2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047382 بازدید | 684596 پست
انا به قران فقط استرسم اینه که احساس میکنم خیلی هول هولی ازمایش هامو نگاه کرد و فکر میکنم کامل متوجه ...

عزیزم مگه خانوم دکتر قراره همه رو مو به مو یادش باشه؟

یه چیزی میگیا!!!!!

من چند ساله بیمارشم خیلی از اطلاعاتمو بدون پرونده نمیدونه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
الهى فدات شم الهى براى همه منتظرها 💕🤰اما استرس دارم فردا برم آزمايش ايشالا اونم همه چى خوب ب ...

ی بیبی چک دیگه حروم کن به عشق دردونت

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهى فدات شم الهى براى همه منتظرها 💕🤰اما استرس دارم فردا برم آزمايش ايشالا اونم همه چى خوب ب ...

سلام هااناجان به سلامتی بارداری خیلی خوشحال شدم امیدوارم به سلامتی این دوران رو سپری کنی .

عزیزم یه چند روز رکتال استفاده کن شاید واژنت حساس شده یا شایدم ربطی نداشت و لک بینی به خاطر واژینال ...

اخه من تاحالا لک بینی نداشتم حتی واسه لانه گزینی

هرلحظه خدارو شکر😍😍😍😍
ی بیبی چک دیگه حروم کن به عشق دردونت

ديروز زدم همون مدل بى بى چك پر رنگتر شد امروز هم از اين ديجيتالى ها زدم كه مدت هفته هم مى گه

٢ تا٣ هفته نشون داد😍🌸

اما بازم تا آزمايش ندم خيالم ١٠٠٪؜ راحت نمى شه

سلام هااناجان به سلامتی بارداری خیلی خوشحال شدم امیدوارم به سلامتی این دوران رو سپری کنی .

مرسى عزيزدلم💕🌸هنوز خودم باورم نشده😉

الهى آمين به دعات براى همه مادرها و منتظرها و خودم🌸🤰

بی بی چک من روز 9انتقال ..البته اولش فقط یه هاله بود ..بعد پررنگ شد ...و الانم خودش از عکسش خیلی واضح تره .....شایدم بدجور عکس گرفتم ...

خدایا توکلم فقط به خودته ....

برام دعا کنید ..خیلی محتاجم .خیلی...

بی بی چک من روز 9انتقال ..البته اولش فقط یه هاله بود ..بعد پررنگ شد ...و الانم خودش از عکسش خیلی واض ...

مباركت باشه عزيزدلم💕🤰🌸الهى كه بهترين روزهارو داشته باشى🤰💕 خداروشكرت كه دل همه منتظرهارو شاد مى كنى

خداروشكر كه تاپيكمون افتاده رو دور مثبت و ايمان دارم همين جور بيشتر و بيشتر مى شه🙏🏼🌸

ديروز زدم همون مدل بى بى چك پر رنگتر شد امروز هم از اين ديجيتالى ها زدم كه مدت هفته هم مى ...

هاناااااا.... تو دوباره بی بی چک زدی نگفتی!!!!

دختر من دارم واسه فردا ثانیه شماری میکنم بگی آزمایشت مثبت شده... ثواب داشت ما رو از نگرانی در میاوردی😂

من اصلا جیگرشو ندارم بی بی چک بزنم 😐

هر چند بی بی چک هم ندارم. باید یکی بره برام بخره که کسی نیست😁

ديروز زدم همون مدل بى بى چك پر رنگتر شد امروز هم از اين ديجيتالى ها زدم كه مدت هفته هم مى ...

ای جانم عزیزم الهی که بسلامتی نی نی خوشگلتو بغل کنی ،خدایا شکرت

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
هاناااااا.... تو دوباره بی بی چک زدی نگفتی!!!! دختر من دارم واسه فردا ثانیه شماری میکنم بگی آزمایشت ...

رويا باورت مى شه با اينكه بى بى ها مثبت مى شن باز استرس فردا رو دارم🙈

از بس چيزاى مختلف شنيدم تا كاملا نشنوم انگار باورم نمى شه يا اينكه اينقدر منتظر بودم برام هنوز عجيبه

تو هم مطمينم مثبتى اين همه صبر كردى ديگه تا ٢شنبه چيزى نمونده

ماه آبان و بعدش قراره خيلى دلهارو شاد كنه و همين جور هم ادامه داشته باشه🙏🏼💕

اما برام سواله چرا زده ٢ تا ٣ هفته؟؟فكر مى كردم بايد ٤ هفته تموم شده باشه

رويا باورت مى شه با اينكه بى بى ها مثبت مى شن باز استرس فردا رو دارم🙈 از بس چيزاى مختلف شنيدم تا ك ...

الهی هممون تو این ماه دلمون شاد بشه خدایا خواهش میکنم 😍😍😍

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