2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047244 بازدید | 684583 پست
سلام ممنون عزیزم . دوتا گرید aو یکی گریدab .ضخامت آندرومترم 10.سیکل 45روزه . ماه اول ال دی و فولیک ا ...

گلم بهت تبریک میگم فراوووون ، یه سوال دارم شما همون ماهی که پانکچر کردی انتقال دادی یا جنین هات فریز شدن؟ چون منم مشکلی ندارم مشکل از شوهرمه 

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه صورتی نشده.فقط همون لحظه یه خط انداخت که زیر نور خیلی واضحه ... نمیدونم ...الان پاهام خیلی درد ...

مطمعنم مثبتی دلم روشنه برات 🌹😍😍😍😍😍😍تبریک  تبریک میگم کله صبحی خیلی خوشحال شدم 😍😍

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
مطمعنم مثبتی دلم روشنه برات 🌹😍😍😍😍😍😍تبریک  تبریک میگم کله صبحی خیلی خوشحال شدم 😍😍

فدای همتون که از ته دل واسم میخواین ...

ممنونم که بهم انرژی میدید ...

بحق این روز عزیز که هر حاجتی دارید به زودی زود بهش برسید .

دوستای خوبم می تونید کمکم کنید

من ان شاالله قراره این سیکل انتقال بدم

دیروز که مطب رفتم همونجا پریود شدم سه روز زودتر از موعد ودکترم گفت از فردا داروهای انتقال رو شروع کنم حالا دیروز من خونریزی که داشتم به اندازه ی یه کف دست بود حالا از صبح خونریزیم درحد لک بینیه یعنی انگار هرنیم ساعت یکی دوقطره خون میاد جوری که دیگه پد نمیذارم حالا من چیکار کنم داروهامو شروع کنم ؟تاشنبه هم به دکترم دسترسی ندارم

چرا پریودهام اینجوری شده 😭😭😭از صبح فقط دلم گریه می خواد دعا کنید یه پریود عادی داشته باشم یعنی باکلی انرژی وامید منتظر این ماه بودم حالا با این پریود عجیب وغریب همه ی انرژیم انگار خالی شده خدا کمکم کنه

ماه پیش هم پریودم تقریبا دوروز بود ولی روز اول رو حداقل خونریزیم یه کم روان تر  بود 

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
دوستای خوبم می تونید کمکم کنید من ان شاالله قراره این سیکل انتقال بدم دیروز که مطب رفتم همونجا پری ...

عزيزم اولين قطره اى از خون كه ببينى يعنى پريودت شروع شده

حالا بخواد زياد باشه يا اينكه كم باشه اينو مركز من بهم گفته

اگه دكترت گفت آمپولهارو شروع كن به دلت شك راه نده و شروع كن و با يه انرژى مثبت و خوب

ايشالا بهترين ها برات پيش مى ياد و خوشحال باش كه دارى به مامان شدن نزديكتر مى شى عزيزدلم💕🌸

دوستای خوبم می تونید کمکم کنید من ان شاالله قراره این سیکل انتقال بدم دیروز که مطب رفتم همونجا پری ...

گلم فکر کنم مال استرسه چون منم همیشه پریود منظم و خوبی داشتم ولی این ماه دو روز جلو افتاد و همون روز خونریزی داشتم دیگه قطع شد تا دو روز بعد شد لکه ، منم مثل شما اعصابم بهم ریخت و رفتم دکتر گفتم از ماه بعد سیکلمو شروع میکنم . چون واقعا ندونستم روز اول قاعدگیم کی میشه ..

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
فدای همتون که از ته دل واسم میخواین ... ممنونم که بهم انرژی میدید ... بحق این روز عزیز که هر حاجتی ...

