2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047190 بازدید | 684580 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فدات بشم ...منم توکل بخداس.و دعای شما که درکم میکنید. چهارمین انتقالم هست و جنین فریزی بوده...اخرین ...

انشالله عزیزدلم خدا بزرگه خوشحالیت رو میبینم به زودی ..نشاسته تو سویا شیر حل کن بخور خیلیا جواب گرفتن منم خودم خوردم و اینکه نذر کن واسه ٤٠ تا خانم منتظر حدیث کسا بخونی انشالله حاجت روابشی عزیزم ...ممنونم گلم 😘😘

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...
دوستان  دکتر روماتولوژ برام یه سری ازمایشات نوشته  یکی از اونا پروتئئین سی هست وesrنظرتون ...

نه عزیزم بین ٠ تا ٢٠ نرماله و واسه شما ١٣ من که فکر میکنم خوبه

سلام دوستان امروز ازمایش خون گرفتن و سونو شدم همه چی بد بود 😭استروژن بالا و تخمکها همچنان ریز هستن هیچ تغییری نکردن خیلی گریه کردم چه کنم با این اوضاع هر دفعه میخوام شروع کنم باید یه جایی خراب بشه 😭

جمعه دوباره ازمایش و سونو میکنن ببین چطوره وگرنه متوقف میکنن 😔

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
انا جون ، دوستان عزیزم ، من فردا ۸ صبح ان شاالله انتقال دارم خواهش میکنم خیلی برام دعا کنید ....

انشالله بخیر بگذره و دامنت سبز بشه گلم 🌹🍀

انشالله بخیر بگذره و دامنت سبز بشه گلم 🌹🍀

ممنونتم عزیز دلم ، غیر از خودم و شوهرم کسی خبر نداره خیلی محتاج دعام ، الهی که همه منتظرا دامنشون سبز بشه😂😂

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
ممنونم عزیزم بهم قوت قلب دادی کلی امروز گریه کردم  دعا می کنم به حرمت این روزها گلت رو به سلا ...

فدات عزیزم انشالله دل همه ی منتظرا شاد بشه و همه صدای بچه تو خونه اشون بپیچه 😘😘

انا جون ، دوستان عزیزم ، من فردا ۸ صبح ان شاالله انتقال دارم خواهش میکنم خیلی برام دعا کنید ....

ان شاءالله همه چی خوب پیش بره و نینی تپل بیاد بغلت😍

حرف آدم ها مانند موج دریاست اگر در مقابلش بایستی خسته ات میکند و اگر با آن همراهی کنی غرقت میکند قرار نیست که همه آدمها شما را درک کنند و این اشکالی ندارد آنها حق دارند نظر دهند و شما کاملا حق دارید آن را نادیده بگیرید...

ممنونتم عزیز دلم ، غیر از خودم و شوهرم کسی خبر نداره خیلی محتاج دعام ، الهی که همه منتظرا دامنشون سب ...

همون بهتر کسی نمیدونه گلم خوش خبرباشی مثبت جلو برو عزیزم😍

ان شاءالله همه چی خوب پیش بره و نینی تپل بیاد بغلت😍

ممنونم عزیز دلمممم ، میدونم بد ولی خیلی استرس دارم😂 دلم میخواست مامانم میدونست برام دعا میکرد 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
سلام دوستان امروز ازمایش خون گرفتن و سونو شدم همه چی بد بود 😭استروژن بالا و تخمکها همچنان ریز هستن ...

استرس نداشته باش عزيزدلم

ايشالا برات بهترينها پيش مى ياد🙏🏼🌸خوب نمى گن چرا استروژن بالاست و چى كار بايد كرد؟؟؟