی خیلی زود مامان بشی و اینجا بیای بگی ...خیلی دعات میکنم ..