عزیزم خیلی بهت تبریک میگم انشالله 9 ماه رو ب خوشی سپری کنی و نی نی سالم بیاد تو آغوشت

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

سلام عزیزم اینو فقط محض اطلاع و دلگرمیت مینویسم من قبل پانکچرم کیست داشتم و دکترم  یک ماه ال دی داد که ببینه رفع میشه یا نه اخه کیستم بزرگ بود ..منم از اونجایی که بعد ده سال دیگه طاقتم تموم شده بود حدود ده روز قرصامو خوردم و قطع کردم تا پریود شدم وقتی رفتم دکترم گفت یک ماه نشده منم الکی گفتم یه روز یادم رفته قرص بخورم و یهو دیدم پریود شدم  همون رو روز اول پری حساب کرد و بعد اون سونو و تخمک کشی و...برام انجام داد ..اینو گفتم که خیلی استرس یه ذره خون و دو ذره خون و یه روز این کر اون ورافتادن تاریخ و ...نداشته باشی من همون موقع اولین بارم بود و حدارو شکر مثبت شد .

اصلا نگران نباش امیدوارم به حق این روز عزیزم حاجتت رو امام حسن مجتبی ع و امام رضا ع بهت بدن عزیزم ...من روز میلاد امام حسن مجتبی ع انتقال جنین داشتم و حاجت گرفتم انشالله حاجت شمارو هم میده 

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...
نگران اون موردم نباش بخواد بشه میشه.... ایشالله به زودی جیغ شادی بزنی.....

اناجون الان نی نی من دارن رشد میکنن تا ابنکه اول لانه گزینی اتفاق میوفته؟

لانه گزینی چقدر بعداز انتقال صورت میگیره؟

انا جون اینکه موقع عطسه زیر دلم تیر میکشه و انگار میسوزه اشکال نداره؟

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
اخه صورتی نشده.فقط همون لحظه یه خط انداخت که زیر نور خیلی واضحه ... نمیدونم ...الان پاهام خیلی درد ...

گلم درد و اینا به خاطر داروهای قبل انتقال و پانکچره که استفاده میکنی حتی درد سینه هات چون هورمونیه داروها ...اما هاله ای که افتاده اگه بین تخمک کشی و انتقالت فاصله ی زیادی باشه شک نکن مثبته اگر نه بازم انشالله که مثبته ولی میتونه اثر اخرین امپول یعنی hcgباشه که برای ازاد شدن تخمک قبل تخمک کشی میزنن اون نتیجه ی مثبت کاذب میده چون با ادرار زن باردار درستش میکنن اما من دلم برات روشنه چون خودمم اولین بار که هاله افتاد فکر کردم توهم زدم روز ٧انتقالم بود سریع رفتم ازمایش بتام شد ٣٨ یعنی مشکوک نه مثبت... بعد دوروز تکرار کردم شد ٢٤٣و کاملا مطمئن شدم ..انشالله باخبرای خوب خوشحالمون کنی عزیزم منم اگر لایق باشم برات دعا میکنم و یکی از حدیث کسا که نذر دارم بخونم رو برای مثبت شدن شما میخونم 😍😘😚

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...
میشه روزی 2تا آنوکسان 4000 زد ؟عه؟

بله سمين جون از بعد انتقال يكي بود 

بعد مثبت شدن سونو شدم چيزي ديده نشد گفتن شايد زود بوده شايدم خارج از رحمي دور از جون ك شد دو تا ، تا الانم روزي دو تا ميزنم 🤪

الانم آز دادم باز گفت غلظت رو داري و بايد ادامه بدي 

حالا نميدونم تا كي ☹️

ممنون ابجیها منم میتونم قبل انتقال درخواست هیسترو بدم این هیسترو واس چیه من انسداد لوله دارم و میخوا ...

خوب هیسترو به دو صورته تشخیصی و درمانی.....

از طریق واژن دوربین میفرستن و بررسی میکنن که میشه هیسترو تشخیصی...

اگه ببینن مشکلی هست از طریق واژن تجهیزات میفرستن و مشکل رو حل میکنن و اینم میشه هیسترو درمانی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com