2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047270 بازدید | 684585 پست
عزیزم میفهمت اما سلامتی خودت تو اولویته..... ایشالله به زودی شرایط مهیا میشه.....

درست میگی عزیزم شاید خیری هست نمیشه توکل برخدا😔

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
سلام بر همگی . رفتم آزمایش جوابش عصر آماده میشه چون خیلی شلوغ بود ولی قبل رفتن به آزمایشگاه تست زدم ...

الهی شکرت .از ته قلبم براتون شاد میشم وقتی میبینم مثبتید اینقدر توی این راه سختی کشیدم که حد نداره و همش دعا میکنم خدا برا همه معجزه کنه 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فقط کنترل میکنن و نگاهی هم نمیندازن گفتن جمعه بیا ببینیم چیکار میتونیم انجام بدیم ! دفعه پیش هم بخاط ...

ايشالا بهترينها در انتظارته عزيزم 🙏🏼🌸من هميشه تو زندگى به خدا مى گم خودم و تك تك عزيزانمو مى سپارمش به خودت چون قدرتى بالاتر از خودت نيست وقتى تو حافظ تك تكمون باشى دلم براى هميشه

گرمه.

الان هم مى گم الهى خدا همراهت باشه و ايمان دارم تو اين راه تنهات نمى زاره🙏🏼🌸

از من میپرسی؟؟؟ عزیزم اینجا کمتر کسی از من میپرسه بی بی بزنم یا نه؟ چون از ماهیتابم میترسن..... خ ...

خخخخ شيداناجون ي سوال ديگه ميپرسم اگه ماهيتابه دستت نيست  تخم مرغ ميشه بخورم؟اخه طبعم گرمه بعدازانتقال همش سردي خوردم تخم مرغ گرمه بخورم مشكلي پيش نمياد؟؟؟؟

خخخخ شيداناجون ي سوال ديگه ميپرسم اگه ماهيتابه دستت نيست    تخم مرغ ميشه بخورم؟اخه طبعم گر ...

عزیزم یکی دو تا که ایراد نداره.

کلا میگن مثل قبل از انتقال خودتون رو نبندین به گرمی.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
عزیزم ببین مثلا میتونی هر برگه ای که برات سواله بهش اینطوری نشون بدی..... بگی خانوم دکتر نمیدونم ای ...

انا به قران فقط استرسم اینه که احساس میکنم خیلی هول هولی ازمایش هامو نگاه کرد و فکر میکنم کامل متوجه ازمایشهام نشد و استرس دارم که چیزی از قلم افتاده باشه کاش میشد منو یادش میرفت یه بار دیگه ازمایشهامو با دقت نگاه کنه 

الهى فدات شم ثمين🙏🏼🌸به جون عزيزترين افراد زندگيم وقتى ديدم مثبت شده تك تكتونو ياد آوردم و از ته ق ...

امیدوارم همیشه همینطور لبت خندون باشه هانا جون.همش به پژمان میگم وااااای هانا همونی که رشتی بودا توی خارج کشور بود مثبت شد .همشم این جمله رو تکرار میکنم .اونم هربار میگه خداروشکر خداروشکر.

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ثمین جونم دقیقا برا منم همچین اتفاقی افتاد. پارسال بهمن تیروئیدم ۵.۸ بود.بیشتر از رنج نرمال، ۱۵ روز ...

آخه عزیزم من قرصم نخوردم بعدم همیشه عدد تیروئیدم همینجوری 3 بود یهو دیدم شده 1.67 شوکه شدم .با احساسات من بازی میکنه این آزمایشا

به خدا رفتم پیش مریم توکلی  جوری آرامش داد و تک تک ازمایش هامو نگاه کرد با دقت همه چیز رو کامل ...

یعنی منم عاشق مریم توکلی هستم به آدم آرامش میده آرامششششششششش.

فکر میکنم برا ماهایی که همچین مصیبت هایی سرمون میاد هربار ی دکتر مثل مریم توکلی لازمه.واقعا عالی بود .باور میکنی دوست دارم بازم برم پیشش اینقدر خوب توضیح میداد انگار این بشر اصلا مشکلات نداشت و یا اگرم داشت مشکلاتشو با خودش وارد اتاق معاینش نکرده بود .

عزیزم کنترل میشه بهتر نمیشه این ژن غلظت خون تا آخر عمر باهامونه..... میبینی برا بارداری دوم من بدون ...

پس آسپرین رو بهرحال باید بخورم آره؟

دور از جونت دختر..... هر دو آز یه جا بودن؟ خوب رژیم غذاییم بیتاثیر نیست.... خصوصا تو که شیرینی جا ...

نه اولی توی ابن سینا بود که 3.21 هستش دومی رشت دادم که شد 1.67 .رنج های ازمایشگاه دقیقا ی عدد هستن ولی اینکه بعد 15روز اینقدر پایین اومده مشکوکه

خخخخ شيداناجون ي سوال ديگه ميپرسم اگه ماهيتابه دستت نيست    تخم مرغ ميشه بخورم؟اخه طبعم گر ...

عزیزم این سوالت ماهیتابه نمیخواد که بله نوش جونت بخور....

فقط خوب بپز....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
 امیدوارم همیشه همینطور لبت خندون باشه هانا جون.همش به پژمان میگم وااااای هانا همونی که رشتی ...

الهى فدات شم الهى براى همه منتظرها 💕🤰اما استرس دارم فردا برم آزمايش

ايشالا اونم همه چى خوب باشه🙏🏼🌸