2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047184 بازدید | 684580 پست
خوب هیسترو به دو صورته تشخیصی و درمانی..... از طریق واژن دوربین میفرستن و بررسی میکنن که میشه هیستر ...

مرسی عزیز بنظرت اول لاپرا کنم یا یراست برم سراغ ای وی اف من لوله چپم بسته اون یکی چسبنده

مرسی عزیز بنظرت اول لاپرا کنم یا یراست برم سراغ ای وی اف من لوله چپم بسته اون یکی چسبنده

لاپرا رو ول كن ديگه اون براي طبيعي باردار شدنه يراست برو سر اي وي اف هزينه الكي نكن بازم خودت ميدوني 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راستي ديروز كي بود ميخواست ازمايش بده جواب چي شد منتظريم برات كل بكشيما

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي

ندا جون بچه نداري؟ چندوقته اقدامي؟ اكه زمانت كمه برو همون اي وي اف 

منم نظرم ب لاپرا نیس اما باز میگن برو لاپرا منو ب دوراهی میندازن اخه هزینشم سه تومنه ایا بازشه ایا ن ...

دكتر به منم گفت خودم گفتم ديگه اي وي اف ميخوام انجام بدم مگه لازمه خودش فكر كرد گفت خوب نه بابا پول الكي ميخوان بگيرن تو رو نميدونم چندسالته و ايا مشكل ديگه داري يا نه بازم ببين صلاحت چطوره

آنا جون من دوشنبه نوبت هیسترو دارم گفت خراش آندومترم میدم برات.گفتم توروخدا 50تا خراش بده تا بگیره خ ...

عزیزم نگران هیچی نباش.....

کمی خودتو ریلکس کن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها من اصلا علائم ندارم ولی از بعدازظهر پوست چانه ام لک بزرگ  افتاده ،امکان داره نشونت باردا ...

ایشالله هست عزیزم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم این ک قبل از انتقال ال دی میدن چ فوایدی داره ؟

والا مطمئنا کاربردای زیادی داره....

من خیلیاشو نمیدونم....

یکیش برا کیسته.....

یکیش برا مهار آندومتریوزه.....

یکی برا مهار سیستم باروریه.....

برا تنظیم سیکله.....

برا قبل تحریک تخمدان یه دست شدن فولیکولا....

و خیلی دلایل دیگه.....

آناجون من دوباره آز سی بی سی دادم این بار غلظت خون ندارم .ممکنه خوب شده باشه یا آز اشتباهه؟همسرم میگ ...

عزیزم کنترل میشه بهتر نمیشه این ژن غلظت خون تا آخر عمر باهامونه.....

میبینی برا بارداری دوم من بدون آز دکتر به خاطر این ژن انوکسان داد.....

یعنی داروها قطع بشه مجدد خودشو نشون میده...

سلام من دیروز اسپرین یادم رفته😭

حرف آدم ها مانند موج دریاست اگر در مقابلش بایستی خسته ات میکند و اگر با آن همراهی کنی غرقت میکند قرار نیست که همه آدمها شما را درک کنند و این اشکالی ندارد آنها حق دارند نظر دهند و شما کاملا حق دارید آن را نادیده بگیرید...

دقیقا همینطوره.آنا جون شرمنده اینقدر اینبار آز دادما همشم چیزای عجیب پیش میاد همش مزاحمت میشم.من 21 ...

دور از جونت دختر.....

هر دو آز یه جا بودن؟

خوب رژیم غذاییم بیتاثیر نیست....

خصوصا تو که شیرینی جات زیاد دوست داری اگه کمترش کرده باشی میتونه تاثیر بذاره....

بچه ها سلام اينو يادم رفت بهتون بگم شايد اين كارم هم تاثير داشت نمى دونم اما ترجيح مى دم بدونين م ...

منم از وقتی شکممو میبندم و گرم نگه میدارم درد پریودیم خیلی کم شده خیلی عالیه من دو سه روز اول پری حتما ۳ الی ۴ تا مسکنو میخوردم اما الان خیلی کم شده خدا کنه این ماهم اگر باردار نبودم درد نداشته باشم.

گلم درد و اینا به خاطر داروهای قبل انتقال و پانکچره که استفاده میکنی حتی درد سینه هات چون هورمونیه د ...

فدات بشم ...منم توکل بخداس.و دعای شما که درکم میکنید.

چهارمین انتقالم هست و جنین فریزی بوده...اخرین بسته ام بود...

انشاالله خدا بهم نگاه کنه.تو رو خدا تو بارداری از دل واسم دعا کن ..خیلی محتاج دعام ...

انشاالله که نی نی رو سالم بغل کنی عزیزم ...❤