2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047270 بازدید | 684585 پست
آخه عزیزم من قرصم نخوردم بعدم همیشه عدد تیروئیدم همینجوری 3 بود یهو دیدم شده 1.67 شوکه شدم .با احساس ...

چی بگه آدم‌‌.... هردفعه یه عدد میده😒😒

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دست از سر این دارو ها بردارید  بدتر میکن و بهتر نمیکنن

۴ ساله کار طب سنتی میکنم

همین هفته قبا  یه مورد داشتم بعد ۲۲ سال تو سن ۴۵ سالگی طبیعی باردار شد 

یه لوله نداشت و شوهرش صفرصفر

با ۴ ماه انجام دادن یه دستور ساده ی طب سنتی

دکتر بهش گفته بودن بچه دار نمیشی ولی شد

به والله 

عزت و جلال خدا قسم

این دارو ها بدتر میکنن بدن رو داغونتر عاما اصدی تنبلی و کیست

تا حالا پرسیدین تاکی  تا کجا

تا کی میخاید یه مسیر  رو ادامه بدید

مسیری که اصلا اثر مثبتی نداره

من تو واتساپ‌گروه دارم باید باشید ببینید چه کسایی بعر چندین کاشت نا موفق با دستور من باردار شدن

اینم بگم دستور من کاملا رایگان  در اختیار همه گذاشتم و اصلا منبع درامدم نیست

فی سبیل الله 

بی بی چک من روز 9انتقال ..البته اولش فقط یه هاله بود ..بعد پررنگ شد ...و الانم خودش از عکسش خیلی واض ...

مبارکا باشه عززززززییییززززم🍃🍀 التماس دعا..

خدایا شکرت🍃دل دوستامو همینجور پشت هم شاد کن🌹☺ اگه منم لایق دونستی مثبت کن.😍

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
متاسفانه تو مملکت ما پزشکا خودشون رو در جایگاه خدایی میدونن. تمام عقده های باز نشده دوران زندگیشونو ...

ممممممنوووووون عزیز دلم خدا میدونه تک تک حرفهات چقدر به دلم نشست، خدا ایشالله برای هممون بهترین ها رو رقم بزنه

دوستهای گلم از دیشب که پست گذاشتم تک تک حرفهاتون و نظرهاتونو خوندم ممنون که منو قابل دونستید تا درباره ی حرفهام نظر بدید از همتون ممنونم، تک تک ریپلای نمیکنم که تعداد صفحات زیاد نشه برای همه ی دوستهام لایک گذاشتم و متنشون رو خوندم و بی نهایت از همتون و لطفی که بهم داشتید ممنونم

سلام بچه ها من فردا باید برم آزمایش دومم رو بدم ولی خیلی استرس دارم همش میترسم نکنه بتام اومده باشه ...

عه.... خرابش نکن دیگه این حال خوب رو.... اصلا دلیلی نداره بیاد پایین. اولی که مثبت از بخش اعظمش مربوط به روحیه خوب خودت بوده. همونطوری برو جلو

بچه ها این لاپرا چقدر طول میکشه بعدش درد داری من تنهای تنهام نمیخواد همراه ببرم بیاین خواهرجونا کمکم ...

درد لاپرا واسه من یکی موقعی بود که بهوش اومدم. که به پرستار گفتم با شیاف سه سوته رفع شد . بعدشم گازی که وارد شکم میکنن منو اذیت کرد. دکتر که هیچ راه حلی به من نداد. تقصیر خودمم شد که دیر در موردش سرچ‌کردم. اگه فشار گاز اذیتت کرد کیسه آبگرم رو بذار هر جا گاز جمع میشه. رو بخیه هات نذازی. زیر دیافراگم یا شونه بیشتر گاز جمع میشه

تو مرکز من همراه فقط برای این لازم بود که دفترچه رو بهش دادن رفت برام دارو گرفت

من یه طوری ام.... چهار پنج شبه نصف شب حدود ۲ و نیم تا ۳ و نیم صبح یه جوری لرز میکنم.... یه جوری لرز میکنم که وقتی تموم میشه ماهیچه های بدنم از شدت انقباض درد میگیرن. 

بخاری روشن .... من زیر پتو.... شال پشمی دور کمرم..... ولی جوری میلرزم انگار لخت منو انداختن تو برف

جالبه همیشه هم تو همین ساعت شروع میشه

ممکنه عفونتی تو بدنم داشته باشم؟

چه میشه کرد عزیز فقط یک النگو دارم از طلا اره بچه واجب تره اینم گفتم میفروشم  منم دلم ب لاپرا ن ...

انشالله به زودي زود معجزه خدا شامل حالت ميشه و من حيث لايحتسب اولاد عنايت ميكنه خدا، همه اميدمون ب خداست فقط، يه چيزي شنيدم اگه لوله بسته باشه البته اينجاشو نميدونم دليل بسته بودنش هم مهمه يا نه، اونو تحقيق كن، شنيدم اگه لوله بسته باشه ممكنه اي وي اف رو دچار خلل كنه، يه دختري بود ميگفت لوله بسته بوده (دليلشو نگفت البته كه هيدرو بود يا چي) گفت لوله ش بسته بوده اي وي اف كردن به خاطر ترشحاتي كه از لوله به رحم وارد ميشده نگرفته بعد كه لوله ش رو باز كرده بودن فوري به صورت طبيعي باردار شده بود همون ماه بعد از عمل اصلا پري نشده بود و باردار شده بود، طبيعي و سريع، البته گويا اينكه دكتر حاذق لوله رو باز كنه خيلي مهمه به هركسي نبايد اعتماد كرد

...