باران جان خودتو اذيت نكن عزيزم💕كاملا درست مى گى
متاسفانه كشور ما اينايى كه قشر تحصيل كرده هستن بدتر از همه ان
انگار نه انگار انسانيت تو وجودشون هست من اين مدت ١ سال آخر خيلى ايران اومدم و خيلى بيمارستانها بودم واقعا بيشتريهاشون انگار انسان نيستن
سرى قبل كه وقتى مطب دكتر زنان رفتم فقط براى همسرم فيلم گرفتم حالش بد شد وحشت كرد از بى نظمى مطب
آخه مگه مى شه وارد مطب بشى و ببينى ٥٠ نفر جلوتر منتظرن و بايد ويزيت بشن در ضمن اين مطب مثلا جزء مطبهاى خوب بوده آخه مگه وقت ديگران مهم نيست؟؟؟
چرا فكر مى كنن فقط خودشون كار و زندگى دارن و بقيه ها معطلل هم بشن هيچ اهميتى نداره از اون بدتر و فاجعه تر مگه مى شه چند مريض با هم وارد اتاق بشن شايد من نخوام حرفهامو كسى بشنوه يا پيش بقيه ها لخت بشم براى سونو
اما عزيزدلم همينن اكثرشون هم همينن به خدا وقتى اينجا وقت دارم ساعت مثلا ٩:٣٠ باور كن خود دكتر مى ياد صدام مى زنه خودشو معرفى مى كنه باهام دست مى ده و منو با خودش مى بره تو اتاق و همه چى رو توضيح مى ده
از نظر دارويى خيلى محتاطن و كندتر از ايران اونم به خاطر اينكه نمى خوان الكى كسى وارد سيكل ميكرو بشه و هورمون بگيره اما بينهايت براى پرايوسى آدمها ارزش قايلن
به خدا غصه ام مى شه مى بينم تو كشورم قشر تحصيل كرده اين قدر دم از فرهنگ مى زنن اينقدر بى فرهنگن
غصه نخور عزيزم قوى باش و مهمتر از همه بى خيال
راهى كه ماها داريم صبر مى خواد از با دكترش حرف زدن تا به آخر
ايشالا كارات به خوبى انجام مى شه و دلت پر از آرامش مى شه عزيزدلم🌸💕