2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047398 بازدید | 684597 پست
بارانبهاری جانم وقتی گفتی از اهواز رفتی انگار داشتم خودمو تو حرفات پیدا میکردم. منم خیلی از این روز ...

باران بهاری جان..

کاملا درکت میکنم عزیزم ..

مطمئن باش خانم دکتر لابد از چیزی ناراحت بودن ..ان شالله دفعه بعد میری وقضیه کاملا فرق کرده باشه که قطعا هم همینطوره ..

به دکتر هم اعتماد کن عزیزم ..ان شالله بزودی نتیجه رو بگیری

تبریک به مامانای جدید ... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه صورتی نشده.فقط همون لحظه یه خط انداخت که زیر نور خیلی واضحه ... نمیدونم ...الان پاهام خیلی درد ...

منم بهت تبريك ميگم عزيزم وقتي هاله انداخت يعني مثبته

تست من ك اول خط ننداخت رفتم خوابيدم بعدك بيدار شدم خط انداخته بود 

ك بهش اعتباري نبود چون بعد انداخته بود 

روز بعد زدم و همون موقع انداخت و روز بعد پررنگتر

ان شاءالله ك بتاي تپلي داشته باشي عزيزم 

اصلا استرس نداشته باش 

اگه دلت ب اين تست رضا نيست همه چيز رو بسپار ب خدا 

😘😘❤️

پروتیین سی رو  فکر کردم نرمال نیس ...

اهان اره عزیزم من حواسم به بالایی نبود عذر میحوام فکر کنم نرمال رو زده بالای ٥ انگار ولی بازم صد در صد مطمئن نیستم ...انگار مال شما پایینه

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...
سلام خانماخوبین؟ببخشید ی سوال داشتم من 6هفته هستم ازوقتی شیاف سیکلوژیست واژینال استفاده میکنم لک بین ...

عزیزم یه چند روز رکتال استفاده کن شاید واژنت حساس شده یا شایدم ربطی نداشت و لک بینی به خاطر واژینال بودن نباشه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ویزان؟؟؟ من اچ دی بهم گفته بخور.بسته هاس ۲۱ تایی

من ویزان برا آندومتریوزم میخوردم.....

منظورم اینه اونا ۲۸ تایی بود و پشت سر همکه بخوایی استفاده کنی کلا مانع پریودی میشه....

حالا با مال تورو ۷ تا اضافه کرده که اثرش طولانی تر باشه یا اینکه میخواد تایمشو تنظیم کنه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
فدای همتون که از ته دل واسم میخواین ... ممنونم که بهم انرژی میدید ... بحق این روز عزیز که هر حاجتی ...

عزیز دلم حتما مامانی شک نکن🍃🍀

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
به خدا رفتم پیش مریم توکلی  جوری آرامش داد و تک تک ازمایش هامو نگاه کرد با دقت همه چیز رو کامل ...

عزیزم توروخدا انقدر خودتو زجر نده.....

به خدا اونطوری که فکر میکنی نیست.....

به نظرم بیشتر به خاطر فشار و استرسی که روت هست اینطوری شده.....

من نمیخوام از دکتر دفاع کنم چون هر چی باشه هیچ کدومشون صد درصد درکمون نمیکنن.....

ببین عزیزم همین ت و ک ل ی که میگی خیلی بهت آرامش داده و منم همیشه ازش آرامش گرفتم، چند مدت پیش یکی دقیقا همین حالیو که با ط ر ا ز ی تجربه کردی باهاش تجربه کرد.....

الان با حی خوبی که به ت و ک ل ی داری اصلا باورت میشه همین حرفهایی که در مورد د ر ا ز ی زدیو یکی در مورد ت و ک ل ی بزنه؟؟

اولا یادت اینام روز خوب و بد دارن.....

ماهام روز خوب و بد داریم.....

شاید با استرس کمتر وارد اتاقش میشدی حس بهتری داشتی.....

یا شاید روز دیگه ای باهاش ویزیت شده بودی الان یه حس دیگه ای داشتی.....

ضمنا ویزیت بعدی که رفتی دقیقا به این دید برو که ویزیت اولته.....

دکتر اولا این جزئیات یادش نیست.....

دوما کینه ای نیست که بخواد به خاطر این چیزا کار خودشو خراب کنه....

پس این دفعه جوری برو انگاری دوباره میخوایی از نو شروع کنی.....

من خودمم بارها شده بود بهم بتوپه اما خیلی وقتام شده بود کلی باهاش درد دل کردم.....

جزء دکترایی هست که بیشتر برخورایی که باهاش داشتم بهم انرژی + شاده.....

مطمئنم به کرات تجربه ش خواهی کرد.....

استرس نداشته باش عزيزدلم ايشالا برات بهترينها پيش مى ياد🙏🏼🌸خوب نمى گن چرا استروژن بالاست و چى كا ...

عزیزم یه پست داشتی در مورد رعایتهای قبل بعد انتقال ..پیداش نمیکنم دوباره میفرستیش؟🍀

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
انا جون ، دوستان عزیزم ، من فردا ۸ صبح ان شاالله انتقال دارم خواهش میکنم خیلی برام دعا کنید ....

عزیزم بحق صاحب همین ماه و روز عزیز انتقالات با موفقیت انجام بشه و خیلی سریع جنین هات لانه گزینی کنن و برات بمونن

سلام بچه ها مسخرم نکنین یه سوال میپرسمااا منکه 1شنبه انتقال دارم الان یعنی جنین هام دارن تو دلم رشد ...

عزیزم بستگی داره الان یا لانه گزینی کردن یا به زودی لانه گزینی میکنن.....

تیرکشیدنام طبیعیه نگران نباش....

میگم ی سوال اورژانسی دوستم با من تخمکگیری کرد ک س تا جنین داشت خب ک ۱۴ ماه انتقال داده ۳تارو یعنی ا ...

یعنی ترشح آبکی داره؟

منم متوجه نشدم.....

یعنی دو روزه انتقال داده؟

من ویزان برا آندومتریوزم میخوردم..... منظورم اینه اونا ۲۸ تایی بود و پشت سر همکه بخوایی استفاده کنی ...

آره خودمم حدس زدم.. اخه پریودام ۲۸ روزه ان.. حالا میخاد یه دوره کامل بخورم. توکل بخدا.🍀🍃

میگم دستشویی رفتن زیلد بعد انتقال بده

نه عزیزم نگران نباش.....