2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047242 بازدید | 684582 پست
عزیزم من نمیدونم کار دکترت درسته یا نه.... اما هیسترو الزاما توش کورتاژ نیست..... هیسترو تشخیصی فق ...

آنا جون من دوشنبه نوبت هیسترو دارم گفت خراش آندومترم میدم برات.گفتم توروخدا 50تا خراش بده تا بگیره خخخخ .خراش رو با چی میدن؟بعدم من باید مدرکسی بخورم تا پریودم سروقت بیاد برا انتقال به نظرت اگر بعد خراش مدرکسی بخورم مشکلی پیش نمیاد؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
شك به دلت راه نده همش بگو ايمان دارم همه چى خوب پيش مى ره و جنينم سالم سالمه🙏🏼🌸👼🏻

هاانا من چی دیدم دختر.خیلی خوشحالم برات.مبارکت باشه عزیزم الهی دوقلو باشه 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا کمکمون کنه من هم خیلی اوضاع خوبی نداشتم .. تخمک های سمت چپ زیر ۱۰ هستن سمت راست دوتا نسبتا خو ...

انشالله خدا خودش کمکمون کنه عزیزم چند سیکل هستی؟؟

من فردا دوباره میرم سونو ببینم چی میشه 

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
بچه ها من اصلا علائم ندارم ولی از بعدازظهر پوست چانه ام لک بزرگ  افتاده ،امکان داره نشونت باردا ...

انشالله که خیره عزیزم ازمایش دادی ؟

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
عزیرم خیلی داشتن..... یکیش خود من....

عزیزم این ک قبل از انتقال ال دی میدن چ فوایدی داره ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
عزیزم حدودا دوسال شد اختلافشون.... دخملی ۱۲ و پسملی ۲۲ مهر.... یعنی دو سال و ده روز اختلاف سن دارن ...

آناجون من دوباره آز سی بی سی دادم این بار غلظت خون ندارم .ممکنه خوب شده باشه یا آز اشتباهه؟همسرم میگه شاید ب 12 و ب6 مرتبط باشه باهاش و بهتر شده وضعیتت.خیلی نگرانم اگر آسپرین نخورم و ...

خانما اگه با ال دی تخمک گذاری انجام بشه بعد اونوقت همون فولیکول آزاد هم میشه ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
من تیکر میخوام⁦☹️⁩  هفته دوم چقدر سخت میگذره😞 من اصلا شانس آرامش ندارم. هنوز آزمایش نداده شو ...

چرا اخه؟ نبايد بگي به كسي ايشالا تا قلب بچت تشكيل بشه به كسي نگو  من به چشم خيلي اعتقاد دارم دفعه اول كه باردار شدم از اول به همه گفتم دنيا فهميد از ذوقم بعد كه رفتم سونو پوچ بود تا اونروز اينو نشنيده بودم دنيا خراب شدم سرم از همه بدتر اينكه همه فهميده بودن حالا ايشالا كه تو مثبت ميشي قلبشم تشكيل ميشه تا اخرشم بسلامتي ميري ولي سعي كن زود به همه نگي

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
عزیزم خوب کم خونی غلطت خونو رد نمیکنه..... ثمین جون فکر کنم مینور بودن حتی ولی شن غلظت خونو داره... ...

دقیقا همینطوره.آنا جون شرمنده اینقدر اینبار آز دادما همشم چیزای عجیب پیش میاد همش مزاحمت میشم.من 21 مهر توی ابن سینا آز تیروئید دادم عددش 3.21 بود توی رنج نرمال بود ولی خوب زیاد بود تصمیم داشتم قرص لووتیروکسین بخورم ولی وقت نشد 9 آبان برا عمل هیسترو دوباره آز تیروئید رو تکرار کردم شده 1.67 مگه میشه چنین چیزی؟من از روزی که دکتر توکلی آزمایش سی دی مارکرم رو که توی آزمایشگاه ونک داده بودم رد کرد ی نوع وسواس پیدا کردم هر عدد آزمایشی دستم میاد شک دارم بهش.الان چطوری میشه 3.21 من یهو بعد 15روز شد 1.67؟

علائم مردنمه احتمالا

آنا جان  من آزمايشات اوليه ي بارداري رو ك دادم  بهم گفت غلظت خون دارم  و گفت داروه ...

میشه روزی 2تا آنوکسان 4000 زد ؟عه؟

همش با خودم میگفتم اگه منفی بشه قوی باش. تو از خدا خوب خواستی تا اون روز تحمل کن ولی با این گندی که ...

خدا نكنه اميدوار باش منم اگه سنبه پيش انتقال ميدادم الان استرس داشتم حيف كه نشد كيست و درد نذاشت امروزم پريود شدم به شوهرم ميگم اكه انتقال داده بودم الان پري ميشدم دق ميكردم شانس امروزم سالگرد ازدواجمون بود گند ميخورد توش 😂ولي تو اميدوار باش من دلم روشنه

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
دختر غصه نخوری ها امروز من رفتم سونو دوم یه خانمی ۲قلو باردار بود گفت گرید جنین ها همه c بودن عین شم ...

اي واي الهي خدا به احترام حضرت رسول ص  حاجات شرعي دلت رو بي وقفه برات برآورده كنه اشك تو چشام جمع شد

خيلي ازت ممنونم اصلا پيامت خيلي برام دلنشين بود😭😭

خدا دل همه رو شاد كنه به احترام اين ايام منم از اين برزخ به عنايتش نجات بده

...
چه جالب منم جمع کردم یادگاری بهش نشون بدم بدونه چقدر بخاطر داشتنش درد کشیدم

منم سرنگایی که خودم به نافو بازوم زدمو نگه داشتم...ولی نه برای این که اون ببینه ..برای این که خودم همیشه ببینم و یادم بمونه چقدر برام مهمه و خواستین